- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Hamilelikte o bölgede terleme artıyor. Ter olabilir bence degeronimo_s
Bu su gelmeyi olayı bende de artık çok fazla olmaya başladı anlamıyorum neden ter mi akıntı mı su mu
İkisi de çok güzel. Kayın validem bilmeden bi havlu almıştı kızıma çok sertti kandırmış satıcı yazık. Aklınızda olsun internetten alırken, bu havlu yumuşak duruyor ama.Kızlar englısh Home de
Bebek havlusu ve battaniyesi indirim de hiç bakan oldu mu
İndirim varken alsam mı
Fiyatları çok iyi , ablam miniçodan almıştı bana havlusu filan epey güzeldiKızlar englısh Home de
Bebek havlusu ve battaniyesi indirim de hiç bakan oldu mu
İndirim varken alsam mı
Little baby nin modeli daha güzel bence. Ayrıca Stylo çantam vardı ilk bebekte, içi soyuldu pul pul döküldü. Bu model değildi ama.Bebek bakım çantası kızımda basit bişey kullanıyordum sırt çantası değildi. Bunda şu ikisinden birini alıcam takipteyim. Cuma gününü bekliyorum. Little baby instagramda görmüştüm çok tercih edilen bi model. Ayrıca arkadaşım da kullanıyor iç hacmi duruşu kalitesi süper. Çok beğendim ben fotoğrafta göründüğünden çok daha güzel. Fiyat en uygun 120 tlye buldum. Stylo quatro fiyat en uygun 135. Tarz olarak benziyor diğerinden biraz küçük.
bende kararsızım l beden giyiyorum normalde, ama geçen gün baktığım bir l beden epey küçük geldi gözüme.Birşey soracağım kızlar bu lohusa geceliği sabahlığını falan kendi bedenimizdemi alacağız yoksa birkaç beden büyükmü alacağız
Yaaa evet şık olanlar çok pahalı. oysho aslında tam tarzım ama black friday de bile sadece %20 indirim olunca şu masraflı dönemlerde oradan alışveriş yapmak istemiyorum. Bende kararsız kaldım. Muhtemelen şu bilindik websitelerinin en sade modelini bulup alacağım onlar çok daha uygunbende kararsızım l beden giyiyorum normalde, ama geçen gün baktığım bir l beden epey küçük geldi gözüme.
son birkaç eksiğim kaldı ama en çok yoracak olan pijama takımı sanırım, modeli güzel olanlar epey pahalı diğerleri basit gibi
Sağol canım söylediğin için. Stylo daha kalitelidir belki diye düşünmüştüm. Little baby gördüğüm için kalitesinden eminim onu alayım en iyisi. inş güzel bi indirim denk gelir alırken yazarım mutlakaLittle baby nin modeli daha güzel bence. Ayrıca Stylo çantam vardı ilk bebekte, içi soyuldu pul pul döküldü. Bu model değildi ama.
Alıyorum o zaman ikisinide baktım güzel gelmezse iade eder başka bir şey bulurum alacak :)İkisi de çok güzel. Kayın validem bilmeden bi havlu almıştı kızıma çok sertti kandırmış satıcı yazık. Aklınızda olsun internetten alırken, bu havlu yumuşak duruyor ama.
Bu benim beğendiğimden daha mı büyük acabaBebek bakım çantası kızımda basit bişey kullanıyordum sırt çantası değildi. Bunda şu ikisinden birini alıcam takipteyim. Cuma gününü bekliyorum. Little baby instagramda görmüştüm çok tercih edilen bi model. Ayrıca arkadaşım da kullanıyor iç hacmi duruşu kalitesi süper. Çok beğendim ben fotoğrafta göründüğünden çok daha güzel. Fiyat en uygun 120 tlye buldum. Stylo quatro fiyat en uygun 135. Tarz olarak benziyor diğerinden biraz küçük.
Mutlaka yaz Canım bende çanta almak içim bekliyorumSağol canım söylediğin için. Stylo daha kalitelidir belki diye düşünmüştüm. Little baby gördüğüm için kalitesinden eminim onu alayım en iyisi. inş güzel bi indirim denk gelir alırken yazarım mutlaka
ben sanki yıldızlıyı daha bir beğendim :)Peki hangisi bebeye daha uygun olur
Yıldızlı olan mı bulutlu olan mı ? İçerikleri farklı
Sepette attım sizin fikirleri bekliyorum
Senin baktığının markası ne ölçüleri kıyaslayalım canımBu benim beğendiğimden daha mı büyük acaba
Artık alacağız bana da çok kullanışlı geldi
Siyah ya da gri rengini istıyorum
Kesinlikle bulutlu olan. Yüzde 60 pamuk. Lila fil desenli olanı aldım kızımda hala kullanıyorum. Diğeri yüzde 100 polyester canım çok zararlı sağlık açısındanPeki hangisi bebeye daha uygun olur
Yıldızlı olan mı bulutlu olan mı ? İçerikleri farklı
Sepette attım sizin fikirleri bekliyorum
Emin ol kuZum artık aklını karıştırma Allah ikinciye Kızçe nasip eder inşallahben sanki yıldızlıyı daha bir beğendim :)
o değil ben hala bebek belki kızdır eski doktorum yanlış görmüştür diye yeni doktora cinsiyet teyitlettirdim
Sağol kuzum çok arada kaldım karar vermiş oldum teşekkürSenin baktığının markası ne ölçüleri kıyaslayalım canım
Kesinlikle bulutlu olan. Yüzde 60 pamuk. Lila fil desenli olanı aldım kızımda hala kullanıyorum. Diğeri yüzde 100 polyester canım çok zararlı sağlık açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?