- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Çok iyi maşalllah kuZum4 kilo canım
Resim bekleriz kuzum
Fikir olur bana da bende başlayacağım
Şişe ve süsleme çiçekleri ile daha kolay aslındaOhh ne güzel yapmışsınız. Benim de şişeler ve süsleme çiçekleri geldi. 30 cc lik şişe de yeterdi aslında benimkiler 50 lik. İlk doğumda lohusa tacı yapmamıştım bunda yapacağım ben de. Hatta bugün nasıl yapsam diye baktım.
O terliklere bak yeni gelin olduğu nasıl belli kokoşum benim yaaaEki Görüntüle 2207782 Malzemeler bunlar canım
Çok farklı birşey olmayacak yapacağım bebek süsleri daha başlamadım
Bakalım ne çıkacak ortaya :)
Şişe ve süsleme çiçekleri ile daha kolay aslında
Ya bende baktım da arada uçurum fark yok
Uğraşmak istemeyen direk alsın bence
Ben kendim yapmak istedim
Örgü bilseydim onu yapardım
El emeği göz nuru hazırlık yapıcam prensesime :)
Aslinda o beni buldu diyebilirim google a metrelik muslin yazdm bu sayfa da cikti oyle gordum bu degil de. Tutumlu anne.com var oraya kesinlikle bak derim mesela elektrikli salincak ana kucagi oluyo ya ben onu ordan alcmSende telefonunu güle güle kullan kuZum benimm
Kocasına da kıyamaz
Kısss önle uygulamaları nereden buluşuyorsun
Geçmiş olsun canım yazık herkes kırılıyor gripten. Kapalı ortamlarda mecbur olmadıkça bulunmamak lazım. Bol c vitamini ve istirahat ne yazıkki tedaviyle ya da tedavisiz 1 hafta süründüyorBen daha hicbir şey almadım bu ayin sonunda başlarım heralde almaya kısmet olursa insallah suan zaten grip olmuşum yemek icmek hic birşey canım istemiyor kimse bana dokunmasin istiyorum ve uyumakkkkk .Dua edin iylesim bide ne tüketim ıhlamur yaptim limon mandalina yiyiyorum yazmaya halim yokkk
Seninki de iyiymiş. Dolar arttı az para mı telefon? Ben de tatil isteyeceğim karar verdim. Şöyle Paris, Viyana, İtalya turuiki çocukla allahım ya bana tatil kocama eziyet etmek için
haha ölemi oluyor? ortadan kaybolursam anlaki ban yemiş olabilirim.
Topluca ablamdan alalım indirim yapsın bize
Sende bu reklamdan ban yemezsen iyidir
Ben de öyle düşünüyorum. Yapmadığım her şeyi düşünüyorum. Ben de Yasin kitabı yanında külahta beze ya da lokum dağıtmayı düşünüyorum. Bir de hastane için ve mevlite kadar eve gelecekler için 100 adet çikolata. Valla hepsini Ocak sonuna kadar halledeyim diyorum. Taç ve terliğe de bakacağım önce Çarşıdan terlik ve taç bakacağım. Yine pahalı gelirse belki kendim yaparım. Öyle tüy ben taş olsun istiyorum üstünde. Biaraçarşıta çıkmam lazım da kızla zor iş. Gönderdiğin linke baktım bulamazsam ordan alırım. Sağol fikrin için. O cam şişelere bonibon da güzel olur.Ben yasin, tesbih ve buzdolabına yapıştırılan süslerden (dua) dağıtmıştım. Ama kadifeler pahalı oluyor, normal Yasindi benim. Bunda da aynı yapacağım. Ayrıca 100 tane aldım şişe doğuma gelemeyen çok olacaktır. Şeker koyacağım onları da dağıtacağım. Bence yasin tesbih güzel oluyor İnsanların işine yarıyor.
https://www.trendyol.com/eda-baby/p...-takim-7714pembe2-p-2505596?boutiqueId=177763
https://www.trendyol.com/eda-baby/m...k-takim-7147mavi1-p-2505591?boutiqueId=177763
Beyaz bi taç ve beyaz terlik al üzerine silikon tabancasıyla yapıştır bu kadar değmez 130 tl ye
Bu bebekte önceden yapmadığım her şeyi yapmalıyım.Lohusa şerbeti, lohusa tacı falan...
Sen ne yaptın.nasılsın.ne zamandı kontrolünÇok iyi maşalllah kuZum
Arabanın havasını attın.. reklamı da yaptın.. oh tam esnaf hatunusunkızlar valla bebimkininde bişe alacağı yok. telefon aldı bi.. gerçi oda az değil fiyatı ama saymam. daha marta çok var,du bakalım bi çıtlatim ben. ne istesem? araba zaten var diyip havamı atim@4body1soul olsaydı şmdi bana okkalı bi laf yapıştırırdı. şöle çok şık kalın altın bi beliklik istiyorum. o olabilir
Sana kocamın buna vereceği tepkiyi söylüyorum: İki çocukla otelde duracağıma ben evde dururum çocuklarla sen kardeşinle git benim yerime dervuhhuuu at kocanin basina cocuklari cik havan degissin kiz onlar otelde kalsin
Sen onları bide süsleyince görO terliklere bak yeni gelin olduğu nasıl belli kokoşum benim yaaa
Ben normal mendil kullandım. Bebettonun 20 lipaketlerinden almıştım. İşime de çok yaradı. Ben banyo için annemin verdiği bezleri kullandım. Yani müsline gerek duymadım. Hatta onlar da kenarı oyası ince Müslüm gibiydiler. Biri de sarıydı. Onlar elime gelmedi bakayım neredeler. İyi hatırlattın.İşte banyo dan sonra önce muslin bezine oradan da havlusuna saracağız diye :))
Metrelik alırız
Omuz bezi yaparız ağız bezi yaparız
Bu arada ağız bezi ve muslin bezin farkı nedir ya
Sana kocamın buna vereceği tepkiyi söylüyorum: İki çocukla otelde duracağıma ben evde dururum çocuklarla sen kardeşinle git benim yerime derya da bir iki sen bekle çocukları bırakıp gideriz der. Bir de biz ne zaman İtalya tutuna karar verdiysek ben hamile kaldım. İlkinde uçak biletlerimizi bile almıştık
Bunu arkadaşım kullanıyordu güzel araba. Ama ben bu kadar büyük arabalardan hoşlanmıyorum. Daha sonra bir de baston almak istemediğim için tekmeler açıp kapatabileceğim bir araba bakmıştım. Bir de arabanın bagagıjını da baz al. Çocuktan sonra bagaj hiç boş olmuyor. Ama gidişi falan güzel sonuçta travel sistem tüm arabaların gidişi iyi.F Ftszynp haha valla öle oldu
şu bebek arabası çok övülmüş?
kızlar yılbaşı gelmeden halledek şu araba işlerini
https://www.civilim.com/casual-cadi...BGhbNZvMojz3deED0As_Dg0yYO-A5d6IaAtFqEALw_wcB
sen ne düşünüosun canım? ya bencede küçük büşey olabilir.Bunu arkadaşım kullanıyordu güzel araba. Ama ben bu kadar büyük arabalardan hoşlanmıyorum. Daha sonra bir de baston almak istemediğim için tekmeler açıp kapatabileceğim bir araba bakmıştım. Bir de arabanın bagagıjını da baz al. Çocuktan sonra bagaj hiç boş olmuyor. Ama gidişi falan güzel sonuçta travel sistem tüm arabaların gidişi iyi.
Yok canım gitmedik. İki aylıktı dr izin vermemişti. O zaman daha evhamlıydım. Şimdiki aklım olsa giderdim. Ama bu sefer İtalya’ya niyet etmeyeceğim. Mazallah yine hamile kalırım. Eşim Mısır’ı çok istiyor. Süveyş kanalında dalış yapacakmış beyim. Hakkatten. Aç kalıyor İnsan değil mi? Ben de her şeyi yiyemem mesela. Benim babam Rusya ya falan giderken hep yanında kocaman ekmekle bir kutu zeytin getiriyor. Meğer haklıymış.Kız gitmedinmi yoksa bilet almışken gidilmez mi hem de italya... yemeklerini sevdiğimmmm... biz çin ve japonyaya almıştık gebelik öncesi . Gittim valla ama gebe gebe ama az aç kaldım çin de midem herşeyi kaldırmadıki ben herşeyi yer denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?