- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Teşekkür ederim kuZumBakım ürünlerinde Fiyatlar çok değişmemiş gibi geldi bana çok marka vardı başım döndü resmen:) halbuki eski fiyatlarıda not etmiştim bir kenaragüle güle kullanın pera hanımla
Almadım küveti var sadece. Şu başına dayanabilen maşrapalardan alacağım bende. Bir de şampuanı ve bakım kremini alacağım. Süngere karar veremedim organikleri 40 tl civarı normaller 10 tl. Organik gereklimidir illaki bilemedim. Birde küvet içine file mi alsam yoksa üzerine yatırılan süngerdenmi alsam ona da karar veremedim.Teşekkür ederim kuZum
En gerekli şeyleri zıbın aldım bolca
Öyle süslü püslü bir şey bulamadım zaten
Pazar günü Allah nasip ederse alışverişe gideceğiz
Alacağız kıyafet
Banyo seti aldın mı kuZum
Bide tarak
Kızlar araba ev diyorMetrelik aldm diye yazmstm buraya metresi 12tlden cok uyguna aldm bakalm smdi kargoda gelince mutlaka yazcm buraya nerdeyse yari fiyatina aldm metrelerini cok uyguna geldi insallah kumasi da guzeldir
E bebekte set halinde var bende öyle alırım diye düşündümAlmadım küveti var sadece. Şu başına dayanabilen maşrapalardan alacağım bende. Bir de şampuanı ve bakım kremini alacağım. Süngere karar veremedim organikleri 40 tl civarı normaller 10 tl. Organik gereklimidir illaki bilemedim. Birde küvet içine file mi alsam yoksa üzerine yatırılan süngerdenmi alsam ona da karar veremedim.
Onu hiç bilmiyorum. Muz lekesi en zor çıkan leke. Ben biraz koslacıyım ama onu da deneyeyim bakayım. Hiç denemedim. Bebek deterjanlarını kullandım çocuk için. Kendimiz için normal matik. Sodasan çok duydum ama her yerde olmuyor.Eşimde bende sürekli tv karşısında atıştırdığımız için bizim kıyafetlerde çok lekeleniyor. Onun içinde yine leke çıkarıcı var sıdasanın ben ondan memnunum fırçasıyla üstüne sürüp birkaç saat bekleyip makinaya . Şimdiye kadar bütğn lekelerimiz çıktı. Yine öyle yapacağım bebeğinkileri de ama tabii onların mama lekeler falan daha zordur belki çıkmıyordur o konuda bir fikrim yok.
Canım küvet alacaksan katlanır almıştım ben çok memnunum. Sonradan katlayıp her yere sığdırabiliyorsun.Teşekkür ederim kuZum
En gerekli şeyleri zıbın aldım bolca
Öyle süslü püslü bir şey bulamadım zaten
Pazar günü Allah nasip ederse alışverişe gideceğiz
Alacağız kıyafet
Banyo seti aldın mı kuZum
Bide tarak
Aaa katlanır küvet hiç görmedim ben hemen bakayımOnu hiç bilmiyorum. Muz lekesi en zor çıkan leke. Ben biraz koslacıyım ama onu da deneyeyim bakayım. Hiç denemedim. Bebek deterjanlarını kullandım çocuk için. Kendimiz için normal matik. Sodasan çok duydum ama her yerde olmuyor.
Canım küvet alacaksan katlanır almıştım ben çok memnunum. Sonradan katlayıp her yere sığdırabiliyorsun.
İşte adam yok her şeye ben koşuyorum. Orda adam gencecik kalıyor ben yaşlanıyorum. Şuan tek üzüldüğüm şey buÇilesi yok kız seninkinin, evde bile değil
Ben de netten görmüştüm. Hepsiburadadan ya da n11 den almıştım.Aaa katlanır küvet hiç görmedim ben hemen bakayım
Sağol kuZumm
Ya aslında ben bir tek tırna k makasını kullandım. Fırçayı çok kısa bir müddet. O yüzden set çok da mantıklı gelmiyor bana.Bir de bakım setlerini almak mantıklımı bilemedim. Tırnak makasıno çıtçıt makaslardan kullanmamak gerekiyormuş törpü alayım diyorum o yüzden. Tarak, fırça mothercare de gördüm çok uygundu. O çantalı setleri evde kalabalık etmeye gerek kalmıyor böylece
Süper o zaman ayrı ayrı almak mantıklı yaniYa aslında ben bir tek tırna k makasını kullandım. Fırçayı çok kısa bir müddet. O yüzden set çok da mantıklı gelmiyor bana.
Amin canm bnm hepimizin uavrulari saglikla gelsin de kullansinlar insallahBen ikili almıştım evet. İnşallah güzeldir. Ağız bezi olarak bakıyorum ben de bakalım denk getirirsem tekrar alacağım. Güle güle kullansın yavrun
Canim ben bi telefon anca aldirrim o tuzd3n o muhabbetleri girmezden geliyorum etimiz neee budumuz neKızlar araba ev diyor
Sen burda metrelik bezlerden bahsediyorsun
Kız bana da lazım metrelik nereden aldın
Deli yaaaSüper o zaman ayrı ayrı almak mantıklı yanibir de ona flamingolu kozmetik çantası alırım misss
Ooo işin zor vallaIyiyim canim. Bi suredir okuyamadimda, yazamadimda. Ama zafer benimdir kizimin tuvalet egitimini basarabildim :) benim icin cok onemliydi. Ustumden bi yuk kalkti resmen. Sacma sapan ruyalar goruyorum, pazartesi gunu sonunda ayrintili ultrason var. sen nasilsin? Bulantilar ne durumda?
Sende telefonunu güle güle kullan kuZum benimmCanim ben bi telefon anca aldirrim o tuzd3n o muhabbetleri girmezden geliyorum etimiz neee budumuz neimkani olsa neler neler alir canim kocisim zebramo uygulamasinda ALSAN ALSAN diye bi uye var canim o uyenin sayfasinda satiliyo
Resim bekleriz kuzumAnnemle pasaja gittik
Malzemelerimi aldım
Bebek süsü hediyeliği
Lohusa terliği ve tacı yapıcam kızlar
İyiyim canım çok şükür yatıyorum aynı .sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?