- 4 Kasım 2012
- 635
- 2.054
- 313
- 38
zor olsa da hosuma gidiyor benim insallah oglum da sever. Hemen denedim kolay bagladim bebek kucagimda degilken baglayip sonra koymak gerekiyor sanirim.Slingleri bağlaması falan zor diye ben 3,5 kg dan itibaren kullanılan kanguru aldım. Videoları var bana zor geldi sling ler
Evet önce birkaç tur bağlayıp sonra bebeği koyup birkaç tur daha bağ atıyorlar. Bende çok özeniyordum onlara ama ben sabredemem o kadar bağ düğüm sıkılırım hele yaz mevsiminde çok zor gelir banazor olsa da hosuma gidiyor benim insallah oglum da sever. Hemen denedim kolay bagladim bebek kucagimda degilken baglayip sonra koymak gerekiyor sanirim.
Ana kucagi degil kanguru aslinda adi. Anakucagi su bebek aranasiyla alinan pusetin parcagi oluyor. Kanguru isi slingin bi turu diyelim. Sling direk bez. Ilk 3 ay icin aslinda. Kanguru oyle.midelleri vardi 4yasa kdr kullaniliyor. Hatta dunyayi gezen bi kadin var program yapio o dana kdr oglani oyle gezdirio elinde mikrofon ufacik kadin... sling her bebege gire degil bu arada bazisi sevmez. Mesela.bnmki kesin sevmezdi. Dogdugundan beri disa bakacak ole gogse bastiramazsin kucakta gezdirirken. Kanguru ergonomik olani yenidogan destegi ile beraber mutlaka alin. Disarda bebek arabasi yeter diosunuz da bazi yerlerde bebek aranasindan pratik. Ben bakkala firina aile hekimine hep kanguruyla gittim. Bazen de emzirme icin veya kucak istediginde brbek arabasi olmasina ragmen baglayip oyle geziyodum. Yani bebek arabasi alsam da oda yanimda oluyordu. Bi arkads ulke ulke gezi kangurusu sayesinde bayagi da kiloydu bebegi ama bebek arabasi yerine hep kanguru kullandi kapali olmasina ragmen kanguruda pazarda.emzirdigini bilirim ole yurur bisiler secerken bile! Bicok marka var ben pahali bi markanin ergonomik yerli urununu 70tlye almiatim hala ayni fiyat araliginda ben sikinti yasamadi hala duruyo tavsiye ederim. Sling alip kullanamayan baglamaya usenen bebegi sevmeyen cok ama kanguru oyle degil pratik konforlu uzun omurlu...Sling ile ana kucağı farkı ne mesela
Sling yeni doğana özel mi
Hangi markayi aldin iki tane bakiyordunEvet önce birkaç tur bağlayıp sonra bebeği koyup birkaç tur daha bağ atıyorlar. Bende çok özeniyordum onlara ama ben sabredemem o kadar bağ düğüm sıkılırım hele yaz mevsiminde çok zor gelir bana
Boba aldımHangi markayi aldin iki tane bakiyordun
Evet şimdi bende izledim ama çok hoşuma gittiSlingleri bağlaması falan zor diye ben 3,5 kg dan itibaren kullanılan kanguru aldım. Videoları var bana zor geldi sling ler
Ana kucağına destek minderi benimkinde de yokBunlar isteSEPTEMBER LOVE
Benim tanidiklarimin hepsinin cocugu slingi sevmis yaa. Cocuktan cocuga degisiyor demek ki. Kangurular bana pahali geldi. Kizda bi kez aldim iade etmek zorunda kalmistim markayi hatirlamiyorum ama arastirip almistim 100 tl civarindaydi. Kiz mumkun degil icinde durmadi delirdi. Biz de bi daha kanguru isine girmedik yani kizimda hic kullanmadik kanguru. Ama bu sefer bu slingi kullanmak istiyorum bakalim. Begendigim kangurular pahali maalesef. Bakalim slingi sever insallah.Ana kucagi degil kanguru aslinda adi. Anakucagi su bebek aranasiyla alinan pusetin parcagi oluyor. Kanguru isi slingin bi turu diyelim. Sling direk bez. Ilk 3 ay icin aslinda. Kanguru oyle.midelleri vardi 4yasa kdr kullaniliyor. Hatta dunyayi gezen bi kadin var program yapio o dana kdr oglani oyle gezdirio elinde mikrofon ufacik kadin... sling her bebege gire degil bu arada bazisi sevmez. Mesela.bnmki kesin sevmezdi. Dogdugundan beri disa bakacak ole gogse bastiramazsin kucakta gezdirirken. Kanguru ergonomik olani yenidogan destegi ile beraber mutlaka alin. Disarda bebek arabasi yeter diosunuz da bazi yerlerde bebek aranasindan pratik. Ben bakkala firina aile hekimine hep kanguruyla gittim. Bazen de emzirme icin veya kucak istediginde brbek arabasi olmasina ragmen baglayip oyle geziyodum. Yani bebek arabasi alsam da oda yanimda oluyordu. Bi arkads ulke ulke gezi kangurusu sayesinde bayagi da kiloydu bebegi ama bebek arabasi yerine hep kanguru kullandi kapali olmasina ragmen kanguruda pazarda.emzirdigini bilirim ole yurur bisiler secerken bile! Bicok marka var ben pahali bi markanin ergonomik yerli urununu 70tlye almiatim hala ayni fiyat araliginda ben sikinti yasamadi hala duruyo tavsiye ederim. Sling alip kullanamayan baglamaya usenen bebegi sevmeyen cok ama kanguru oyle degil pratik konforlu uzun omurlu...
Insallah sag ol canim.Ana kucağına destek minderi benimkinde de yok
Benimde almam gerekli
Ama bayıldım sling e
İyi günlerde kullan inşallah
Gule gule kullan. En guzeli bence boba 4 g.Boba aldım
İnşallah dururlar bu kanguru ve slinglerde :) zira keyifleri ne ister bilemiyoruzGule gule kullan. En guzeli bence boba 4 g.
Evet acayip indirimdeydi. Trendyoldan 3lu zibin aldim soobe marka 12 tl falandi benim eksik kalmadığı icin baska bisey almadimKizlaaar soobenin int sitesinde fena indirim var 3lu %100pamuklu citcitli badileri 10liraya aldm 30liraya 8li hastane cikisi aldm ve daha bide 100tlyi gecince %30 da indirjm uygulandi 147tllik urun aldm 110 tl odedm saka gibi cogu seyini aldm diyebilirm en azindan icten giydirecek 9tane 0.3ay 6 tane 3.6 ay aldim cok uyguna geldi kacirmayin derim cok cabuk bitiyo
Ben daha hicbsy almamistim cok iyi oldu bunu yakalamam insallah kumaslari da guzel gelirse artik kiyafet isini birakip diger demirbaslara yonelirimEvet acayip indirimdeydi. Trendyoldan 3lu zibin aldim soobe marka 12 tl falandi benim eksik kalmadığı icin baska bisey almadim
İyi yaptın kuZummKizlaaar soobenin int sitesinde fena indirim var 3lu %100pamuklu citcitli badileri 10liraya aldm 30liraya 8li hastane cikisi aldm ve daha bide 100tlyi gecince %30 da indirjm uygulandi 147tllik urun aldm 110 tl odedm saka gibi cogu seyini aldm diyebilirm en azindan icten giydirecek 9tane 0.3ay 6 tane 3.6 ay aldim cok uyguna geldi kacirmayin derim cok cabuk bitiyo
E bebek subatta cok iyi indirim yapckmis orda calisan birinden duydum genelde her sene ocak subat gibi buyuk indirim yapiyomus.. ayy baktm smdi senin attgnla ayni benm aldgm da ben soobenin kendi sitesinden aldm ama baya indirim uyguluyo kendi sitesi
Ben gecen sefer 260 tl lik siparis vermistim. Coktan geldi Bence kumaslari iyiydi. Daha iyi indirim olmaz diyordum o yuzden fazla fazla aldim. Simdi de sepete ekstra yuzde 30 koymuslar. El insafBen daha hicbsy almamistim cok iyi oldu bunu yakalamam insallah kumaslari da guzel gelirse artik kiyafet isini birakip diger demirbaslara yonelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?