2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Annemle pasaja gittik
Malzemelerimi aldım
Bebek süsü hediyeliği
Lohusa terliği ve tacı yapıcam kızlar
Ohh ne güzel yapmışsınız. Benim de şişeler ve süsleme çiçekleri geldi. 30 cc lik şişe de yeterdi aslında benimkiler 50 lik. İlk doğumda lohusa tacı yapmamıştım bunda yapacağım ben de. Hatta bugün nasıl yapsam diye baktım.

Resim bekliyorum he bana da fikir verin
Nereden sipariş verdin netten

Ben de taçla terlik baktım netten şöyle taşlı bir şeyler 130 en uygunuydu. Kendim yapabilir miyim bilemedim. Bi çarşıya çıkıp bakmam lazım. Ayrıca mevlitte dağıtacağım hediyelikleri belirleyemedim. Çok kararsızım ilkinde kadife Yasin ve teşbih dağıtmıştım. Şimdi de aynısını dağıtmak istiyorum aöa farklı bit şey dağıt diyor arkadaşlar. Sizce?

Kızlar araba ev diyor
Sen burda metrelik bezlerden bahsediyorsun
Kız bana da lazım metrelik nereden aldın
Kızlar metrelik bezi ne yapacaksınız? Ben e bebekten iki tane muslin bebek bezi almıştım. Fazlasıyla yetti. Annem banyodan sonra kullanmamak için 2 tane inçe tülbent gibi bir şey yapmıştı. Müslüm bezi nerde kullanacaksınız ki başka?

Canim ben bi telefon anca aldirrim o tuzd3n o muhabbetleri girmezden geliyorum etimiz neee budumuz ne imkani olsa neler neler alir canim kocisim zebramo uygulamasinda ALSAN ALSAN diye bi uye var canim o uyenin sayfasinda satiliyo
Seninki de iyiymiş. Dolar arttı az para mı telefon? Ben de tatil isteyeceğim karar verdim. Şöyle Paris, Viyana, İtalya turu iki çocukla allahım ya bana tatil kocama eziyet etmek için

İşte banyo dan sonra önce muslin bezine oradan da havlusuna saracağız diye :))
Metrelik alırız
Omuz bezi yaparız ağız bezi yaparız
Bu arada ağız bezi ve muslin bezin farkı nedir ya

Ben yasin, tesbih ve buzdolabına yapıştırılan süslerden (dua) dağıtmıştım. Ama kadifeler pahalı oluyor, normal Yasindi benim. Bunda da aynı yapacağım. Ayrıca 100 tane aldım şişe doğuma gelemeyen çok olacaktır. Şeker koyacağım onları da dağıtacağım. Bence yasin tesbih güzel oluyor İnsanların işine yarıyor.
https://www.trendyol.com/eda-baby/p...-takim-7714pembe2-p-2505596?boutiqueId=177763
https://www.trendyol.com/eda-baby/m...k-takim-7147mavi1-p-2505591?boutiqueId=177763
Beyaz bi taç ve beyaz terlik al üzerine silikon tabancasıyla yapıştır bu kadar değmez 130 tl ye

Bu bebekte önceden yapmadığım her şeyi yapmalıyım. Lohusa şerbeti, lohusa tacı falan...

kızlar valla bebimkininde bişe alacağı yok. telefon aldı bi.. gerçi oda az değil fiyatı ama saymam. daha marta çok var,du bakalım bi çıtlatim ben. ne istesem? araba zaten var diyip havamı atim 4body1soul olsaydı şmdi bana okkalı bi laf yapıştırırdı. şöle çok şık kalın altın bi beliklik istiyorum. o olabilir

hee bu arada kızlar benim süsleme vs herşey ablama emanet. ablam bebek şekerleri vs vs herşeyi yapıyor,dükkanı var samsunda @elifcesamsun instgramdan fikir için bakabilirsiniz. reklamda yapim kız

hee bu arada kızlar benim süsleme vs herşey ablama emanet. ablam bebek şekerleri vs vs herşeyi yapıyor,dükkanı var samsunda @elifcesamsun instgramdan fikir için bakabilirsiniz. reklamda yapim kız
Topluca ablamdan alalım indirim yapsın bize
Sende bu reklamdan ban yemezsen iyidir

gittigidiyordan, dodoersan adlı satıcıdan. Hemen yolladılar..
https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/50cc-mantar-tipali-cam-sise-384861027

hala aynı fiyat. 30 luklar daha ucuzdur.
Teşekkür canımm
Ben bu şişelere hoşgeldin Pera diye etiket yaptıracağım
İçine de ya renkli deniz kumu ya da çikolata koyacağım
Sadece ağız kısmına nasıl bir şey yapabilirim
Hasır iplerden mi süs yapsam
Çiçek filan koymak istemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…