12-14 kiloyu zaten doktorlar normal kabul ediyor canım. Çok sıkma canını.canım 7 aldım haftada bir neredeyse çok valla ama anlamıyorum niye bu kadar alınıyor o zaman ben epey tontis olurum :))
canım benim de ikinci çocuk.ilkinde 20 kilo almıştım veriliyor ama çok fazla.onda yazın evde idim tatilde iyi yedim boş kaldıkça ..sağlık olsun inşallah yavaşlar biraz çocuk alsın biz çok almayalım :))Aldığımız kadar daha alırız diye düşünüyorum. Ben ilkinde de ilk 5 ay daha çok almıştım. Sonraki 4 ay yaza denk geliyordu yürüyüş spor falan çok almadım. Ama bunda hep kışa denk geliyor. Dışarı çıkıp yürüyemiyorum. Her yere arabayla gidiyorum. İlkinde çocuk yoktu yakın yerlere yürüyordum. Bunda ne mümkün
canım 15 u geçmezsem mutlu olacağım ama haftada bir giderse ben bittim ..hayırlısı bakalım sen ne kadar aldin canım ?12-14 kiloyu zaten doktorlar normal kabul ediyor canım. Çok sıkma canını.
Ben de kocamdan başka kimseyi görmedim ve kızımda benden eser yok. Babasının kopyası.Kocama bakıyorum
Valla ben spor yapmıyorum evde olsaydım da kesin yapmazdım. Ama çalışırken yürüyorum. Günlük en en az bir saat. Yinede hızlı kilo almaya başladım. Ve yürüyüş yapamama rağmen kabızlık sorununu çözemedim hala. Senim kız da küçük öyle çok büyük de değil sıkıntı işin zor valla. Kış da geldi hiç çıkmazsın yürümeye. Ama evde yapabilsen en azından günde yarım saat bile yeterli olur herhaldeYa bende bir de kas ve kemik oranı sıfır. Sırf yağ duruyorum. 3 kilo bile bariz fark ediyor. Spor yapmaya çalışıyorum evdeymiş kızım üstümden inmiyor
Bizimki de babasının kopyası olur o zaman :) gerçi vardiyalı çalışıyor onu da pek görüyorum sayılmaz amaBen de kocamdan başka kimseyi görmedim ve kızımda benden eser yok. Babasının kopyası.
5-6 kilo aldım canım maalesefcanım 15 u geçmezsem mutlu olacağım ama haftada bir giderse ben bittim ..hayırlısı bakalım sen ne kadar aldin canım ?
Bende aşırı aşırı yemiyorum öyle gece yemelerim yok aşırı tatlı da yemiyorum hatta neredeyse hiç yemiyorum ama alıyomcanım 7 aldım haftada bir neredeyse çok valla ama anlamıyorum niye bu kadar alınıyor o zaman ben epey tontis olurum :))
Ne olur öyle demeEn çok kime baktıysan ona :)
Sen gayet iyisin kuZummBende aşırı aşırı yemiyorum öyle gece yemelerim yok aşırı tatlı da yemiyorum hatta neredeyse hiç yemiyorum ama alıyomhedefim 12 falan. Daha fazlasını almak istemiyorum
Kızım erken uyuyunca yapıyorum 20 dk yürüyüş bir de bacak açma germe falan. Ne kadar olursa artık. Ben Doğum kilolarının kaldığına inanmıyorum. 30 kilo alan bile veriyor. Sadece çatlak falan olmasın diye istemiyorum çok kilo. Bir de günde 2.5 litre civarı su içiyorum. O da biraz kilomu artırıyor sanki.Valla ben spor yapmıyorum evde olsaydım da kesin yapmazdım. Ama çalışırken yürüyorum. Günlük en en az bir saat. Yinede hızlı kilo almaya başladım. Ve yürüyüş yapamama rağmen kabızlık sorununu çözemedim hala. Senim kız da küçük öyle çok büyük de değil sıkıntı işin zor valla. Kış da geldi hiç çıkmazsın yürümeye. Ama evde yapabilsen en azından günde yarım saat bile yeterli olur herhalde
Sen baya az aldın canım bende en son 2 kiloydu aldığım şimdi kaç bilmiyorum ama daha fazla almış gibiyim kendimi çok bakımsız çirkin ve şüşko hissediyorumSen gayet iyisin kuZumm
Benim
Kaç kilo aldın ben 2 buçuk 3 arası
Ama su içmen çok iyi ya ben hiç içemiyorum. Unutuyorum. Bide midemi bulandırıyor hala bazen. Dışarda da olunca sık tuvalete gitmek sorum oluyor. Aynen veriliyor zaten ama ben senin çok alacağını düşünmüyorum diğerinde de çok almamışsınKızım erken uyuyunca yapıyorum 20 dk yürüyüş bir de bacak açma germe falan. Ne kadar olursa artık. Ben Doğum kilolarının kaldığına inanmıyorum. 30 kilo alan bile veriyor. Sadece çatlak falan olmasın diye istemiyorum çok kilo. Bir de günde 2.5 litre civarı su içiyorum. O da biraz kilomu artırıyor sanki.
Etrafa kendi resimlerini koy bol bol :) Ya şaka bir yana biz de eşimin genleri baskın heralde. O sarışın ben kumral. Ama kızımın ona benzemesi iyi oldu. Bacakları uzun ince. Kızım ilk doğdu kucağıma aldım. Sanki kayınvalidem bana bakıyor :) çocuğa bir süre ısınamadım yeminleNe olur öyle deme
Ben hiç aynaya bakmıyorum bundan sonra elimde ayna ile gezeceğim
İnşallah almam. Alırsam da ben çok azimliyimdir. 6 ayda veririm. Taşınma telaşı yerleşme telaşı 2 çocuk. Bir şey kalmaz heraldeAma su içmen çok iyi ya ben hiç içemiyorum. Unutuyorum. Bide midemi bulandırıyor hala bazen. Dışarda da olunca sık tuvalete gitmek sorum oluyor. Aynen veriliyor zaten ama ben senin çok alacağını düşünmüyorum diğerinde de çok almamışsın
Ay bunları düşünen bir tek benim sanıyordumEtrafa kendi resimlerini koy bol bol :) Ya şaka bir yana biz de eşimin genleri baskın heralde. O sarışın ben kumral. Ama kızımın ona benzemesi iyi oldu. Bacakları uzun ince. Kızım ilk doğdu kucağıma aldım. Sanki kayınvalidem bana bakıyor :) çocuğa bir süre ısınamadım yeminleama sağlıklı olsunlar da kime benzedikleri zerre kadar umrumda değil. Şuan düşündüğüm şey ne biliyor musun? İnşallah ikinci de baba tarafına benzer. İkisi de kız ya birbirini kıskanmazlar. Yoksa biri kısa bodur diğeri uzun ince olacak. Öyle de olsun istemem yani.
Ne zaman taşınıyorsun ki? Bende veririm diye düşünüyorum ama iştahım açık olur mu bilmiyorum doğumdan sonra. Bende bir şişe edinsem iyi olacak galibaİnşallah almam. Alırsam da ben çok azimliyimdir. 6 ayda veririm. Taşınma telaşı yerleşme telaşı 2 çocuk. Bir şey kalmaz heraldesuyu sürekli elimde tutuyorum içmek için. Gördükçe içiyorum.
canım inşallah 12 de kalır süper olur ben 15 e raziyim :))ben tatlıyı çok olmasa da arada yiyorum yalan yok :))Bende aşırı aşırı yemiyorum öyle gece yemelerim yok aşırı tatlı da yemiyorum hatta neredeyse hiç yemiyorum ama alıyomhedefim 12 falan. Daha fazlasını almak istemiyorum
İşte herkesin başka başka dertleri var. Sen mümkün olduğunca rahat geçirmeye çalış bu dönemi. Hayat ne yazık ki 4/4 lük değil. Birşey iyi ılsa başka yerden bozuluyor. Gebelikte üstüne tuz biber ekiyor. Kendini üzmemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?