2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

5 mi.. 5 olsa hic zor demezdim 15-20 kez yapiyodu altina benim kiz :) bulantimizin bu saatten sonra bitecegini hic dusunmuyorum artik. Yolun yarisini gectik sayilir, eskisi kadar olmasa da bi bu kadar daha cekicez artik

5 mi.. 5 olsa hic zor demezdim 15-20 kez yapiyodu altina benim kiz :) bulantimizin bu saatten sonra bitecegini hic dusunmuyorum artik. Yolun yarisini gectik sayilir, eskisi kadar olmasa da bi bu kadar daha cekicez artik
Seninde geçmedi dimi hala. Böyle gider artık Doğuma kadar. İlk üç aydaki gibi değiliz ama şükür. Hatırlamak istemiyorum o günleri

Seninde geçmedi dimi hala. Böyle gider artık Doğuma kadar. İlk üç aydaki gibi değiliz ama şükür. Hatırlamak istemiyorum o günleri
Aynen canim, annemde dedi bugun eskisi gibi degilsin toparlamissin. Vallahi bu halimize bin sukur ilkinde de boyleydi aynisi. Benimki de resmen deli cesareti

Katlanir kuvet demisti az once birisi bana bilgi verebilir mi kim yazdigini bulamadm hangi marka nerden alinmali
N11 ya da hepsiburada gibi bir yerden almıştım. Babyjem ya da sebilde markası. Henüz depodan çıkarmadığımız için hatırlamıyorum ama babyjem gibi hatırlıyorum.

Olur canım diyeceğim de erkek olunca da farklı heves oluyor alırsın yine. Emin’im. Kuzöenin her şeyini pembe alma yeşil, sarı, turuncu gri de tercih edilebilir.

Ben bunların hiçbirini yemiyorum. Hatta ekmek de son 3 haftadır hiç tüketmiyorum. Ama yine de kilo alıyorum. Hele son 2 haftadır. Öyle deli gibi yediğimde yok tutuyorum boğazımı. Hayırlısı bakalım. Doğumdan sonra yaza kadar vermem lazım. Kardeşim düğün yapacak ü

Kaç kilo aldın

Bizim sıpanın da alışmaya niyeti yok
Kardeşimin eşi de hamile ileride daha zor olur diye alıştırmaya çalışıyor işte oda
Bazen bir ümit biter belki diyorum bazen de bu saatten sonra artık imkansız diyorum
Çok zorlanıyorum ben hala
İlk günler gibi değil tabi ki ama hala zor geliyor
İlaç alıyorum maalesef yaa

Bende epey kilo aldım
Ve çok hızlı oldu
Abartı yemiyorum
Hayta annem zorla yediriyor
Bebeğim geride diye :)
Ama o kadar şişmiş hissediyorum ki
Totom büyüdü
Ağutosta tatile gidicez bu halde nasıl giderim

Benim de öyle toto geride göbek ilerde oluyor elbise giyince elbise pek tercihim değil o yüzden böyle dışarı çıkıntılı popo kilo alınca daha çok çıkıntı oluyor o yüzden daha kilolu görünüyoruz.

Ama ben günde 2 litreye yakın su içiyorum. Sırf açlığımı bastırdın diye. Tabi yürüyüş yok spor yok onun etkisi var.
Bende açım sürekli. Ben gün içinde yürüyorum işe başladığımdan beri. Yürüyerek dağıtım yapıyorum ya merdiven falan çıkıp iniyorum. Her sabah börek vb yiyorum ama :/ mecbur kalıyorum evde üşeniyorum kahvaltı hazırlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…