- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Evett bu gün bitti sayılır Allah ın izni ile bir yarın kaldıGidiyordur canım inşallah Perşembe’ye az kaldı görürsün de prensesi. Nasılmış bakalım
Bizde burda seninle gün saydıkEvett bu gün bitti sayılır Allah ın izni ile bir yarın kaldı
Heyecanla bekliyoruz
Eşimle gün saydık resmen
5 mi.. 5 olsa hic zor demezdim 15-20 kez yapiyodu altina benim kiz :) bulantimizin bu saatten sonra bitecegini hic dusunmuyorum artik. Yolun yarisini gectik sayilir, eskisi kadar olmasa da bi bu kadar daha cekicez artikOoo işin zor valla
Yeğenimi de annesi tuvalete alıştırmaya çalışıyor çok zor gerçekten bazen aynı gün 5 kez çişini yapıyor sıpa
Allah yardımcın olsun
Bende daha iyiyim canım ama bulantım bitmedi hala devam ediyor zorlanıyorum çok
Biter inşallah
Şekli değişmiş ama benimki de bu markaydı
Seninde geçmedi dimi hala. Böyle gider artık Doğuma kadar. İlk üç aydaki gibi değiliz ama şükür. Hatırlamak istemiyorum o günleri5 mi.. 5 olsa hic zor demezdim 15-20 kez yapiyodu altina benim kiz :) bulantimizin bu saatten sonra bitecegini hic dusunmuyorum artik. Yolun yarisini gectik sayilir, eskisi kadar olmasa da bi bu kadar daha cekicez artik
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin.ne güzel günlerin azalıyor.100 günün kalmiş.çift sayılara düşüyorsunPerşembe sabah günleri saya saya bitirdik Allah ın izni ile
Bakalım inşallah güzel şeyler duyarım
Aynen canim, annemde dedi bugun eskisi gibi degilsin toparlamissin. Vallahi bu halimize bin sukurSeninde geçmedi dimi hala. Böyle gider artık Doğuma kadar. İlk üç aydaki gibi değiliz ama şükür. Hatırlamak istemiyorum o günleri
N11 ya da hepsiburada gibi bir yerden almıştım. Babyjem ya da sebilde markası. Henüz depodan çıkarmadığımız için hatırlamıyorum ama babyjem gibi hatırlıyorum.Katlanir kuvet demisti az once birisi bana bilgi verebilir mi kim yazdigini bulamadm hangi marka nerden alinmali
Aynen ben o günlere dönmeye uzun bir süre cesaret edemem herhalde. Allahım korkunçAynen canim, annemde dedi bugun eskisi gibi degilsin toparlamissin. Vallahi bu halimize bin sukurilkinde de boyleydi aynisi. Benimki de resmen deli cesareti
Tmm canim bunu takipteym smdi.. istanbul evleri malum kutu gibi. Bole katlanir bse almak mantikli
Olur canım diyeceğim de erkek olunca da farklı heves oluyor alırsın yine. Emin’im. Kuzöenin her şeyini pembe alma yeşil, sarı, turuncu gri de tercih edilebilir.Eksik listesi bitmiyor bide ilk ya İnan ki hiç birşey bilmıyorum çevremde yönlendirecek kimse Yok
Kuzenim var oda çalışıyor
Anacım olsaydı o alışverişi yapar gelirdi valla
Ben sadece bunlar çok güzelmiş derdim
Artık nasip olursa ikincide eğitimli oluruz
Bide ikinciye nasip olursa oğlan bile olsa kızçemim kıyafetlerini giydireceğim evin içinde giyer ne olacak pembeleri
Ben bunların hiçbirini yemiyorum. Hatta ekmek de son 3 haftadır hiç tüketmiyorum. Ama yine de kilo alıyorum. Hele son 2 haftadır. Öyle deli gibi yediğimde yok tutuyorum boğazımı. Hayırlısı bakalım. Doğumdan sonra yaza kadar vermem lazım. Kardeşim düğün yapacakevet ama ev yemeği yiorm yani aslnda sağlıklı ama geceleri abur cubur çok yiorm. şuan mesela tv karşısındayız. önümüzde lebleli/üzüm, soslu mısır,bide soya soslu fıstık varben eve gelnce bikaç fındık attım ağzıma,pek bişe yiyesim yok ama 1 saate açılırım
Kaç kilo aldın
Ben bunların hiçbirini yemiyorum. Hatta ekmek de son 3 haftadır hiç tüketmiyorum. Ama yine de kilo alıyorum. Hele son 2 haftadır. Öyle deli gibi yediğimde yok tutuyorum boğazımı. Hayırlısı bakalım. Doğumdan sonra yaza kadar vermem lazım. Kardeşim düğün yapacakü
Bizim sıpanın da alışmaya niyeti yok5 mi.. 5 olsa hic zor demezdim 15-20 kez yapiyodu altina benim kiz :) bulantimizin bu saatten sonra bitecegini hic dusunmuyorum artik. Yolun yarisini gectik sayilir, eskisi kadar olmasa da bi bu kadar daha cekicez artik
Bende epey kilo aldım
Ben bunların hiçbirini yemiyorum. Hatta ekmek de son 3 haftadır hiç tüketmiyorum. Ama yine de kilo alıyorum. Hele son 2 haftadır. Öyle deli gibi yediğimde yok tutuyorum boğazımı. Hayırlısı bakalım. Doğumdan sonra yaza kadar vermem lazım. Kardeşim düğün yapacakü
5 canım.Kaç kilo aldın
Benim de öyle toto geride göbek ilerde oluyor elbise giyinceBizim sıpanın da alışmaya niyeti yok
Kardeşimin eşi de hamile ileride daha zor olur diye alıştırmaya çalışıyor işte oda
Bazen bir ümit biter belki diyorum bazen de bu saatten sonra artık imkansız diyorum
Çok zorlanıyorum ben hala
İlk günler gibi değil tabi ki ama hala zor geliyor
İlaç alıyorum maalesef yaa
Bende epey kilo aldım
Ve çok hızlı oldu
Abartı yemiyorum
Hayta annem zorla yediriyor
Bebeğim geride diye :)
Ama o kadar şişmiş hissediyorum ki
Totom büyüdü
Ağutosta tatile gidicez bu halde nasıl giderim
Ama ben günde 2 litreye yakın su içiyorum. Sırf açlığımı bastırdın diye. Tabi yürüyüş yok spor yok onun etkisi var.Kaç kilo aldın
Bende açım sürekli. Ben gün içinde yürüyorum işe başladığımdan beri. Yürüyerek dağıtım yapıyorum ya merdiven falan çıkıp iniyorum. Her sabah börek vb yiyorum ama :/ mecbur kalıyorum evde üşeniyorum kahvaltı hazırlamayaAma ben günde 2 litreye yakın su içiyorum. Sırf açlığımı bastırdın diye. Tabi yürüyüş yok spor yok onun etkisi var.
İnşallah kuZumBizde burda seninle gün saydıkgüzel şeyler duyarız inşallah. Kaçta randevun
Tam 40 hafta olmaz zaten sezeryanya 38 sonu alır doktorİnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin.ne güzel günlerin azalıyor.100 günün kalmiş.çift sayılara düşüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?