Ozaman ulke degistircen anam baksana bereketli geliyo italya sizeSana kocamın buna vereceği tepkiyi söylüyorum: İki çocukla otelde duracağıma ben evde dururum çocuklarla sen kardeşinle git benim yerime derya da bir iki sen bekle çocukları bırakıp gideriz der. Bir de biz ne zaman İtalya tutuna karar verdiysek ben hamile kaldım. İlkinde uçak biletlerimizi bile almıştık
Ben küçük arabalardan yanayım. Evet görünüşü falan hoş ama çok büyük geliyor ebat olarak bana. Ben nunapepp kullanıyorum dağda bayırda. 2 yıldır fellik fellik gezdik bana mısın demedi? Kullanışı da gidişi de rahat.sen ne düşünüosun canım? ya bencede küçük büşey olabilir.
hemen bakıyorım canımBen küçük arabalardan yanayım. Evet görünüşü falan hoş ama çok büyük geliyor ebat olarak bana. Ben nunapepp kullanıyorum dağda bayırda. 2 yıldır fellik fellik gezdik bana mısın demedi? Kullanışı da gidişi de rahat.
Ben eşimle sevgiliysen İtalya’ya gitmek istedim hep. Aşk ülkesi ya o yüzden. Sonra aniden evlenmek zorunda kaldık. Evlendik o Şırnak’a gitti. Doğudayken yurt dışına çıkamıyor zaten. Nasip olmadı çocuksuz gitmek. Demek ki çocukla gitmek varmış nasibimizde.Ozaman ulke degistircen anam baksana bereketli geliyo italya size
Evet evet Tulumlu anne Benimde aklımda bakacağımAslinda o beni buldu diyebilirim google a metrelik muslin yazdm bu sayfa da cikti oyle gordum bu degil de. Tutumlu anne.com var oraya kesinlikle bak derim mesela elektrikli salincak ana kucagi oluyo ya ben onu ordan alcm
Gücüm yettiği kadar korurum seni ben hep senin yanındayımhaha ölemi oluyor? ortadan kaybolursam anlaki ban yemiş olabilirim.
Perşembe sabah günleri saya saya bitirdik Allah ın izni ileSen ne yaptın.nasılsın.ne zamandı kontrolün
Ben de iki kilo aldım bana az gibi gelmiyor amaSelam kızlar nabersiniz? Ben çok yorgunum süt içiyorum iki gündür. Sağlıklı beslenemiyorum hala. Toplamda 1,5 2 kilo aldım. Siz be durumdasınız
Ben Artık her gün süt ve yoğurt ve muz tüketiyorumSelam kızlar nabersiniz? Ben çok yorgunum süt içiyorum iki gündür. Sağlıklı beslenemiyorum hala. Toplamda 1,5 2 kilo aldım. Siz ne durumdasınız
Sana katılıyorum ben Kraft Cabin Plus aldım. Çoook memnunum.Bunu arkadaşım kullanıyordu güzel araba. Ama ben bu kadar büyük arabalardan hoşlanmıyorum. Daha sonra bir de baston almak istemediğim için tekmeler açıp kapatabileceğim bir araba bakmıştım. Bir de arabanın bagagıjını da baz al. Çocuktan sonra bagaj hiç boş olmuyor. Ama gidişi falan güzel sonuçta travel sistem tüm arabaların gidişi iyi.
Banada az gelmiyor. 21+1 olduk. Acaba kalan zamanda kaç kilo alırız. 4 ay kaldı desek her ay iki kilo alsak bile 10 kilo ile tamamlarız. Ama iki kilodan fazla da alabiliriz. Tartı da +2yim ama görüntü olarak daha çok almış gibi hissediyorum. Daha doğrusu geçen hafta tartıldım +1di ama 1 kilo daha almış gibi hissediyorumBen de iki kilo aldım bana az gibi gelmiyor ama
oyyy ne güzel bi msj buuuGücüm yettiği kadar korurum seni ben hep senin yanındayım
Ben iki gündür süt içiyorum et balık yiyemiyorum halaBen Artık her gün süt ve yoğurt ve muz tüketiyorum
3 3,5 kilo aldım bende
Bu aralar iştahım açık ama tuzsuz tat olmadığı için zorlanıyorum
Ben kızımda 11 kg almıştım. Yine öyle olur gibi. Son aylar çok ve hızlı alınıyor. Benim dikkat etmem lazım bel fıtığım öyle kötükiBanada az gelmiyor. 21+1 olduk. Acaba kalan zamanda kaç kilo alırız. 4 ay kaldı desek her ay iki kilo alsak bile 10 kilo ile tamamlarız. Ama iki kilodan fazla da alabiliriz. Tartı da +2yim ama görüntü olarak daha çok almış gibi hissediyorum. Daha doğrusu geçen hafta tartıldım +1di ama 1 kilo daha almış gibi hissediyorum
Çok ideal aldığın kilo. Benimde hedefim o civarlarda. Aman dikkat canım bide fıtık varsa. Ama sende iyi gidiyorsun bence iki kilo çok değilBen kızımda 11 kg almıştım. Yine öyle olur gibi. Son aylar çok ve hızlı alınıyor. Benim dikkat etmem lazım bel fıtığım öyle kötüki
Gidersiniz bence azcik buyusunler.. biz sahsen cocuk var artk biyere gdemeyz mantignda olmak istemiyoruz insallah kizcemiz de akilli uslu gezmeyi seven bi cocuk olur tabulari yikalim bosver sen de bikac seneye git italya turuna ama bu kez onlemleri iyi al bak dort koldan korun ona goreBen eşimle sevgiliysen İtalya’ya gitmek istedim hep. Aşk ülkesi ya o yüzden. Sonra aniden evlenmek zorunda kaldık. Evlendik o Şırnak’a gitti. Doğudayken yurt dışına çıkamıyor zaten. Nasip olmadı çocuksuz gitmek. Demek ki çocukla gitmek varmış nasibimizde.
Bende böyle düşündüğüm onun emeği sonuçtaBuna gıcık oluyorum. Benim paramla alındı eşimin hiçbir katkısı yok. Ama şuan boşansak bölünüyormuş. Arada bir tehdit ediyor eşim. Boşan da evlerini satıp kendimi son model araba alayım diye
Foto atsana
Bence de iki kilo iyi. Benim zaten çok almamam lazım. Hem ilerlemiş fıtık var hemde mitral kapak yetmezliği :/Çok ideal aldığın kilo. Benimde hedefim o civarlarda. Aman dikkat canım bide fıtık varsa. Ama sende iyi gidiyorsun bence iki kilo çok değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?