2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar ben bugun saglikocagina gittim tansiyonum cok düşük cikti bide odem olmusum kizlar erken dedi ama doktor sizdede varmi ya sislik ayaklarim yuzum gozum sis hep

Selam kizlar ben bugun saglikocagina gittim tansiyonum cok düşük cikti bide odem olmusum kizlar erken dedi ama doktor sizdede varmi ya sislik ayaklarim yuzum gozum sis hep
Bende sadece bacaklarda ödem vardı, doktorum tuzu azaltmamı ve yediklerimde protein oranının yüksek olmasını önerdi

geronimo_s gözünaydın canım peki nedenmiş idrar yollarıyla mı alakalı bişey acaba? Hunileşme de düzelir inş kendini çok yorma
Bazen idrar yolu enfeksiyonuyla alakalı olabilirmiş, ama ben daha yeni tam idrar testi ve idrar kültürü yaptırdım, ikisi de normal. Nedeni belli değil benim durumumun.

benim ayağım şişiyor, ama hep aynı ayak sol, tüm gün işyerinde oturuyorum ve o ayağımın üstüne bacak bacak üstüne atıyorum ondan sanırım.
şeker testi yaptırmışmıydın ?

benim ayağım şişiyor, ama hep aynı ayak sol, tüm gün işyerinde oturuyorum ve o ayağımın üstüne bacak bacak üstüne atıyorum ondan sanırım.
şeker testi yaptırmışmıydın ?
Benim ikiside sis yuzumde sis yaptirmadim daha onumuzdeki hafta isticekmis doktorum oyle demişti

Benim ikiside sis yuzumde sis yaptirmadim daha onumuzdeki hafta isticekmis doktorum oyle demişti
birşey yoktur inşallah canım, benim dinlendiğimde geçtiği için pek takmamaya çalışmıştım. ama annem ayağımı gördüğünde çok üzülmüştü yazık :)

Sağol canım benim
Birden kendimi hazırlık içinde buldum valla yarında güzel haberler alırsam inşallah odasına başlayacağız
ancak yetişiriz canım başlamak lazım biryerden, benim birkaç ıvır zıvır kaldı o bile gözümde büyüyor.
birde beşiği verdik eşimin kuzeni marangoz bakalım o gelsin daha yatağı uyku seti alınacak.
çok masraflı bu bebişler

geronimo_s canım hadi gözün aydın güzel haberler almışsın
bizde oda işine girişmeye karar verdik ama herşeyi alan ben,iş odaya gelince bi korkuyorum acaba bişe olur mu erken mi diye. ama daha ne zaman yapacağım ki? bide inşaat işide olacak odada mecbur. son ay zaten uğraşamam onlarla

Ayy beşik yapılıyor mu
Normal beşik mi olacak
Bide dolap alacakmısınız
Benim gene eksiklerim baya var
Aklımda baya bir şeyler var odasını bi halledeyimde
Netten ya da görünce alırım diye düşünüyorum
Duvar kağıdı ile odasına bir başlayalım dedik
Herşey çok pahalı valla

Oda yapacakmısın
Neler var aklında beşik nasıl alacaksınız

evet canım verdik bakalım, normal beşik dolap koyacak yerim yok maalesef beşiğide yatak odama alıcam.Birde eşimin eski tip beşiği varmış bebekliğinden kalan sallanan köy beşikleriilla tutturdu ilk zamanlar onda yatacak diye, gerçi ufak pratik olduğu için banada kolaylık olur odadan odaya taşırım bakalım artık

Evet kuZum söylemiştin dimi evde eşyalar yeni o yüzden yapamıyorsun
Artık kendi eşyalarınızı boşaltıp sizin dolapı bebişe verirsiniz
SiZden çok eşyası olur kesin :))

Kızlar çamaşır makinemiz gidici gibi hem de sadece 7 yılda, uzatılmış garanti daha geçen yıl bitti. Dünya para verip almıştık. Kurutucu özelliği de vardı. Tamir olursa tambur değişecek 850 tl diyor. 850 tl ye çamaşır makinesi var. Her ay yeni masraftan bıktım vallahi bu ne ya.
Memnun olduğunuz makinelerinizi yazar mısınız? Kurutuculu almayı düşünmüyorum. Çok az kullandım, koku hoşuma gitmiyordu kuruttuğunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…