Aynen öyle canım şükürOlsun canım sırtımız sağlam kapıya dayalı öyle düşün :)
Ohh ne güzel yapmışsınız. Benim de şişeler ve süsleme çiçekleri geldi. 30 cc lik şişe de yeterdi aslında benimkiler 50 lik. İlk doğumda lohusa tacı yapmamıştım bunda yapacağım ben de. Hatta bugün nasıl yapsam diye baktım.Annemle pasaja gittik
Malzemelerimi aldım
Bebek süsü hediyeliği
Lohusa terliği ve tacı yapıcam kızlar
Sesin çıkmayınca merak ediyorum seniİyiyim canım çok şükür yatıyorum aynı .sen nasılsın
Resim bekliyorum he bana da fikir verinOhh ne güzel yapmışsınız. Benim de şişeler ve süsleme çiçekleri geldi. 30 cc lik şişe de yeterdi aslında benimkiler 50 lik. İlk doğumda lohusa tacı yapmamıştım bunda yapacağım ben de. Hatta bugün nasıl yapsam diye baktım.
Ben de taçla terlik baktım netten şöyle taşlı bir şeyler 130 en uygunuydu. Kendim yapabilir miyim bilemedim. Bi çarşıya çıkıp bakmam lazım. Ayrıca mevlitte dağıtacağım hediyelikleri belirleyemedim. Çok kararsızımOhh ne güzel yapmışsınız. Benim de şişeler ve süsleme çiçekleri geldi. 30 cc lik şişe de yeterdi aslında benimkiler 50 lik. İlk doğumda lohusa tacı yapmamıştım bunda yapacağım ben de. Hatta bugün nasıl yapsam diye baktım.
Kızlar metrelik bezi ne yapacaksınız? Ben e bebekten iki tane muslin bebek bezi almıştım. Fazlasıyla yetti. Annem banyodan sonra kullanmamak için 2 tane inçe tülbent gibi bir şey yapmıştı. Müslüm bezi nerde kullanacaksınız ki başka?Kızlar araba ev diyor
Sen burda metrelik bezlerden bahsediyorsun
Kız bana da lazım metrelik nereden aldın
Seninki de iyiymiş. Dolar arttı az para mı telefon? Ben de tatil isteyeceğim karar verdim. Şöyle Paris, Viyana, İtalya turuCanim ben bi telefon anca aldirrim o tuzd3n o muhabbetleri girmezden geliyorum etimiz neee budumuz neimkani olsa neler neler alir canim kocisim zebramo uygulamasinda ALSAN ALSAN diye bi uye var canim o uyenin sayfasinda satiliyo
İşte banyo dan sonra önce muslin bezine oradan da havlusuna saracağız diye :))Kızlar metrelik bezi ne yapacaksınız? Ben e bebekten iki tane muslin bebek bezi almıştım. Fazlasıyla yetti. Annem banyodan sonra kullanmamak için 2 tane inçe tülbent gibi bir şey yapmıştı. Müslüm bezi nerde kullanacaksınız ki başka?
Ben yasin, tesbih ve buzdolabına yapıştırılan süslerden (dua) dağıtmıştım. Ama kadifeler pahalı oluyor, normal Yasindi benim. Bunda da aynı yapacağım. Ayrıca 100 tane aldım şişe doğuma gelemeyen çok olacaktır. Şeker koyacağım onları da dağıtacağım. Bence yasin tesbih güzel oluyor İnsanların işine yarıyor.Ben de taçla terlik baktım netten şöyle taşlı bir şeyler 130 en uygunuydu. Kendim yapabilir miyim bilemedim. Bi çarşıya çıkıp bakmam lazım. Ayrıca mevlitte dağıtacağım hediyelikleri belirleyemedim. Çok kararsızımilkinde kadife Yasin ve teşbih dağıtmıştım. Şimdi de aynısını dağıtmak istiyorum aöa farklı bit şey dağıt diyor arkadaşlar. Sizce?
Ağız bezi farklı dokuda olabiliyor, yüzde yüz pamuk bendekiler meselaİşte banyo dan sonra önce muslin bezine oradan da havlusuna saracağız diye :))
Metrelik alırız
Omuz bezi yaparız ağız bezi yaparız
Bu arada ağız bezi ve muslin bezin farkı nedir ya
Cam şişeleri nereden sipariş verdin kuZumAğız bezi farklı dokuda olabiliyor, yüzde yüz pamuk bendekiler mesela
gittigidiyordan, dodoersan adlı satıcıdan. Hemen yolladılar..Cam şişeleri nereden sipariş verdin kuZum
oooo şanslısın vallahi..hee bu arada kızlar benim süsleme vs herşey ablama emanet. ablam bebek şekerleri vs vs herşeyi yapıyor,dükkanı var samsunda @elifcesamsun instgramdan fikir için bakabilirsiniz. reklamda yapim kız
Topluca ablamdan alalım indirim yapsın bizehee bu arada kızlar benim süsleme vs herşey ablama emanet. ablam bebek şekerleri vs vs herşeyi yapıyor,dükkanı var samsunda @elifcesamsun instgramdan fikir için bakabilirsiniz. reklamda yapim kız
4 kilo canımSesin çıkmayınca merak ediyorum seni
Ne soracam sana sen kaç kilo aldın ikizlerle :)
Teşekkür canımmgittigidiyordan, dodoersan adlı satıcıdan. Hemen yolladılar..
https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/50cc-mantar-tipali-cam-sise-384861027
hala aynı fiyat. 30 luklar daha ucuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?