2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli geceler alisverisler baslamis. Gecen sene dogum yaptigim icin hicbir eksigim yok diyebilirim. Sadece bebekarabasini degistirmem gerekiyor her iki kizim icin.
Ama firsat bulup netten bile bakamadim.

Yarin sabah da ayrintiliya tekrar gidecegim iki hafta once kalbini pozisyonundan dolayi inceleyememisti doktor ins yarin sorunsuz bakabilir. kendi doktorum gecen hafta suyunuz fazla seker olabilir demisti bakalim yarinki ölcumde ne cikacak

Hayırlısıyla sıkıntısız atlatırsın inş,bişe çıkmaz umarım.

Arkadaşlar son bikaç gündür bayagı öfkeden kabıma sığamıyorum normal zamanda amaan dediğim şeyler için adam kesebilirim öyle bi asap bozukluğum var,klasik kv mevzuları bi tek kvye kıl olsam neyse diycem kendi annemlere de gıcık oldum aramıyorum kaç gündür

Bi kızıma kıyamıyorum geriye kalan herkes için son on yıllık konuları açabilirim öyle geldiler bana

Yalnız mıyım haftaya mı has bi durum,ayy bi bilen varsa aydınlatsın beni pilizz

Zaten 1bucukta zorla uyumusum. Yetmiyor gibi 10 kere uyanmisim. Bir de 5bucukta tamamen uyanmak nedir. Kafayi yicem artik ya.

Tam 40 hafta olmaz zaten sezeryanya 38 sonu alır doktor
Tabi inşallah 38 haftaya bekler Kızçem
Allah ın izni ile
Kesin kararlı mısın sezeryan olmaya canım
Doktor mu söyledi sen mi istiyorsun?

Nice mutlu yıllarınız olsun bir ömür
Ciciler de hayırlı olsun
Topiğin en çok alışveriş yapanı sensin
Gözümden kaçmadı :)

Gercekten korkunc ben nasil cesaret ettim bilmiyorum
Benim de öyle uzun yıllar çocuk düşünmeme şansım yok
Yaşım çok geçmeden 2.yi de yapmam lazım :)
Ama bu bulantıyla nasıl karar veririm bilmiyorum

Bende kullanıyorum ilaç
Doğuma kadar kullanmakta kabus gibi geliyor
Birkaç kişi kaldık bulantısı bitmeyen
Zaten 1bucukta zorla uyumusum. Yetmiyor gibi 10 kere uyanmisim. Bir de 5bucukta tamamen uyanmak nedir. Kafayi yicem artik ya.
Bende öyleyim bende
Hadi sen işe gideceksin benim derdim neyse

Günaydın.Ay vallahi zor bir durum. Bu ayda böyleysen diğer ayları düşünemiyorum bile. Allah yardımcın olsun. Ben de diş ağrısı çekiyorum. Bugün dişçiye gideceğim.

Bir iki foto atayım fikir olsun.

Eklentiler

• 8464623C-2EB6-435B-9874-AA23F0C11B45.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 627B884C-4214-4199-A853-4D3FC1F19A97.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 60
geronimo_s iki gecedir benimde uykularım kötü. Her dönüşümde karnımın acısına uyanıyorum. Kalçam ağrıyor soluma yatmaktan. Off laya poflaya soldan sağa dönüyorum. Nine gibi oldum. Zaten Sebastian da sabah ne omletimi yapmış ne portakal suyumu sıkmış. Kendi işimi kendim yaptım resmen ayyy çok yorgunum

Kızlar günaydın
SiZce reflü yatağı gerekli mi alayım mı indirimde

Eklentiler

• 887815F4-D6FC-4BB2-B6C3-E7C6D5AAA7B6.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 64
E bebek subatta cok iyi indirim yapckmis orda calisan birinden duydum genelde her sene ocak subat gibi buyuk indirim yapiyomus.. ayy baktm smdi senin attgnla ayni benm aldgm da ben soobenin kendi sitesinden aldm ama baya indirim uyguluyo kendi sitesi
Kankalar giysin inşallah sağlıkla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…