- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
Hayirli geceler alisverisler baslamis. Gecen sene dogum yaptigim icin hicbir eksigim yok diyebilirim. Sadece bebekarabasini degistirmem gerekiyor her iki kizim icin.
Ama firsat bulup netten bile bakamadim.
Yarin sabah da ayrintiliya tekrar gidecegim iki hafta once kalbini pozisyonundan dolayi inceleyememisti doktor ins yarin sorunsuz bakabilir. kendi doktorum gecen hafta suyunuz fazla seker olabilir demisti bakalim yarinki ölcumde ne cikacak
Kesin kararlı mısın sezeryan olmaya canımTam 40 hafta olmaz zaten sezeryanya 38 sonu alır doktor
Tabi inşallah 38 haftaya bekler Kızçem
Allah ın izni ile
Nice mutlu yıllarınız olsun bir ömürAnaam ne konusmussunuz yarim saati gecti oku oku yeni bitti. Esimle cok romantik olmayan evlilik yildonumu yemegi yediksonra e bebek alisverisi yaptik.
2 ay once Yuzde 30 indirimle 950 tl ye aldigimiz araba koltugu 800 e düşmüş oyle sinirlendim ki. Yapacak bi sey yok tabi. Hatta cek kullansan 700 e geliyor. Neyse indirim takip etsen bile olmuyor bazi seyler bazen.
Ebebekte gezdim durdum ya yine ic camasiri siril siklam oldu ooooff. Artık siparis vereyim su pedlerden gelen amnion sivisi mi ogreneyim.
E bebekten bir suru sey aldim sling aldim hep almak istiyordum banyo kuveti tirnak makasi kuvet icine sunger ana kucagi icin bel destegi yeni dogana ozel. Kizimda bilmedigimizden oturtmustul yavrumu. Korbell cop kovasi in yedek poset de aldim. Sampuan mustela baktim yoktu. Ama guzel alisveris oldu. Hediye cekimi de harcamış oldum. Hala eksik var ama.
Benim de öyle uzun yıllar çocuk düşünmeme şansım yokGercekten korkuncben nasil cesaret ettim bilmiyorum
Bende kullanıyorum ilaçValla zor oluyo ama zorlugu gormeden nasil cozecegini de anlayamiyorsun bu tuvalet isinde. Bi de bulantilar icinde bitirdim sukur.. bitirdim dedigime bakma cis tamamda kakayi halledemedi aslindabakalim bekliyoruz :)
Bende ilac kullaniyorum hala, gunde 1de olsa... bu aralar benim de aklima takiliyo ama doguma kadar icecegim gibi
Bende öyleyim bendeZaten 1bucukta zorla uyumusum. Yetmiyor gibi 10 kere uyanmisim. Bir de 5bucukta tamamen uyanmak nedir. Kafayi yicem artik ya.
Günaydın.Ay vallahi zor bir durum. Bu ayda böyleysen diğer ayları düşünemiyorum bile. Allah yardımcın olsun. Ben de diş ağrısı çekiyorum. Bugün dişçiye gideceğim.Zaten 1bucukta zorla uyumusum. Yetmiyor gibi 10 kere uyanmisim. Bir de 5bucukta tamamen uyanmak nedir. Kafayi yicem artik ya.
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Son gün hadi bakalımİnşallah kuZum
Sabah 10:40 geçe eşimle gideceğiz
İkimizde başladık strese
Bakalım ben ikinciyi ne zaman yapabileceğimGercekten korkuncben nasil cesaret ettim bilmiyorum
Kankalar giysin inşallah sağlıkla :)E bebek subatta cok iyi indirim yapckmis orda calisan birinden duydum genelde her sene ocak subat gibi buyuk indirim yapiyomus.. ayy baktm smdi senin attgnla ayni benm aldgm da ben soobenin kendi sitesinden aldm ama baya indirim uyguluyo kendi sitesi
Evet kuZumSon gün hadi bakalım
Çok uygunmuş kuZum gerçekken kendi yapmays imkanı olmayanlara çok iyiGünaydın annişler ve evlatları. Kızlar sün lohusa tacı terliği demiştim ya zerrebebe var inatlaşa çok şık taç ve terlikler 35 tl imiş bir bakın dilerseniz.
Eki Görüntüle 2207977 Böyle iyi mi biraz daha süsleyeyim mi kızlar
Bence çok hoş. Bi de tacı çok büyük yapma bence kaba oluyorEki Görüntüle 2207977 Böyle iyi mi biraz daha süsleyeyim mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?