sağol canım hepimiz için inşallah sonuna kadar böyle olurGözün aydın canım. Her şeyin yolunda olması çok güzel.
Amin inşallah hepimizin...Bi gitmişsin her şeyi halletmişsin vallahi. Nice güzel yıllarınız olsun çocuklarınızla.
Ben aldm canm isimi garantiye aldm diyelim babynest almicm bunda yatirrim diye dusundm tercihim bu oldu o yuzdenKızlar ne yapayım alayım mı sizce bunu
Birde normal yatağı içinde yan destek minderi alacağım
İyi akşamlar. Anneler bugün detaylı ultrasonumuz vardı. Ense kalınlığı 5.2 mm çıktı, sınırı 5 imiş. Böyle bişey yaşayan var mı?
Bana da çok sade geliyorBen olsam azcık tüy iliştirirdim. Ama böyle sade de çok hoş.
Güzel görünüyor. Sırt çantları daha kullanışlıhttps://www.e-bebek.com/baby-mom-anne-bebek-bakim-gokkusagi-sirt-cantasi-p-genbmmucnt007001/
kızlar e bebekte bu çanta epey uygun nasıl görnüyor sizce?
Çanta konusunda bende kararsızım beğendiğim çantalar 140-150 tl çok pahalıya geliyorhttps://www.e-bebek.com/baby-mom-anne-bebek-bakim-gokkusagi-sirt-cantasi-p-genbmmucnt007001/
kızlar e bebekte bu çanta epey uygun nasıl görnüyor sizce?
Ben Bitlis teydim kızımda. Her şeyini internetten aldım. Beşiğini bebek arabasınıilk bebekte normal kuvet almisti esim ikeadan. Ben gezemedigimden. Bilseydik katlanir kuvet kesin alirdik. Cok guzel bence
Eki Görüntüle 2207977 Böyle iyi mi biraz daha süsleyeyim mi kızlar
benim de açlık tokluk iyi çıktı hala ısrar ediyor sini oluyorum.canım şeker yüklemesi yaptırmak istemediğimi söyledim, açlık tokluk şekerine baktıralım dedi o halde, onlarda da birşey çıkmadı ,her iki şeker durumu da iyiymiş.
bu doktoru sevdim hiç birşey için zorlamıyorben söylemekle yükümlüyüm tercih sizin diyor, birde testler istemişti dışarda yaptırıp getirebilirmiyim dedim benim için önemli olan sonucu görmek hiç farketmez dedi tabi kocam sağolsun devlette uğraşmamak için yaptırdık hastahanede,ama içime sindi inşallah devam edicem bu doktorla
Daha önce de söylemiştimkızlar muhendisin oğlunun yıldızlar listesini inceledim.mustelanın tüm ürünlerinin güvenilir olduğunu gördüm. e o zaman mustelanın setini alim diye düşünüyorum
bende bunları beğeniyorum trentyolda 120 tlye gördüm, ama çok geldi banadaÇanta konusunda bende kararsızım beğendiğim çantalar 140-150 tl çok pahalıya geliyor
Bende bu çanta dan istiyorum
evet kuzum bununda set şeklinde olanları varDaha önce de söylemiştim
2 markayı güvenle alabilirsiniz diye
Bir mustela bir bioderma
Ben tüm temizlik bakım ürünlerini biodermadan alacağım
kızlar muhendisin oğlunun yıldızlar listesini inceledim.mustelanın tüm ürünlerinin güvenilir olduğunu gördüm. e o zaman mustelanın setini alim diye düşünüyorum
Çanta için bekleye biliriz bence biraz dahabende bunları beğeniyorum trentyolda 120 tlye gördüm, ama çok geldi banada
Bende hep netten bakıp alıyorum daha indirimli daha çok seçenek görüyoruz vallaBen Bitlis teydim kızımda. Her şeyini internetten aldım. Beşiğini bebek arabasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?