- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Kızlar ne yapayım alayım mı sizce bunuKızlar günaydın
SiZce reflü yatağı gerekli mi alayım mı indirimde
Ya bilemedim. Gerek var mı acaba? Ben hiç kullanmadım böyle bir şeyler. Bebeğimin de gazı ya da reflüsü yoktu çok şükür. Doğumdan sonra baksan daha iyi olur sanki ihtiyacına göre.Kızlar günaydın
SiZce reflü yatağı gerekli mi alayım mı indirimde
Valla sen bilirsin canım yaa her bebeğin çok fazla reflüsü olmuyor. İhtiyacın olduğunu gördüğünde de alabilirsin bence. Ama koyacak yerim var ya da işin bitince elden çıkarması da kolay arkandan gelecek varsa al dursunKızlar ne yapayım alayım mı sizce bunu
Birde normal yatağı içinde yan destek minderi alacağım
Ben olsam azcık tüy iliştirirdim. Ama böyle sade de çok hoş.Eki Görüntüle 2207977 Böyle iyi mi biraz daha süsleyeyim mi kızlar
Nice mutlu yıllarınız olsun bir ömür
Ciciler de hayırlı olsun
Topiğin en çok alışveriş yapanı sensin
Gözümden kaçmadı :)
canım yan destek minderini hiç kullanamadıklarını söyledi geçen bebek görmeye gittiğim çift, bebek rahat edememiş eski usul yastıkla destekliyoruz dediKızlar ne yapayım alayım mı sizce bunu
Birde normal yatağı içinde yan destek minderi alacağım
geronimo_s iki gecedir benimde uykularım kötü. Her dönüşümde karnımın acısına uyanıyorum. Kalçam ağrıyor soluma yatmaktan. Off laya poflaya soldan sağa dönüyorum. Nine gibi oldum. Zaten Sebastian da sabah ne omletimi yapmış ne portakal suyumu sıkmış. Kendi işimi kendim yaptım resmen ayyy çok yorgunum
Benim en büyük stresinde uykusunda kusması vb şeylercanım yan destek minderini hiç kullanamadıklarını söyledi geçen bebek görmeye gittiğim çift, bebek rahat edememiş eski usul yastıkla destekliyoruz dedi
Anne yanı bence alacağım o ilk aylardan beri istediğim bi şeycanımcım ben şundan alıcam. hem anne yanı,hem reflü yatağı. daha kullanışlı olur gibi.SEPTEMBER LOVE
şimdi gördüm e bebekte 140tl
yorumlarda var birsğrü
bende anne yanı ararken bunla karşılaştım ve ayrı ayrı almaktansa bu şekilde almak mantıklı geldi,şuan e bebekte %30 indirimli. şubatta daha çok mu olur ki? onu beklim o zaman.Anne yanı bence alacağım o ilk aylardan beri istediğim bi şey
Kayınvalideme filan inince bebeği koltukta yatırmak istemiyorum onun üstünde rahatça yatırırım
Onun reflü yatağı olanımı alsam bende acaba
Herşeyin yolunda olması çok güzel Canımm benimbu arada kızlar ben doktorumu değiştim dün farklı doktora muayene oldum, eski doktorum bebeğin 2 hafta önden gittiğini söylüyordu, bu doktorumda evet bebek 26 haftalık ama önden gittiğinden değil sen üstüne görmüşsün dedi.zaten o ay 15 gün arayla adet olmuştum yani mantıklı geldi bir bakıma,gerçi eski doktorum üstüne görme diye birşeyin olmadığını söylesede.
birde yeni tahliller yaptırdık, yoğun enfeksiyon çıktı idrarımda çat ağrısını ona bağladı, munorol içtim dün gece gerçekten rahatlattı.demir ve decavit hapına doğuma kadar devam edecekmişim kan değerlerim çok düşükmüş, bebeğin durumunda anormal birşey görmediğini söyledi, suyum ve rahim ağzı boyum iyiymiş erken doğum riski olabilecek hiç birşey yok dendi. şimdilik pozisyonda normal doğuma uygunmuş inşallah böyle devam eder ve çatır çatır normal doğururum
Bi gitmişsin her şeyi halletmişsin vallahi. Nice güzel yıllarınız olsun çocuklarınızla.Anaam ne konusmussunuz yarim saati gecti oku oku yeni bitti. Esimle cok romantik olmayan evlilik yildonumu yemegi yediksonra e bebek alisverisi yaptik.
2 ay once Yuzde 30 indirimle 950 tl ye aldigimiz araba koltugu 800 e düşmüş oyle sinirlendim ki. Yapacak bi sey yok tabi. Hatta cek kullansan 700 e geliyor. Neyse indirim takip etsen bile olmuyor bazi seyler bazen.
Ebebekte gezdim durdum ya yine ic camasiri siril siklam oldu ooooff. Artık siparis vereyim su pedlerden gelen amnion sivisi mi ogreneyim.
E bebekten bir suru sey aldim sling aldim hep almak istiyordum banyo kuveti tirnak makasi kuvet icine sunger ana kucagi icin bel destegi yeni dogana ozel. Kizimda bilmedigimizden oturtmustul yavrumu. Korbell cop kovasi in yedek poset de aldim. Sampuan mustela baktim yoktu. Ama guzel alisveris oldu. Hediye cekimi de harcamış oldum. Hala eksik var ama.
Gözün aydın canım. Her şeyin yolunda olması çok güzel.bu arada kızlar ben doktorumu değiştim dün farklı doktora muayene oldum, eski doktorum bebeğin 2 hafta önden gittiğini söylüyordu, bu doktorumda evet bebek 26 haftalık ama önden gittiğinden değil sen üstüne görmüşsün dedi.zaten o ay 15 gün arayla adet olmuştum yani mantıklı geldi bir bakıma,gerçi eski doktorum üstüne görme diye birşeyin olmadığını söylesede.
birde yeni tahliller yaptırdık, yoğun enfeksiyon çıktı idrarımda çat ağrısını ona bağladı, munorol içtim dün gece gerçekten rahatlattı.demir ve decavit hapına doğuma kadar devam edecekmişim kan değerlerim çok düşükmüş, bebeğin durumunda anormal birşey görmediğini söyledi, suyum ve rahim ağzı boyum iyiymiş erken doğum riski olabilecek hiç birşey yok dendi. şimdilik pozisyonda normal doğuma uygunmuş inşallah böyle devam eder ve çatır çatır normal doğururum
canım şeker yüklemesi yaptırmak istemediğimi söyledim, açlık tokluk şekerine baktıralım dedi o halde, onlarda da birşey çıkmadı ,her iki şeker durumu da iyiymiş.Herşeyin yolunda olması çok güzel Canımm benim
Hep böyle gider insallah
Şeker yüklemesi için bişey dedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?