İlk 6 ay en rahat zamanları. Biz her gün bi şehir gezdik.Gidersiniz bence azcik buyusunler.. biz sahsen cocuk var artk biyere gdemeyz mantignda olmak istemiyoruz insallah kizcemiz de akilli uslu gezmeyi seven bi cocuk olur tabulari yikalim bosver sen de bikac seneye git italya turuna ama bu kez onlemleri iyi al bak dort koldan korun ona gore
Ben de katlanır küvet almıştım kızıma çok memnunum şimdi ikinciye de kullancam :)Aaa katlanır küvet hiç görmedim ben hemen bakayım
Sağol kuZumm
Gidersiniz bence azcik buyusunler.. biz sahsen cocuk var artk biyere gdemeyz mantignda olmak istemiyoruz insallah kizcemiz de akilli uslu gezmeyi seven bi cocuk olur tabulari yikalim bosver sen de bikac seneye git italya turuna ama bu kez onlemleri iyi al bak dort koldan korun ona gore
Ben kızıma sünger almıştım normal. Ve alerji yaptı tahriş etti cildini. Deniz süngeri aldım ben organik yani çok memnunum pahalı ama değerAlmadım küveti var sadece. Şu başına dayanabilen maşrapalardan alacağım bende. Bir de şampuanı ve bakım kremini alacağım. Süngere karar veremedim organikleri 40 tl civarı normaller 10 tl. Organik gereklimidir illaki bilemedim. Birde küvet içine file mi alsam yoksa üzerine yatırılan süngerdenmi alsam ona da karar veremedim.
Ciddi mi ben de ilk 6ay zor olur diye dusunuyodum ozaman bu yaz kurban bayramiyla birlesecek bi tatil planlanirrİlk 6 ay en rahat zamanları. Biz her gün bi şehir gezdik.
Neden ilk 6 ay daha rahat çünkü sadece ve sadece emziriyorsun :) daha sonra ek gıdasıydı filan zor oluyor.Ciddi mi ben de ilk 6ay zor olur diye dusunuyodum ozaman bu yaz kurban bayramiyla birlesecek bi tatil planlanirr
Ilk 2ay ben muslin bezle banyo yaptirmayi dusunuyorum olmaz mi ki sunger falan cildini cizerse fln korkuyorumBen kızıma sünger almıştım normal. Ve alerji yaptı tahriş etti cildini. Deniz süngeri aldım ben organik yani çok memnunum pahalı ama değer
Güle güle kullan. Kazasız belasız.
Kesinlikle katılıyorum. Tak memeye sussun.Ciddi mi ben de ilk 6ay zor olur diye dusunuyodum ozaman bu yaz kurban bayramiyla birlesecek bi tatil planlanirr
Hadi bakalm insallah bize de fotolar atarsin gezmelerinizdenİnşallah bu Doğumdan sonra sıkıntedbşr alacağım. Çocuk gezmeye engel değil. Bir de nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. Bence en zor tatil 2 yaşındaki tatil. Keşfetme yaşı ve en hareketli olduğu dönem olduğu için. Sadece o yaşta otel tatili olabilir. Hiç çocuk oldu diye tatile gitmemezlik yapmadım. Ama 2. Çocuğu bilemiyorum tabii ki. Merak ediyorum. Bu yaz da taşınma işlerinden, düğün derneklerden fırsat bulursam bir 10 gün kaçmak var bir yerlereniyetimde. 2 çocukla İlk deneyimimi çok geç olmadan yapmak istiyorum.
Yok canım bebek süngerleri çok yumuşak.Ilk 2ay ben muslin bezle banyo yaptirmayi dusunuyorum olmaz mi ki sunger falan cildini cizerse fln korkuyorum
Bak işte 2 çocukla foto çekilmeye zaman kalmayabilirHadi bakalm insallah bize de fotolar atarsin gezmelerinizden
İşte organik sünger çok rahat oluyor tek elle hemen köpürtebiliyorsun. Bi yandan bebeği tuttuğun için tek elle köpürtmek çok iyi oluyor. Ben içi boncuk mu ne dolu file almıştım güzel memnun kaldım.Ilk 2ay ben muslin bezle banyo yaptirmayi dusunuyorum olmaz mi ki sunger falan cildini cizerse fln korkuyorum
Beslenme sorunu başladığında beri bebeğimimBen iki gündür süt içiyorum et balık yiyemiyorum hala21+1 deyiz 2 kilo aldım bende. Yarısı geçti hamileliğin. Senin yarısından bile fazlası geçti gitti bile
Oyy yenir onlar yenir bosver fotoda olmayiversin mutlu olun da insallahBak işte 2 çocukla foto çekilmeye zaman kalmayabiliren kötü tarafı o
Restorant da hazır yemekleri yiyorsun tabi dimieyvahlar olsun benim şimdiden 7kilo
kimbilir kaçla kapatıcam
Banyo ihtiyaclarini alirken mutlaka yazcm sana canmİşte organik sünger çok rahat oluyor tek elle hemen köpürtebiliyorsun. Bi yandan bebeği tuttuğun için tek elle köpürtmek çok iyi oluyor. Ben içi boncuk mu ne dolu file almıştım güzel memnun kaldım.
Amin cümlemiz de inşallah.Oyy yenir onlar yenir bosver fotoda olmayiversin mutlu olun da insallah
Organik sünger alacağız yanı bide bunu ekle bakalım listeyeBanyo ihtiyaclarini alirken mutlaka yazcm sana canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?