- 4 Kasım 2012
- 635
- 2.054
- 313
- 38
Her urunun alternatifi var marka takintin yoksa al gitsin. Ben markasini bile hatirlamiyorum n11 den 70tl ye alfim hala da ayni fiyatlarda hatta daha cok alternatigi var sling en mukemmelini de yasatsa kullancagin bikac ay. Kanguru cidden hayat kurtarici ozellikle ilk 1 sene...Benim tanidiklarimin hepsinin cocugu slingi sevmis yaa. Cocuktan cocuga degisiyor demek ki. Kangurular bana pahali geldi. Kizda bi kez aldim iade etmek zorunda kalmistim markayi hatirlamiyorum ama arastirip almistim 100 tl civarindaydi. Kiz mumkun degil icinde durmadi delirdi. Biz de bi daha kanguru isine girmedik yani kizimda hic kullanmadik kanguru. Ama bu sefer bu slingi kullanmak istiyorum bakalim. Begendigim kangurular pahali maalesef. Bakalim slingi sever insallah.
Sevi bebe bel destekli sling aldım. yenidoğandan 1 yaşa kadar kullanılır diyor alt kısmı ayına göre ayarlanıyor. İnşallah oğlum da severHer urunun alternatifi var marka takintin yoksa al gitsin. Ben markasini bile hatirlamiyorum n11 den 70tl ye alfim hala da ayni fiyatlarda hatta daha cok alternatigi var sling en mukemmelini de yasatsa kullancagin bikac ay. Kanguru cidden hayat kurtarici ozellikle ilk 1 sene...
Benim favori markam siemens. Eski makinamı 7 yıl falan kullandım şimdide kardeşim kullanıyor. 9 yıllık falan oldu kasa rengi değişmedi sararmadı ve bir kez olsun bozulmadı.Kızlar çamaşır makinemiz gidici gibi hem de sadece 7 yılda, uzatılmış garanti daha geçen yıl bitti. Dünya para verip almıştık. Kurutucu özelliği de vardı. Tamir olursa tambur değişecek 850 tl diyor. 850 tl ye çamaşır makinesi var. Her ay yeni masraftan bıktım vallahi bu ne ya.
Memnun olduğunuz makinelerinizi yazar mısınız? Kurutuculu almayı düşünmüyorum. Çok az kullandım, koku hoşuma gitmiyordu kuruttuğunda.
Tesekkurler. Samsung tu bizim kızım dogmadan 1bucuk ay once bozuldu benim evde yataktan cikmamam gereken zamanda. Simdi de bozulmaya niyetlendi esim indirim varken alalim diyor. Siemens bakalim.Benim favori markam siemens. Eski makinamı 7 yıl falan kullandım şimdide kardeşim kullanıyor. 9 yıllık falan oldu kasa rengi değişmedi sararmadı ve bir kez olsun bozulmadı.
Vermediler rapor. Çalış dediler. Gittigi yere kadar bakalım. Ziplama hoplama falan yasak kendini pek yormadan çalış dedi doktor. Insallah senin de duzelmistir.Haydi gözün aydın canımm
Artık ona da katlanır yanı bak biz alıştık normal hayatta sanki hep hayatımız böyleymiş gibi geliyor artık
Kıss benim hunileşmem yok şükür
Benim damarlarda çentikleşme var(
İnşallah yarın gittiğimde oda geçmiş olur
İş yeri için rapor alsaydın ya
Kızlar çamaşır makinemiz gidici gibi hem de sadece 7 yılda, uzatılmış garanti daha geçen yıl bitti. Dünya para verip almıştık. Kurutucu özelliği de vardı. Tamir olursa tambur değişecek 850 tl diyor. 850 tl ye çamaşır makinesi var. Her ay yeni masraftan bıktım vallahi bu ne ya.
Memnun olduğunuz makinelerinizi yazar mısınız? Kurutuculu almayı düşünmüyorum. Çok az kullandım, koku hoşuma gitmiyordu kuruttuğunda.
8 kilo yikama 5 kilo kurutma. Izmirdeyiz zaten cogunlukla gerek kalmiyor. Cok nadir kullandim. Bence senin makine guzel.Kurutmali istemiyormussun ama ben lg kurutmali model kullaniyorum, cok cok memnunum. 7kg kurutma 10kg yikama kapasiteli, basta plastik kokusu gibi koku oluyordu ama artik kalmadi, normalde de yumusatici kullanmadigim icin kokusuz olmasi beni rahatsiz etmiyor.
O zaman çok dikkat et kendineVermediler rapor. Çalış dediler. Gittigi yere kadar bakalım. Ziplama hoplama falan yasak kendini pek yormadan çalış dedi doktor. Insallah senin de duzelmistir.
Seni de merak ettim kuZum4body1soul insaallah bir sorun yoktur. Ben de iyice merak eder oldum. Yogunluktan cok yazamiyorum, okuyana kadar da mesajlar cok birikmis oluyor.
Hazirindan daha guzel missEki Görüntüle 2208184 El emeği göz nuru :)))
Ve daha uygunHazirindan daha guzel miss
Harika olmuş canım :))Eki Görüntüle 2208184 El emeği göz nuru :)))
Canım Boğaz enfeksiyonu önemli. Bence bi doktora görün. Ben küçükken Boğaz enfeksiyonu geçirmişim ve kalbime vurmuş ihmal etme derim antibiyotik kullanman gerekebilir. Bi an önce doktora gitmelisinslm kızlar, işten fırsat bulunca girip yorumlarınızı okuyorum ancak cevap veremiyorum. bugün boğazımda yanma var,enfeksiyon geçiriyorum sanırım. boğaz enfeksiyonu geçiren arkadaşlar iyileşmek için neler yaptınız yazarsanız sevinirim
Canım bosch kullanıyorum çok memnunum. Bem alırken kurutuculu tavsiye etmemişlerdi. Çünkü makine 9 kiloluk ama sadece 4 kilo kurutuyor.bana saçma gelmişti. Ayrı bir kurutucu da almak istemedim açıkçası. Bir de Miele marka var çok araştırıp beğendiğim bir markaydı. Ama biraz pahalıydı. Evlenirken düpün masrafı eşya dizme masrafı beyaz eşyalarımı o marka alamamıştım. Ama şimdi tek tek bozulurlarsa aklımda o marka var. Bir bak derim. Tabii ki Bosch, Siemens, Arçelik’te güvenilir iyi markalar.Kızlar çamaşır makinemiz gidici gibi hem de sadece 7 yılda, uzatılmış garanti daha geçen yıl bitti. Dünya para verip almıştık. Kurutucu özelliği de vardı. Tamir olursa tambur değişecek 850 tl diyor. 850 tl ye çamaşır makinesi var. Her ay yeni masraftan bıktım vallahi bu ne ya.
Enfeksiyon olmayabilir. Belki de sadece faranjittir. En iyisi bir dr a. görünmen. Yediğin içtiğin her şeyin ılık olmasına dikkat et. Geçmiş olsun.slm kızlar, işten fırsat bulunca girip yorumlarınızı okuyorum ancak cevap veremiyorum. bugün boğazımda yanma var,enfeksiyon geçiriyorum sanırım. boğaz enfeksiyonu geçiren arkadaşlar iyileşmek için neler yaptınız yazarsanız sevinirim
Teşekkür ederim canım benimHarika olmuş canım :))
Miele ucmustur kesin. Bize fazla kaçar. Sag ol yorumlarin icin dikkate alacağım.Canım bosch kullanıyorum çok memnunum. Bem alırken kurutuculu tavsiye etmemişlerdi. Çünkü makine 9 kiloluk ama sadece 4 kilo kurutuyor.bana saçma gelmişti. Ayrı bir kurutucu da almak istemedim açıkçası. Bir de Miele marka var çok araştırıp beğendiğim bir markaydı. Ama biraz pahalıydı. Evlenirken düpün masrafı eşya dizme masrafı beyaz eşyalarımı o marka alamamıştım. Ama şimdi tek tek bozulurlarsa aklımda o marka var. Bir bak derim. Tabii ki Bosch, Siemens, Arçelik’te güvenilir iyi markalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?