2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İlk 6 ay en rahat zamanları. Biz her gün bi şehir gezdik.

İnşallah bu Doğumdan sonra sıkıntedbşr alacağım. Çocuk gezmeye engel değil. Bir de nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. Bence en zor tatil 2 yaşındaki tatil. Keşfetme yaşı ve en hareketli olduğu dönem olduğu için. Sadece o yaşta otel tatili olabilir. Hiç çocuk oldu diye tatile gitmemezlik yapmadım. Ama 2. Çocuğu bilemiyorum tabii ki. Merak ediyorum. Bu yaz da taşınma işlerinden, düğün derneklerden fırsat bulursam bir 10 gün kaçmak var bir yerlereniyetimde. 2 çocukla İlk deneyimimi çok geç olmadan yapmak istiyorum.

Ben kızıma sünger almıştım normal. Ve alerji yaptı tahriş etti cildini. Deniz süngeri aldım ben organik yani çok memnunum pahalı ama değer

Ben kızıma sünger almıştım normal. Ve alerji yaptı tahriş etti cildini. Deniz süngeri aldım ben organik yani çok memnunum pahalı ama değer
Ilk 2ay ben muslin bezle banyo yaptirmayi dusunuyorum olmaz mi ki sunger falan cildini cizerse fln korkuyorum

Hadi bakalm insallah bize de fotolar atarsin gezmelerinizden

Ilk 2ay ben muslin bezle banyo yaptirmayi dusunuyorum olmaz mi ki sunger falan cildini cizerse fln korkuyorum
İşte organik sünger çok rahat oluyor tek elle hemen köpürtebiliyorsun. Bi yandan bebeği tuttuğun için tek elle köpürtmek çok iyi oluyor. Ben içi boncuk mu ne dolu file almıştım güzel memnun kaldım.

Ben iki gündür süt içiyorum et balık yiyemiyorum hala 21+1 deyiz 2 kilo aldım bende. Yarısı geçti hamileliğin. Senin yarısından bile fazlası geçti gitti bile
Beslenme sorunu başladığında beri bebeğimim
Çok düzenli besleniyorum ve kilo almaya başladım
İnşallah yediklerim bebeğe gidiyordur
Tek tesellim ona gitmesi yediklerimim

Banyo ihtiyaclarini alirken mutlaka yazcm sana canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…