2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEPTEMBER LOVE litrle baby nin ölçüleri şöyle; yükseklik 43, genişlik 32, derinlik 22 cm
Senin baktığın markası bag mori sanırım en 26, boy 35, genişlik 12.
Little baby daha büyük. Bebeğin o kadar eşyası oluyor ki büyük olması daha iyi. Arkadaşım yedek kıyafet mama biberon ıslak mendil alt açma vs koymuştu. Dolu dolu kullanıyor ona rağmen zarif bi görüntüsü var canım kaba değil kesinlikle. Ben little baby e karar verdim. 120 liranın altında gördüğüm an alıcam. Buraya da yazıcam

Ya kızlar lohusa pijamalarının kalıbı zaten geniş oluyor sanki bedenimizi giyeriz gibi. Ben s beden aldım bunda biraz büyükçe oldu. Kaldıramadım. İlk gebeliğimde de s beden almıştım o tam olmuştu. Markaların kesimi de önemli. Ben de dantelli tüylü bir sabahlık istiyorum daha doğrusu beğeniyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü.

Sağol kuzum çok arada kaldım karar vermiş oldum teşekkür
Kalite de iyi yani içime sindi şimdi
Çanta nın markasına bakıp yazacağım hemen
Piyasanın en pamuklu battaniyeleri bunlar sanırım. O zamanlar araştırmıştım yüzde 100 pamuk olanı bulamamıştım. Bizimki bu desen canım. Englishome bebek ürünlerinde yüzde 50 indirim yaptığında almıştım 3 yıl oldu sapasağlam. Renk lila ama şimdi oğlumda da kullanıcam evdeyken

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-21-13-04-02.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 65
ben sanki yıldızlıyı daha bir beğendim :)

o değil ben hala bebek belki kızdır eski doktorum yanlış görmüştür diye yeni doktora cinsiyet teyitlettirdim
ben belki kızdır diye beş doktora girdim yetmedi ayrıntılı da bi daha sordum belki pipi yoktur dedim gösterip daha ne olsun bu öyle kaybolcak bişeye benzemio demişti

ben sanki yıldızlıyı daha bir beğendim :)

o değil ben hala bebek belki kızdır eski doktorum yanlış görmüştür diye yeni doktora cinsiyet teyitlettirdim
ben belki kızdır diye beş doktora girdim yetmedi ayrıntılı da bi daha sordum belki pipi yoktur dedim gösterip daha ne olsun bu öyle kaybolcak bişeye benzemio demişti

bende bu urunu hepsi buradada gordum cnm bide baska bir sitede daha satiliyordu 202 tl ye satan sitede var 215 tlye satan da var bende bu sekilde set almak istiyorum hangi siteden akacaksin cnm sen
farmante diye bir medikalccide 165e buldm canım kargo ücretsiz sitede güvenilir. ordan alıcam.

Gögüslerimin altı batıyor sanki kızlar size de oluyor mu.. sıkısıklıktan diyecegimde daha bu zamandan baslar mı

Selam kızlar. Sonunda amniyon testi yapıldı. Ped olan değil, sürüntü aldılar rahim ağzından veeee NEGATİF. Çok şükür gelen sıvı bebeğin suyu değilmiş.

Başka sıkıntım var ama servikste hunileşme çıktı, serviks boyu iyi ancak hunileşme var. betsy_pc ve @SEPTEMBER LOVE ben de katıldım aranıza. Serviks boyunu karından ölçtü 3 cm çıktı, Vajinal Ultrasonla 6 cm çıktı. Vajinal ölçüm daha doğruymuş. Kısa olmadığı için iyi ama kendini çok yorarsan erken doğum olabilir dedi. Yatak istirahati demedi. Cinsel ilişkiyi yasakladı . Katlanacağız artık

Ayrıca eşek sıpası oğlum 760 gram olmuş. 25 hafta 3 günlük görünüyor karnı baş çevresi 23 hf 3 gün. 2 hafta ileride gidiyor. Balık yağını azaltsam mı dedim doktora boşver son aylarda azaltırsın şimdi kilo alsın beslensin dedi.

Maşallah ne güzel büyümüş oğluşun. Bu haftalardan sonra artık bütün bebekler birbirinden ayrılıyormuş hepsi genetiğine göre büyüyecekmiş. Ama üzüldüm serviks işine. Olmayaydı iyiydi. Artık çok ayakta kalmamaya gayret et bari

Çok sağol kuzum sayende aldım valla
Teşekkür ederim
Ama yaptığım en zor net alışverişi oldu
Site
Çok hata veriyor

Çok şükür gelen normal akıntıymış da. Hunileşme olduğundan orada birikiyordur servikal akıntılar bir seferde aniden geliyordur dedi. Kendi doktoruma da sorayım bakalım ne diyecek?

Bu arada tombik olmasın isterim tabi. Ama öncelikli olan sağlıklı olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…