2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim de ikinci çocuk.ilkinde 20 kilo almıştım veriliyor ama çok fazla.onda yazın evde idim tatilde iyi yedim boş kaldıkça ..sağlık olsun inşallah yavaşlar biraz çocuk alsın biz çok almayalım :))

Ya bende bir de kas ve kemik oranı sıfır. Sırf yağ duruyorum. 3 kilo bile bariz fark ediyor. Spor yapmaya çalışıyorum evdeymiş kızım üstümden inmiyor
Valla ben spor yapmıyorum evde olsaydım da kesin yapmazdım. Ama çalışırken yürüyorum. Günlük en en az bir saat. Yinede hızlı kilo almaya başladım. Ve yürüyüş yapamama rağmen kabızlık sorununu çözemedim hala. Senim kız da küçük öyle çok büyük de değil sıkıntı işin zor valla. Kış da geldi hiç çıkmazsın yürümeye. Ama evde yapabilsen en azından günde yarım saat bile yeterli olur herhalde

canım 15 u geçmezsem mutlu olacağım ama haftada bir giderse ben bittim ..hayırlısı bakalım sen ne kadar aldin canım ?
5-6 kilo aldım canım maalesef ama ben de bundan sonra hızlanırım. Doğru düzgün yediğim bir şey de yok vallahi. Eve abur cubur falan almıyorum yemeyeyim diye. Ama ayva çok yiyorum.

canım 7 aldım haftada bir neredeyse çok valla ama anlamıyorum niye bu kadar alınıyor o zaman ben epey tontis olurum :))
Bende aşırı aşırı yemiyorum öyle gece yemelerim yok aşırı tatlı da yemiyorum hatta neredeyse hiç yemiyorum ama alıyom hedefim 12 falan. Daha fazlasını almak istemiyorum

Kızım erken uyuyunca yapıyorum 20 dk yürüyüş bir de bacak açma germe falan. Ne kadar olursa artık. Ben Doğum kilolarının kaldığına inanmıyorum. 30 kilo alan bile veriyor. Sadece çatlak falan olmasın diye istemiyorum çok kilo. Bir de günde 2.5 litre civarı su içiyorum. O da biraz kilomu artırıyor sanki.

Ama su içmen çok iyi ya ben hiç içemiyorum. Unutuyorum. Bide midemi bulandırıyor hala bazen. Dışarda da olunca sık tuvalete gitmek sorum oluyor. Aynen veriliyor zaten ama ben senin çok alacağını düşünmüyorum diğerinde de çok almamışsın

Ne olur öyle deme
Ben hiç aynaya bakmıyorum bundan sonra elimde ayna ile gezeceğim
Etrafa kendi resimlerini koy bol bol :) Ya şaka bir yana biz de eşimin genleri baskın heralde. O sarışın ben kumral. Ama kızımın ona benzemesi iyi oldu. Bacakları uzun ince. Kızım ilk doğdu kucağıma aldım. Sanki kayınvalidem bana bakıyor :) çocuğa bir süre ısınamadım yeminle ama sağlıklı olsunlar da kime benzedikleri zerre kadar umrumda değil. Şuan düşündüğüm şey ne biliyor musun? İnşallah ikinci de baba tarafına benzer. İkisi de kız ya birbirini kıskanmazlar. Yoksa biri kısa bodur diğeri uzun ince olacak. Öyle de olsun istemem yani.

İnşallah almam. Alırsam da ben çok azimliyimdir. 6 ayda veririm. Taşınma telaşı yerleşme telaşı 2 çocuk. Bir şey kalmaz heralde suyu sürekli elimde tutuyorum içmek için. Gördükçe içiyorum.

Ay bunları düşünen bir tek benim sanıyordum yakın boylarda yakın kilolarda olsunlar ki ilerde kıskançlık olmasın bakalım bizimki kime benzer. Görümceme benzemez inşallah anne ve babasına benzer

İnşallah almam. Alırsam da ben çok azimliyimdir. 6 ayda veririm. Taşınma telaşı yerleşme telaşı 2 çocuk. Bir şey kalmaz heralde suyu sürekli elimde tutuyorum içmek için. Gördükçe içiyorum.
Ne zaman taşınıyorsun ki? Bende veririm diye düşünüyorum ama iştahım açık olur mu bilmiyorum doğumdan sonra. Bende bir şişe edinsem iyi olacak galiba

Bende aşırı aşırı yemiyorum öyle gece yemelerim yok aşırı tatlı da yemiyorum hatta neredeyse hiç yemiyorum ama alıyom hedefim 12 falan. Daha fazlasını almak istemiyorum
canım inşallah 12 de kalır süper olur ben 15 e raziyim :))ben tatlıyı çok olmasa da arada yiyorum yalan yok :))

gercekten oyle ya hep bi yerden bir sknti ckyor en azndan cocuklarimiz saglikli olsunda geriside inemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…