2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hasirdan olabilir sus ben hasir dolayip uzerine cicek düşünüyorum.

İlerde içine oyuncakları koyar dolapın üstüne koyarım:))
Çok pahalı geldi bana daha kovası var süngeri
Var destek filesi var dimi ama
Haklısın canım normal set olanları alsan o fiyatı bulmaz bile. Ama dediğim gibi tercih :)) ben memnun kaldım :)

Anaam ne konusmussunuz yarim saati gecti oku oku yeni bitti. Esimle cok romantik olmayan evlilik yildonumu yemegi yedik sonra e bebek alisverisi yaptik.

2 ay once Yuzde 30 indirimle 950 tl ye aldigimiz araba koltugu 800 e düşmüş oyle sinirlendim ki. Yapacak bi sey yok tabi. Hatta cek kullansan 700 e geliyor. Neyse indirim takip etsen bile olmuyor bazi seyler bazen.

Ebebekte gezdim durdum ya yine ic camasiri siril siklam oldu ooooff. Artık siparis vereyim su pedlerden gelen amnion sivisi mi ogreneyim.

E bebekten bir suru sey aldim sling aldim hep almak istiyordum banyo kuveti tirnak makasi kuvet icine sunger ana kucagi icin bel destegi yeni dogana ozel. Kizimda bilmedigimizden oturtmustul yavrumu. Korbell cop kovasi in yedek poset de aldim. Sampuan mustela baktim yoktu. Ama guzel alisveris oldu. Hediye cekimi de harcamış oldum. Hala eksik var ama.

Afiyet olsun
Banyo küveti set halinde 100 tl filan dimi
Öyle mi aldınız
İyi günlerde kullanın inşallah

Sling ile ana kucağı farkı ne mesela
Sling yeni doğana özel mi

Aboo yurt dışına gittik dedigin Çin ve Japonya miydi? O kadar yol nasil gidebildin? Tebrikler vallahi. Iki ulkeyi de cok gormek istiyorum. Ben hic o kadar uzaga gitmedim daha. Insallah bize de nasip olur.

Bu arada balayinda Roma' ya gitmistik. Harika bir şehir. Eşim evlenmeden once isi geregi 1 yildan kisa surede 17 farkli ulkeye gitti cogu Avrupa'da. Roma'ya gittiginde kesinlikle balayina buraya gelmeliyiz demis kendi kendine. Benim kızla zor yurt dışı sadece 1 kez ciktik o da Sakız adasi. Ustelik esim ve kızım Avrupa vatandasi. Benim de yesil pasaportum var. Vize sorunu yok cogunlukla. Biz gezme kivamina gelene kadar 5 yil geçer. Hic otel tatilini sevmeyen esim ve ben 3 yıldır hep oteldeyiz. Insan yapmam dedigi seyleri yapiyor vallahi.

Sling ile ana kucağı farkı ne mesela
Sling yeni doğana özel mi
Vucuduna doluyorsun bunu. Bebegi icine koyuyorsun. Ben hic kullanmamistim ama kullananlar bebek slinge bayiliyor diyor. Ana kucagi arabaya baglanan var ya ona dedim icine yeni dogan destegi koymamistik onceden simdi koyacagiz. Foto cekeyim

Yaaa biz çocukla oraya gidemeyiz diye yetiştirelim istedik. Ama ekim sonundaki ürdün gezisini iptal ettik. Arap ülkesi zehirlenirim falan diye korktuk. Ama bebek 5-6 aylık olunca Dolomitleri sevmiştik dağ bayırda özledik, alıcaz kanguruya bebeği vurucaz yine dağlara çok özledik.

Valla zor oluyo ama zorlugu gormeden nasil cozecegini de anlayamiyorsun bu tuvalet isinde. Bi de bulantilar icinde bitirdim sukur.. bitirdim dedigime bakma cis tamamda kakayi halledemedi aslinda bakalim bekliyoruz :)
Bende ilac kullaniyorum hala, gunde 1de olsa... bu aralar benim de aklima takiliyo ama doguma kadar icecegim gibi

Bebek cok agirlasmadan gezmek kolay bence de. Önümüzdeki son bahara plan yapilabilir. Arap ulkelerine gitmemek dogru karar bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…