Hayır canim normal araç
Mini çip teri
Hayır canim normal araç
Mini çip terios şimdi sanayide
Film kaplanıyor gelince aticam
Daha organik şeyler denedim, uzun süre de kullandım. Ama ne bulaşıkta ne çamaşırda iyi çıkarmıyorBen bulaşık ya da çamaşır deterjanı olarak nispeten daha sağlıklı olanları tercih ediyorum. Friendly marka oldukça ucuz görünüyordu ama evvelden takip edemediğim için fiyatlarını bilemiyorum arada kaldım. Yarın salim kafayla hepsini araştırırım diye bekliyorum. Bir de hepsiburada geçen yıl çok güzel indirim yapmıştı. O yüzden biraz da cumayı bekleyesim var
Ama onun hiç anlamı yok ki. Ev de araba da benim üzerime, kredileri ben çektiğimden öyle yaptık. Ama evliyken edinilen malların hepsi boşanma olursa (Allah korusun) yarı yarıya bölüşülüyor.Aslında sözü ustume 1 ev yapılacak
Araba alınacaktı
Sıra eve de gelir büyük ihtimal
Aaa gerçekten mi ben geçen yıl aldım müslin daha hamile değilken lcw den. Çok güzeldi. Kalite bozulmuş olabilir.Kizlar hani gecen hafta lcwde muslinler indirime girmisti ya alip almama arasnda kalmstm iyi ki almamisim bugn bi bakayim sunlara dedm ki hic muslinle alakasi yok gibi ge sanki naylonlu geldi bana
hangi siteden aldın?Metrelik aldm diye yazmstm buraya metresi 12tlden cok uyguna aldm bakalm smdi kargoda gelince mutlaka yazcm buraya nerdeyse yari fiyatina aldm metrelerini cok uyguna geldi insallah kumasi da guzeldir
Arabalar hariç bütün malları bekarkenAma onun hiç anlamı yok ki. Ev de araba da benim üzerime, kredileri ben çektiğimden öyle yaptık. Ama evliyken edinilen malların hepsi boşanma olursa (Allah korusun) yarı yarıya bölüşülüyor.
Allah yardimcin olsunAnladım canım sağol. Sömestrda deneyeceğim ben de 15 gün.
Buna gıcık oluyorum. Benim paramla alındı eşimin hiçbir katkısı yok. Ama şuan boşansak bölünüyormuş. Arada bir tehdit ediyor eşim. Boşan da evlerini satıp kendimi son model araba alayım diyeAma onun hiç anlamı yok ki. Ev de araba da benim üzerime, kredileri ben çektiğimden öyle yaptık. Ama evliyken edinilen malların hepsi boşanma olursa (Allah korusun) yarı yarıya bölüşülüyor.
Amin canım amin.Allah yardimcin olsun
Olsun canım sırtımız sağlam kapıya dayalı öyle düşün :)Hele ben yaya memur
Ya evet zararlılar ama özellikle 1 yaşından sonra bebek giysilerindeki lekeler o deterjanlarla çıkmıyor. Ya kıyafeti atacaksan ya da evde giydirmek gerekiyor. Ben d eona bi çare bulamadım. Makine de 1 saat falan suda bekletme yapıyorum yine de çıkımıyor. Domestos ve çiğ bizim evde de ekmek gibi kullanılıyor.geronimo_s ben bulaşık deterjanı için sodasan kullanıyorum çok memnunum elde yıkama için. Bulaşık makinası için sodasan ve moms green kullanıyorum. Çamaşır deterjanı da etimatik, roxy granül sabun falan. Ama temizlik ürünlerinde daha sağlıklı ürünlere geçemedim. Zira yardımcım beni oklavayla kovalar domestos en yakın dostu. Çocuk doğmasına yakın o ürünleri daha az zararlıları ile nasıl değiştireceğim bilmiyorum kaçırmakta istemem kendisini ütü bile yapmıyorum sayesinde
Lcwnin iki cesit muslini var canm indirime 14tlye duseni gercekten cok kotuydu bide ikili satilani var onu bilmiyorm belki seninki ondandir..zebramo diye bi uygulama var canm orda bi saticidan aldim hatta kargo gelmis evde bulamamislar ptt subesine birakilms erinmesem gider alirim cok merak ediyorum kumaslarinihangi siteden aldın?
Vay çakal kocaya bak.Buna gıcık oluyorum. Benim paramla alındı eşimin hiçbir katkısı yok. Ama şuan boşansak bölünüyormuş. Arada bir tehdit ediyor eşim. Boşan da evlerini satıp kendimi son model araba alayım diye
Ben ikili almıştım evet. İnşallah güzeldir. Ağız bezi olarak bakıyorum ben de bakalım denk getirirsem tekrar alacağım. Güle güle kullansın yavrunLcwnin iki cesit muslini var canm indirime 14tlye duseni gercekten cok kotuydu bide ikili satilani var onu bilmiyorm belki seninki ondandir..zebramo diye bi uygulama var canm orda bi saticidan aldim hatta kargo gelmis evde bulamamislar ptt subesine birakilms erinmesem gider alirim cok merak ediyorum kumaslarini
Sorma... boşanamıyorum da bu yüzdenVay çakal kocaya bak.
Çilesi yok kız seninkinin, evde bile değilSorma... boşanamıyorum da bu yüzdenyoksa bu çile çekilir mi?
Eşimde bende sürekli tv karşısında atıştırdığımız için bizim kıyafetlerde çok lekeleniyor. Onun içinde yine leke çıkarıcı var sıdasanın ben ondan memnunum fırçasıyla üstüne sürüp birkaç saat bekleyip makinaya . Şimdiye kadar bütğn lekelerimiz çıktı. Yine öyle yapacağım bebeğinkileri de ama tabii onların mama lekeler falan daha zordur belki çıkmıyordur o konuda bir fikrim yok.Ya evet zararlılar ama özellikle 1 yaşından sonra bebek giysilerindeki lekeler o deterjanlarla çıkmıyor. Ya kıyafeti atacaksan ya da evde giydirmek gerekiyor. Ben d eona bi çare bulamadım. Makine de 1 saat falan suda bekletme yapıyorum yine de çıkımıyor. Domestos ve çiğ bizim evde de ekmek gibi kullanılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?