2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Organik sünger alacağız yanı bide bunu ekle bakalım listeye
Organik olmasa olmuyor dimi
Ottomania
Ya aslında sünger olması çok iyi oluyor. Tek elle köpürtüyorsun. Markaları bi araştırın olmadı. Benim kızın teni çok hassas. Ha birde 2017 Nisa’n annelerinden öğrendiğim çok şey oldu hala öğreniyorum. Konuşuyoruz başka sosyal yerlerde :)

Sanırım benimki organik değildi. Kızçem haşa yaşıyor pembe bir süngerdi.
Ben de o pembe süngerden almıştım işte :) kızımın teni hassas olduğu için alerji yaptı. Sonra deniz süngeri aldım.

Yaa ben birçok yerde saçma sapan birsürü şey denedim ama çin benim için milat oldu. Gerçekten yiyemedim hiçbirşey... Allahtan mandalina boldu hafif ekşi bir iyi gidiyordu torba torba yedim

Kısss ekle beni de yazayım mı özelden :)

Benim 5 kilo oldu... son iki günde de karnım yeniden evrimleşti bir büyüdü ama ızdırap vermeye başladı. Alışana kadar zor olacak..normalde zayıf sayılırım ama karnım şişiyor

Sanırım benimki organik değildi. Kızçem haşa yaşıyor pembe bir süngerdi.
Eksik listesi bitmiyor bide ilk ya İnan ki hiç birşey bilmıyorum çevremde yönlendirecek kimse Yok
Kuzenim var oda çalışıyor
Anacım olsaydı o alışverişi yapar gelirdi valla
Ben sadece bunlar çok güzelmiş derdim
Artık nasip olursa ikincide eğitimli oluruz
Bide ikinciye nasip olursa oğlan bile olsa kızçemim kıyafetlerini giydireceğim evin içinde giyer ne olacak pembeleri

Katlanir kuvet demisti az once birisi bana bilgi verebilir mi kim yazdigini bulamadm hangi marka nerden alinmali

İsterseniz anne usulü lif alın ama onu tek elle köpürtmek zor
Katlanir kuvet demisti az once birisi bana bilgi verebilir mi kim yazdigini bulamadm hangi marka nerden alinmali
baby & Plus aldım canım ben pembiş:)) kızımda kullandım ikincisinde de kullancam

Anası organikle mi yıkandı acaba
Oda normal sünger ile yıkasın 50 tl demek
5 badi demek
Anne usulü lif de olabilir kızlar hani bornoz bebek setleri içinde oluyor ya. Ama onu tek elle köpürtmek zor olabilir eşiniz köpürtür artık :) ben nerdeyse hep yalnız yıkadım ilk çocuğumu

Restorant da hazır yemekleri yiyorsun tabi dimi
Ohh ne güzel
evet ama ev yemeği yiorm yani aslnda sağlıklı ama geceleri abur cubur çok yiorm. şuan mesela tv karşısındayız. önümüzde lebleli/üzüm, soslu mısır,bide soya soslu fıstık var ben eve gelnce bikaç fındık attım ağzıma,pek bişe yiyesim yok ama 1 saate açılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…