Yaz tabiki canım benim bilgiler taze. Kızım 20 aylık olduğu içinBanyo ihtiyaclarini alirken mutlaka yazcm sana canm
Ya aslında sünger olması çok iyi oluyor. Tek elle köpürtüyorsun. Markaları bi araştırın olmadı. Benim kızın teni çok hassas. Ha birde 2017 Nisa’n annelerinden öğrendiğim çok şey oldu hala öğreniyorum. Konuşuyoruz başka sosyal yerlerde :)
Sanırım benimki organik değildi. Kızçem haşa yaşıyor
Ben de o pembe süngerden almıştım işte :) kızımın teni hassas olduğu için alerji yaptı. Sonra deniz süngeri aldım.Sanırım benimki organik değildi. Kızçem haşa yaşıyorpembe bir süngerdi.
Yaa ben birçok yerde saçma sapan birsürü şey denedim ama çin benim için milat oldu. Gerçekten yiyemedim hiçbirşey... Allahtan mandalina boldu hafif ekşi bir iyi gidiyordu torba torba yedimYok canım gitmedik. İki aylıktı dr izin vermemişti. O zaman daha evhamlıydım. Şimdiki aklım olsa giderdim. Ama bu sefer İtalya’ya niyet etmeyeceğim. Mazallah yine hamile kalırım. Eşim Mısır’ı çok istiyor. Süveyş kanalında dalış yapacakmış beyim. Hakkatten. Aç kalıyor İnsan değil mi? Ben de her şeyi yiyemem mesela. Benim babam Rusya ya falan giderken hep yanında kocaman ekmekle bir kutu zeytin getiriyor. Meğer haklıymış.
Kısss ekle beni de yazayım mı özelden :)Ya aslında sünger olması çok iyi oluyor. Tek elle köpürtüyorsun. Markaları bi araştırın olmadı. Benim kızın teni çok hassas. Ha birde 2017 Nisa’n annelerinden öğrendiğim çok şey oldu hala öğreniyorum. Konuşuyoruz başka sosyal yerlerde :)
Aaah ah normal sunger 5tl organikse yaz +50tl
Eksik listesi bitmiyor bide ilk ya İnan ki hiç birşey bilmıyorum çevremde yönlendirecek kimse YokSanırım benimki organik değildi. Kızçem haşa yaşıyorpembe bir süngerdi.
Anası organikle mi yıkandı acabaAaah ah normal sunger 5tl organikse yaz +50tl
baby & Plus aldım canım ben pembiş:)) kızımda kullandım ikincisinde de kullancamKatlanir kuvet demisti az once birisi bana bilgi verebilir mi kim yazdigini bulamadm hangi marka nerden alinmali
Oy oy senin ekstra dikkatli olman gerek demekBence de iki kilo iyi. Benim zaten çok almamam lazım. Hem ilerlemiş fıtık var hemde mitral kapak yetmezliği :/
Anne usulü lif de olabilir kızlar hani bornoz bebek setleri içinde oluyor ya. Ama onu tek elle köpürtmek zor olabilir eşiniz köpürtür artık :) ben nerdeyse hep yalnız yıkadım ilk çocuğumuAnası organikle mi yıkandı acaba
Oda normal sünger ile yıkasın50 tl demek
5 badi demek
Gidiyordur canım inşallah Perşembe’ye az kaldı görürsün de prensesi. Nasılmış bakalımBeslenme sorunu başladığında beri bebeğimim
Çok düzenli besleniyorum ve kilo almaya başladım
İnşallah yediklerim bebeğe gidiyordur
Tek tesellim ona gitmesi yediklerimim
evet ama ev yemeği yiorm yani aslnda sağlıklı ama geceleri abur cubur çok yiorm. şuan mesela tv karşısındayız. önümüzde lebleli/üzüm, soslu mısır,bide soya soslu fıstık varRestorant da hazır yemekleri yiyorsun tabi dimi
Ohh ne güzel
Kuzum sosyal hesabım yok ama WhatsApp tan yazarım :))Kısss ekle beni de yazayım mı özelden :)
25. Haftaya gelmişsin normal artık. Benimki de hızlı büyüyor artıkBenim 5 kilo oldu... son iki günde de karnım yeniden evrimleşti bir büyüdü ama ızdırap vermeye başladı. Alışana kadar zor olacak..normalde zayıf sayılırım ama karnım şişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?