2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar englısh Home de
Bebek havlusu ve battaniyesi indirim de hiç bakan oldu mu
İndirim varken alsam mı

Eklentiler

• 0CF07FBD-6476-4892-B7F2-4207E5227CEC.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 62
  • E684907E-01A4-4EFE-8047-ACC3919967B4.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 69
Bebek bakım çantası kızımda basit bişey kullanıyordum sırt çantası değildi. Bunda şu ikisinden birini alıcam takipteyim. Cuma gününü bekliyorum. Little baby instagramda görmüştüm çok tercih edilen bi model. Ayrıca arkadaşım da kullanıyor iç hacmi duruşu kalitesi süper. Çok beğendim ben fotoğrafta göründüğünden çok daha güzel. Fiyat en uygun 120 tlye buldum. Stylo quatro fiyat en uygun 135. Tarz olarak benziyor diğerinden biraz küçük.

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-21-11-10-37-1.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2018-11-21-11-14-54-1.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 65
Little baby nin modeli daha güzel bence. Ayrıca Stylo çantam vardı ilk bebekte, içi soyuldu pul pul döküldü. Bu model değildi ama.

Birşey soracağım kızlar bu lohusa geceliği sabahlığını falan kendi bedenimizdemi alacağız yoksa birkaç beden büyükmü alacağız

Birşey soracağım kızlar bu lohusa geceliği sabahlığını falan kendi bedenimizdemi alacağız yoksa birkaç beden büyükmü alacağız
bende kararsızım l beden giyiyorum normalde, ama geçen gün baktığım bir l beden epey küçük geldi gözüme.
son birkaç eksiğim kaldı ama en çok yoracak olan pijama takımı sanırım, modeli güzel olanlar epey pahalı diğerleri basit gibi

Yaaa evet şık olanlar çok pahalı. oysho aslında tam tarzım ama black friday de bile sadece %20 indirim olunca şu masraflı dönemlerde oradan alışveriş yapmak istemiyorum. Bende kararsız kaldım. Muhtemelen şu bilindik websitelerinin en sade modelini bulup alacağım onlar çok daha uygun

Little baby nin modeli daha güzel bence. Ayrıca Stylo çantam vardı ilk bebekte, içi soyuldu pul pul döküldü. Bu model değildi ama.
Sağol canım söylediğin için. Stylo daha kalitelidir belki diye düşünmüştüm. Little baby gördüğüm için kalitesinden eminim onu alayım en iyisi. inş güzel bi indirim denk gelir alırken yazarım mutlaka

Bu benim beğendiğimden daha mı büyük acaba
Artık alacağız bana da çok kullanışlı geldi
Siyah ya da gri rengini istıyorum

Mutlaka yaz Canım bende çanta almak içim bekliyorum

Peki hangisi bebeye daha uygun olur
Yıldızlı olan mı bulutlu olan mı ? İçerikleri farklı
Sepette attım sizin fikirleri bekliyorum

Eklentiler

• D743A72C-7CDF-4B79-BFB4-3BB7B5A8EEB9.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 4D00B40F-7366-4D2B-B10E-581E4BCC05ED.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 59
ben sanki yıldızlıyı daha bir beğendim :)

o değil ben hala bebek belki kızdır eski doktorum yanlış görmüştür diye yeni doktora cinsiyet teyitlettirdim

Bu benim beğendiğimden daha mı büyük acaba
Artık alacağız bana da çok kullanışlı geldi
Siyah ya da gri rengini istıyorum
Senin baktığının markası ne ölçüleri kıyaslayalım canım
Kesinlikle bulutlu olan. Yüzde 60 pamuk. Lila fil desenli olanı aldım kızımda hala kullanıyorum. Diğeri yüzde 100 polyester canım çok zararlı sağlık açısından

ben sanki yıldızlıyı daha bir beğendim :)

o değil ben hala bebek belki kızdır eski doktorum yanlış görmüştür diye yeni doktora cinsiyet teyitlettirdim
Emin ol kuZum artık aklını karıştırma Allah ikinciye Kızçe nasip eder inşallah
Biri pamuk biri polyester ona emin olmadım
Yoksa bende yıldızlıyı beğendim

Sağol kuzum çok arada kaldım karar vermiş oldum teşekkür
Kalite de iyi yani içime sindi şimdi
Çanta nın markasına bakıp yazacağım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…