2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim bu aralardada herkesde hunulesme cikiyo ama duzelme ihtimali var benimki duzeldi ama hala istirahat verdi dr tedbir amaçlı

çok sevindim canım, inşallah hunileşmede düzelir bir an önce,benim bebişte 910 gr çıktı dünki ölçümde artık ne yiyip içtiysem

Haydi gözün aydın canımm
Artık ona da katlanır yanı bak biz alıştık normal hayatta sanki hep hayatımız böyleymiş gibi geliyor artık
Kıss benim hunileşmem yok şükür
Benim damarlarda çentikleşme var (
İnşallah yarın gittiğimde oda geçmiş olur
İş yeri için rapor alsaydın ya

Oyyy kuZum benim
Bak o kadar kızın içine ZAten erkek bebiş lazımmış
Öyle düşün şimdi o ne kıymetli olur varya
Allah ikinciyi kız nasip eder inşallah

geronimo_s gözünaydın canım peki nedenmiş idrar yollarıyla mı alakalı bişey acaba? Hunileşme de düzelir inş kendini çok yorma

Çok sevindim canim bir bir iyi haberler geliyo çok şükür bu arada balik yagi olarak ne kullaniyosun bana doktorum onermedi ama bende kullamayi dusunuyorum benege cok faydasi varmis

slm kızlar, işten fırsat bulunca girip yorumlarınızı okuyorum ancak cevap veremiyorum. bugün boğazımda yanma var,enfeksiyon geçiriyorum sanırım. boğaz enfeksiyonu geçiren arkadaşlar iyileşmek için neler yaptınız yazarsanız sevinirim

Canim gecmis olsun balli limonlu sicaga yakin su iciyorum ihlamur yapip bal at icine tavuk suyuna corba icine bol limon sıkıp ic ve c vitamini al portakal suyu ic ya da mandalina ye insallah iyilesirsin ben 3 4 kere hastalandim hep bunlarla iyilestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…