Sebamed göz yakıyor canım. Ben şu an kızıma bioderma kullanıyorum hem saç hem vücut çokta bereketli@betsy_pc şampuan falan ne aldın? mustela mı? kızımda burts bees kullanmıştım ilk 6 ay. Şimdi 120 tl olmuş 1 şişesi o kadar vermek istemiyorum. seba med de kullandım sonrasında niye hatırlamıyorum sevmemiştim. Sonra da dalin johnson's baby uni baby elime ne geçse aldım, o kadar çok harcanıyor ki her seferinde köpük banyosu yapıyor çünkü hanımefendi
şu MARKALARda indirim var şampuan için
Dalin
Johnson's Baby
Nivea
Sebamed
Uni Baby
uni baby köpük de düşünüyorum aslında
Yenidoğan bezler ucuz zatencanım sleepy hemen her zaman indirim yapıyor, birde marketler de bile çok indirimli olabiliyor. ben 60 lı yenidoğan bezini 19 tlye aldım
amin canım inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun..Aminn Canım Allah razı olsun
İnşallah bütün bebeklerimiz sağlıkla gelir
canım 24_28 arası dedi doktor ben de 26 da yaptırmayı düşünüyorum insallsh..24 u geçse 25 filan olmaz mi gerçi doktorlar daha iyi bilir canım öyle diyorsa ..inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz ..kızlar şeker yüklemesini kaçıncı haftalarda yaptıracaksınız. benim randevumu dün bir hafta geriye çektiler dr yokmuş sonraki hafta. şeker yüklemesini 23+4 te yapacaklar çok erken değilmi
şükür canım iyiyim büyüyoruz ama ben daha çok büyüyorum sen nasılsın herşey yolundadır inşallah ❤Naber kızlar nasılsınız
Bende iyiyim canım enime enime büyüyorum bendeşükür canım iyiyim büyüyoruz ama ben daha çok büyüyorum sen nasılsın herşey yolundadır inşallah ❤
Canım benim gatadaki doktora güven için rahat olsun. Orda bana ne dendiyse çıktı. Hatta doğacı gün ben kontrole gittim ama sancım falan yoktu. Dr kafası 33 cm kilosu da 2900 ancak doğar dedi. Hakikaten aynı gün Doğum yaptım. Aynı dediği gibi doğdu. Oradaki makinelerde çok iyi doktorlarda. Şuan gittiğim Doğum hastanesi ve özel hastaneyle kıyaslıyorum da hiç yanından bile geçemezler. Hattagiytiğim Doğum hastanesinde ayrıntılı 5 dk sürüyor. Kafa, karın, boy ölçümü o kadar diğer organlara bakmıyorlar. Eğer bebek haftasından küçük ya da büyük çıkarsa perinatoloğa yönlendiriyorlar.S ssule07 canim sen Ali beyden sonra baktirdin mi bobreklerine kalbine.Ali beyden farkli bisey dendi mi?
Ben ilk olarak Gatada ayrintiliya girdim doktorum cok iyiydi buna ragmen kalbindeki boslugu gormedi yada demedi.Sonra Ali beyde ayrintiliya girdim kalbinde bosluk var dedi.Bugun fetal eko randevum vardi kardiyolojide doktor hic bisey goremedi.Ali beyden aldigim raporuda inceledi defalarca bakti yok bahsedildigi gibi bi bosluk dedi.Var olsaydi 7 gun icinde kapanmazdi dedi.Cunku 7 gun oldu Ali beyin ayrintilisindan bu yana.
Hani cok ilac yazan iyi doktordur zihniyeti var ya bizim toplumda o da illa bi kulp bulayim amaciyla mi dedi bu boslugu bilemiyorum.
Ama artik bosluk olmadigina eminim cunku olsaydi ilk ayrintilidaki doktorum cok inceledi o gorurdu yada onu gectim kardiyoloji doktoru gorurdu.
Aaa tek enine büyüyen ben değilim demek ki :)Bende iyiyim canım enime enime büyüyorum bende
Kuzum çoğumuzunki yazıyor hamilelik günlüğünde :) usg nin verdiği Doğum tarihini soruyorsan ben onları güvenilir bulmuyorum.Tahmini doğum ne zaman anneler :)
aynen canım şişlik de cabasiBende iyiyim canım enime enime büyüyorum bende
İnşallah inşallah zaman geçtikte sabırsızlanıyorum nasıl bir şey olacak küme benzeyecek diyeBebek eşyası olur da kötu olur mu dimi
Hala hayal gibi geliyor bana ne bileyim bir evlat sahibi olmak
Allah ım inşallah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı eder
Kaç kilo aldın ki canım. Son zamanlarsa çok hızlı alacağız malesef kiaynen canım şişlik de cabasibugün doktora gittim tansiyonda sıkıntı olmadığı için sorun etmedi son ay çok aldım almayanlara maaşallah :))çalışıyorum hareketsiz değilim ama alimim fazla acaba geri kalan zamanda çok alır miyiz
Aldığımız kadar daha alırız diye düşünüyorum. Ben ilkinde de ilk 5 ay daha çok almıştım. Sonraki 4 ay yaza denk geliyordu yürüyüş spor falan çok almadım. Ama bunda hep kışa denk geliyor. Dışarı çıkıp yürüyemiyorum. Her yere arabayla gidiyorum. İlkinde çocuk yoktu yakın yerlere yürüyordum. Bunda ne mümkünaynen canım şişlik de cabasibugün doktora gittim tansiyonda sıkıntı olmadığı için sorun etmedi son ay çok aldım almayanlara maaşallah :))çalışıyorum hareketsiz değilim ama alimim fazla acaba geri kalan zamanda çok alır miyiz
En çok kime baktıysan ona :)İnşallah inşallah zaman geçtikte sabırsızlanıyorum nasıl bir şey olacak küme benzeyecek diye
HahahhahahAaa tek enine büyüyen ben değilim demek ki :)sevinmedim desem yaşan olur
canım 7 aldım haftada bir neredeyse çok valla ama anlamıyorum niye bu kadar alınıyor o zaman ben epey tontis olurum :))Kaç kilo aldın ki canım. Son zamanlarsa çok hızlı alacağız malesef ki
Ya bende bir de kas ve kemik oranı sıfır. Sırf yağ duruyorum. 3 kilo bile bariz fark ediyor. Spor yapmaya çalışıyorum evdeymiş kızım üstümden inmiyorHahahhahahvalla genişledim. Pantolonların basen kısmı baya dar oluyor. Dün bi giydik de giymez olaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?