2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sebamed göz yakıyor canım. Ben şu an kızıma bioderma kullanıyorum hem saç hem vücut çokta bereketli

canım sleepy hemen her zaman indirim yapıyor, birde marketler de bile çok indirimli olabiliyor. ben 60 lı yenidoğan bezini 19 tlye aldım
Yenidoğan bezler ucuz zaten ben şu an kızıma 5 numara prima kullanıyorum 1.17 ₺ ye denk geliyor tanesi. Zaten küçük numaralar ucuz oluyor :)

S ssule07 canim sen Ali beyden sonra baktirdin mi bobreklerine kalbine.Ali beyden farkli bisey dendi mi?
Ben ilk olarak Gatada ayrintiliya girdim doktorum cok iyiydi buna ragmen kalbindeki boslugu gormedi yada demedi.Sonra Ali beyde ayrintiliya girdim kalbinde bosluk var dedi.Bugun fetal eko randevum vardi kardiyolojide doktor hic bisey goremedi.Ali beyden aldigim raporuda inceledi defalarca bakti yok bahsedildigi gibi bi bosluk dedi.Var olsaydi 7 gun icinde kapanmazdi dedi.Cunku 7 gun oldu Ali beyin ayrintilisindan bu yana.
Hani cok ilac yazan iyi doktordur zihniyeti var ya bizim toplumda o da illa bi kulp bulayim amaciyla mi dedi bu boslugu bilemiyorum.
Ama artik bosluk olmadigina eminim cunku olsaydi ilk ayrintilidaki doktorum cok inceledi o gorurdu yada onu gectim kardiyoloji doktoru gorurdu.

kızlar şeker yüklemesini kaçıncı haftalarda yaptıracaksınız. benim randevumu dün bir hafta geriye çektiler dr yokmuş sonraki hafta. şeker yüklemesini 23+4 te yapacaklar çok erken değilmi
canım 24_28 arası dedi doktor ben de 26 da yaptırmayı düşünüyorum insallsh..24 u geçse 25 filan olmaz mi gerçi doktorlar daha iyi bilir canım öyle diyorsa ..inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz ..

Canım benim gatadaki doktora güven için rahat olsun. Orda bana ne dendiyse çıktı. Hatta doğacı gün ben kontrole gittim ama sancım falan yoktu. Dr kafası 33 cm kilosu da 2900 ancak doğar dedi. Hakikaten aynı gün Doğum yaptım. Aynı dediği gibi doğdu. Oradaki makinelerde çok iyi doktorlarda. Şuan gittiğim Doğum hastanesi ve özel hastaneyle kıyaslıyorum da hiç yanından bile geçemezler. Hattagiytiğim Doğum hastanesinde ayrıntılı 5 dk sürüyor. Kafa, karın, boy ölçümü o kadar diğer organlara bakmıyorlar. Eğer bebek haftasından küçük ya da büyük çıkarsa perinatoloğa yönlendiriyorlar.

Bende iyiyim canım enime enime büyüyorum bende
aynen canım şişlik de cabasibugün doktora gittim tansiyonda sıkıntı olmadığı için sorun etmedi son ay çok aldım almayanlara maaşallah :))çalışıyorum hareketsiz değilim ama alimim fazla acaba geri kalan zamanda çok alır miyiz

Kızlar totem yaptınız mı hiç. Böyle şeylere pek inanmam ama Kazım’ın 10 Ağustos’ta doğmasını çok istedim. 4 saat daha sabredemedi 9 Ağustos’ta doğdu. Bu da 03.03’te ya da 09.03’ te doğsun diye totem yapıyorum. Ben şubatın 15 inde horon oynamaya başlarım :)

Kaç kilo aldın ki canım. Son zamanlarsa çok hızlı alacağız malesef ki

Aldığımız kadar daha alırız diye düşünüyorum. Ben ilkinde de ilk 5 ay daha çok almıştım. Sonraki 4 ay yaza denk geliyordu yürüyüş spor falan çok almadım. Ama bunda hep kışa denk geliyor. Dışarı çıkıp yürüyemiyorum. Her yere arabayla gidiyorum. İlkinde çocuk yoktu yakın yerlere yürüyordum. Bunda ne mümkün

Hahahhahah valla genişledim. Pantolonların basen kısmı baya dar oluyor. Dün bi giydik de giymez olaydım
Ya bende bir de kas ve kemik oranı sıfır. Sırf yağ duruyorum. 3 kilo bile bariz fark ediyor. Spor yapmaya çalışıyorum evdeymiş kızım üstümden inmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…