Oluyor canım hatta bugün orada hareket ediyordu demekki yer açıyormuş kendineGögüslerimin altı batıyor sanki kızlar size de oluyor mu.. sıkısıklıktan diyecegimde daha bu zamandan baslar mı
Gecmis olsun canim bu aralardada herkesde hunulesme cikiyo ama duzelme ihtimali var benimki duzeldi ama hala istirahat verdi dr tedbir amaçlıSelam kızlar. Sonunda amniyon testi yapıldı. Ped olan değil, sürüntü aldılar rahim ağzından veeee NEGATİF. Çok şükür gelen sıvı bebeğin suyu değilmiş.
Başka sıkıntım var ama servikste hunileşme çıktı, serviks boyu iyi ancak hunileşme var.@betsy_pc ve @SEPTEMBER LOVE ben de katıldım aranıza. Serviks boyunu karından ölçtü 3 cm çıktı, Vajinal Ultrasonla 6 cm çıktı. Vajinal ölçüm daha doğruymuş. Kısa olmadığı için iyi ama kendini çok yorarsan erken doğum olabilir dedi. Yatak istirahati demedi. Cinsel ilişkiyi yasakladı . Katlanacağız artık
Ayrıca eşek sıpası oğlum 760 gram olmuş. 25 hafta 3 günlük görünüyor karnı baş çevresi 23 hf 3 gün. 2 hafta ileride gidiyor. Balık yağını azaltsam mı dedim doktora boşver son aylarda azaltırsın şimdi kilo alsın beslensin dedi.
Aynen kuZumcanım pamuğu alSEPTEMBER LOVE
Önce sağlıklı olsun da tabi kigeçen gün arkadaşım da bu aynı kız karnı diyince içime kurtlar düştü
ilk bebek kız olsun isterdim :) birde hep kız yeğenlerim var, hamileliğin başında uykudan kalkıp gece ağlıyormuşum ben bu bebeğe nasıl bakıcam hem erkek bebek sevmesini bile bilmem ben kızlara alışığım diyeÖnce sağlıklı olsun da tabi ki
Kız mı isterdin
Selam kızlar. Sonunda amniyon testi yapıldı. Ped olan değil, sürüntü aldılar rahim ağzından veeee NEGATİF. Çok şükür gelen sıvı bebeğin suyu değilmiş.
Başka sıkıntım var ama servikste hunileşme çıktı, serviks boyu iyi ancak hunileşme var.@betsy_pc ve @SEPTEMBER LOVE ben de katıldım aranıza. Serviks boyunu karından ölçtü 3 cm çıktı, Vajinal Ultrasonla 6 cm çıktı. Vajinal ölçüm daha doğruymuş. Kısa olmadığı için iyi ama kendini çok yorarsan erken doğum olabilir dedi. Yatak istirahati demedi. Cinsel ilişkiyi yasakladı . Katlanacağız artık
Ayrıca eşek sıpası oğlum 760 gram olmuş. 25 hafta 3 günlük görünüyor karnı baş çevresi 23 hf 3 gün. 2 hafta ileride gidiyor. Balık yağını azaltsam mı dedim doktora boşver son aylarda azaltırsın şimdi kilo alsın beslensin dedi.
Haydi gözün aydın canımmSelam kızlar. Sonunda amniyon testi yapıldı. Ped olan değil, sürüntü aldılar rahim ağzından veeee NEGATİF. Çok şükür gelen sıvı bebeğin suyu değilmiş.
Bulutlu aldım bide banyo havlusu aldımPolyester olanı alma tabi ki de. Bulutlu da çok güzel zaten
Oyyy kuZum benimilk bebek kız olsun isterdim :) birde hep kız yeğenlerim var, hamileliğin başında uykudan kalkıp gece ağlıyormuşum ben bu bebeğe nasıl bakıcam hem erkek bebek sevmesini bile bilmem ben kızlara alışığım diye
Ooo masallah onaçok sevindim canım, inşallah hunileşmede düzelir bir an önce,benim bebişte 910 gr çıktı dünki ölçümde artık ne yiyip içtiysem
Herhalde oyle canım cok tesekkur ederim :)Oluyor canım hatta bugün orada hareket ediyordu demekki yer açıyormuş kendine
harika olmuş llerine sağlıkEki Görüntüle 2207977 Böyle iyi mi biraz daha süsleyeyim mi kızlar
Teşekkür ederim canım daha bitmedi son halini de atarım buraya :)harika olmuş llerine sağlık
Çok sevindim canim bir bir iyi haberler geliyo çok şükür bu arada balik yagi olarak ne kullaniyosun bana doktorum onermedi ama bende kullamayi dusunuyorum benege cok faydasi varmisSelam kızlar. Sonunda amniyon testi yapıldı. Ped olan değil, sürüntü aldılar rahim ağzından veeee NEGATİF. Çok şükür gelen sıvı bebeğin suyu değilmiş.
Canim gecmis olsun balli limonlu sicaga yakin su iciyorum ihlamur yapip bal at icine tavuk suyuna corba icine bol limon sıkıp ic ve c vitamini al portakal suyu ic ya da mandalina ye insallah iyilesirsin ben 3 4 kere hastalandim hep bunlarla iyilestimslm kızlar, işten fırsat bulunca girip yorumlarınızı okuyorum ancak cevap veremiyorum. bugün boğazımda yanma var,enfeksiyon geçiriyorum sanırım. boğaz enfeksiyonu geçiren arkadaşlar iyileşmek için neler yaptınız yazarsanız sevinirim
Hiç haber Yok herşey iyiydi sadece evde dinlenecekti erken Doğum riski yüzünden@4body1soul kızlar sesi hiç çıkmıyor ters bir durum yok inşallah, haberiniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?