2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ozaman ulke degistircen anam baksana bereketli geliyo italya size

sen ne düşünüosun canım? ya bencede küçük büşey olabilir.
Ben küçük arabalardan yanayım. Evet görünüşü falan hoş ama çok büyük geliyor ebat olarak bana. Ben nunapepp kullanıyorum dağda bayırda. 2 yıldır fellik fellik gezdik bana mısın demedi? Kullanışı da gidişi de rahat.

hemen bakıyorım canım

Ozaman ulke degistircen anam baksana bereketli geliyo italya size
Ben eşimle sevgiliysen İtalya’ya gitmek istedim hep. Aşk ülkesi ya o yüzden. Sonra aniden evlenmek zorunda kaldık. Evlendik o Şırnak’a gitti. Doğudayken yurt dışına çıkamıyor zaten. Nasip olmadı çocuksuz gitmek. Demek ki çocukla gitmek varmış nasibimizde.

Aslinda o beni buldu diyebilirim google a metrelik muslin yazdm bu sayfa da cikti oyle gordum bu degil de. Tutumlu anne.com var oraya kesinlikle bak derim mesela elektrikli salincak ana kucagi oluyo ya ben onu ordan alcm
Evet evet Tulumlu anne Benimde aklımda bakacağım

Selam kızlar nabersiniz? Ben çok yorgunum süt içiyorum iki gündür. Sağlıklı beslenemiyorum hala. Toplamda 1,5 2 kilo aldım. Siz ne durumdasınız

Selam kızlar nabersiniz? Ben çok yorgunum süt içiyorum iki gündür. Sağlıklı beslenemiyorum hala. Toplamda 1,5 2 kilo aldım. Siz ne durumdasınız
Ben Artık her gün süt ve yoğurt ve muz tüketiyorum
3 3,5 kilo aldım bende
Bu aralar iştahım açık ama tuzsuz tat olmadığı için zorlanıyorum

Sana katılıyorum ben Kraft Cabin Plus aldım. Çoook memnunum.

Ben de iki kilo aldım bana az gibi gelmiyor ama
Banada az gelmiyor. 21+1 olduk. Acaba kalan zamanda kaç kilo alırız. 4 ay kaldı desek her ay iki kilo alsak bile 10 kilo ile tamamlarız. Ama iki kilodan fazla da alabiliriz. Tartı da +2yim ama görüntü olarak daha çok almış gibi hissediyorum. Daha doğrusu geçen hafta tartıldım +1di ama 1 kilo daha almış gibi hissediyorum

Ben Artık her gün süt ve yoğurt ve muz tüketiyorum
3 3,5 kilo aldım bende
Bu aralar iştahım açık ama tuzsuz tat olmadığı için zorlanıyorum
Ben iki gündür süt içiyorum et balık yiyemiyorum hala 21+1 deyiz 2 kilo aldım bende. Yarısı geçti hamileliğin. Senin yarısından bile fazlası geçti gitti bile

Ben kızımda 11 kg almıştım. Yine öyle olur gibi. Son aylar çok ve hızlı alınıyor. Benim dikkat etmem lazım bel fıtığım öyle kötüki

Ben kızımda 11 kg almıştım. Yine öyle olur gibi. Son aylar çok ve hızlı alınıyor. Benim dikkat etmem lazım bel fıtığım öyle kötüki
Çok ideal aldığın kilo. Benimde hedefim o civarlarda. Aman dikkat canım bide fıtık varsa. Ama sende iyi gidiyorsun bence iki kilo çok değil

Gidersiniz bence azcik buyusunler.. biz sahsen cocuk var artk biyere gdemeyz mantignda olmak istemiyoruz insallah kizcemiz de akilli uslu gezmeyi seven bi cocuk olur tabulari yikalim bosver sen de bikac seneye git italya turuna ama bu kez onlemleri iyi al bak dort koldan korun ona gore

Çok ideal aldığın kilo. Benimde hedefim o civarlarda. Aman dikkat canım bide fıtık varsa. Ama sende iyi gidiyorsun bence iki kilo çok değil
Bence de iki kilo iyi. Benim zaten çok almamam lazım. Hem ilerlemiş fıtık var hemde mitral kapak yetmezliği :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…