2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ne yapayım alayım mı sizce bunu
Birde normal yatağı içinde yan destek minderi alacağım
Valla sen bilirsin canım yaa her bebeğin çok fazla reflüsü olmuyor. İhtiyacın olduğunu gördüğünde de alabilirsin bence. Ama koyacak yerim var ya da işin bitince elden çıkarması da kolay arkandan gelecek varsa al dursun

Nice mutlu yıllarınız olsun bir ömür
Ciciler de hayırlı olsun
Topiğin en çok alışveriş yapanı sensin
Gözümden kaçmadı :)

Teşekkürler. İnşallah hepimiz eşleriyle ve çocuğuyla/çocuklarıyla bir ömür boyu mutlu huzurlu olur.
Maalesef alışverişin dibine vurdum alacak bir şey kalmadı yaaa.

canımcım ben şundan alıcam. hem anne yanı,hem reflü yatağı. daha kullanışlı olur gibi. SEPTEMBER LOVE

şimdi gördüm e bebekte 140tl
yorumlarda var birsğrü

Eklentiler

• 21461022-0F69-4DCB-A9C6-4763047BE642.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 37
Sen gel ben sana yaparım omleti falan .
Hamilelik bitince tüm bu ağırlık hissi falan geçiyor ya onu hayal ediyorum ben de.
Gerçi o zaman da memelerden uyuyamayacağız Ama sırt üstü ve sağa da yatmaya başlarım. Bebeğin suyu artsın diye soluma yatmaktan sol yanım çürüdü

bu arada kızlar ben doktorumu değiştim dün farklı doktora muayene oldum, eski doktorum bebeğin 2 hafta önden gittiğini söylüyordu, bu doktorumda evet bebek 26 haftalık ama önden gittiğinden değil sen üstüne görmüşsün dedi.zaten o ay 15 gün arayla adet olmuştum yani mantıklı geldi bir bakıma,gerçi eski doktorum üstüne görme diye birşeyin olmadığını söylesede.

birde yeni tahliller yaptırdık, yoğun enfeksiyon çıktı idrarımda çat ağrısını ona bağladı, munorol içtim dün gece gerçekten rahatlattı.demir ve decavit hapına doğuma kadar devam edecekmişim kan değerlerim çok düşükmüş, bebeğin durumunda anormal birşey görmediğini söyledi, suyum ve rahim ağzı boyum iyiymiş erken doğum riski olabilecek hiç birşey yok dendi. şimdilik pozisyonda normal doğuma uygunmuş inşallah böyle devam eder ve çatır çatır normal doğururum

canım yan destek minderini hiç kullanamadıklarını söyledi geçen bebek görmeye gittiğim çift, bebek rahat edememiş eski usul yastıkla destekliyoruz dedi
Benim en büyük stresinde uykusunda kusması vb şeyler
Aslında yastık yerine herşey olur battaniyesi bile olur
Sadece biraz yan yatmasın sağlamak için

SEPTEMBER LOVE reflü yatağı bence gerekli. Bize çok gerekti yani. Kızım 2 aylık falandı, reflüsü başladı. Çok kötüydü. Yatağını aldığımız gün uyumaya başladım, bebeğe bir şey olur mu diye ödüm kopuyordu ondan önce gözümü kırpamıyordum. ebebek şubat indirimi dediler ya onu da bekleyebilirsin istersen.

canımcım ben şundan alıcam. hem anne yanı,hem reflü yatağı. daha kullanışlı olur gibi. SEPTEMBER LOVE

şimdi gördüm e bebekte 140tl
yorumlarda var birsğrü
Anne yanı bence alacağım o ilk aylardan beri istediğim bi şey
Kayınvalideme filan inince bebeği koltukta yatırmak istemiyorum onun üstünde rahatça yatırırım
Onun reflü yatağı olanımı alsam bende acaba

bende anne yanı ararken bunla karşılaştım ve ayrı ayrı almaktansa bu şekilde almak mantıklı geldi,şuan e bebekte %30 indirimli. şubatta daha çok mu olur ki? onu beklim o zaman.

Herşeyin yolunda olması çok güzel Canımm benim
Hep böyle gider insallah
Şeker yüklemesi için bişey dedi mi

Bi gitmişsin her şeyi halletmişsin vallahi. Nice güzel yıllarınız olsun çocuklarınızla.

Gözün aydın canım. Her şeyin yolunda olması çok güzel.

Herşeyin yolunda olması çok güzel Canımm benim
Hep böyle gider insallah
Şeker yüklemesi için bişey dedi mi
canım şeker yüklemesi yaptırmak istemediğimi söyledim, açlık tokluk şekerine baktıralım dedi o halde, onlarda da birşey çıkmadı ,her iki şeker durumu da iyiymiş.
bu doktoru sevdim hiç birşey için zorlamıyorben söylemekle yükümlüyüm tercih sizin diyor, birde testler istemişti dışarda yaptırıp getirebilirmiyim dedim benim için önemli olan sonucu görmek hiç farketmez deditabi kocam sağolsun devlette uğraşmamak için yaptırdık hastahanede,ama içime sindi inşallah devam edicem bu doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…