Bende arada yiyorum ama öyle sık değil. Hiç yemiyor değilim bende canım. Bende 15e de razıyım valla. 20li rakamları görmeyelim de. Bir arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı 22 kilo aldı. Çok fazla geliyo bana.canım inşallah 12 de kalır süper olur ben 15 e raziyim :))ben tatlıyı çok olmasa da arada yiyorum yalan yok :))
Benim kızımın 12.11.2013 tü beklenen doğumu. 09.11.13 olsa güzel olur diye düşünmüştüm 11.11 de doğmasını hiç istemedim, sevmediğim bir tanıdığımın doğum günüydü. Demişim ki bence kızım 5 kasımda ya da 7 kasımda doğacak. İkisinin tam ortasında oldu 6 kasım.Kızlar totem yaptınız mı hiç. Böyle şeylere pek inanmam ama Kazım’ın 10 Ağustos’ta doğmasını çok istedim. 4 saat daha sabredemedi 9 Ağustos’ta doğdu. Bu da 03.03’te ya da 09.03’ te doğsun diye totem yapıyorum. Ben şubatın 15 inde horon oynamaya başlarım :)
Sebamed göz yakıyor canım. Ben şu an kızıma bioderma kullanıyorum hem saç hem vücut çokta bereketli
Benim kızımın 12.11.2013 tü beklenen doğumu. 09.11.13 olsa güzel olur diye düşünmüştüm 11.11 de doğmasını hiç istemedim, sevmediğim bir tanıdığımın doğum günüydü. Demişim ki bence kızım 5 kasımda ya da 7 kasımda doğacak. İkisinin tam ortasında oldu 6 kasım..QUOTE="Ftszynp, post: 57985694, member: 725325"]Kızlar totem yaptınız mı hiç. Böyle şeylere pek inanmam ama Kazım’ın 10 Ağustos’ta doğmasını çok istedim. 4 saat daha sabredemedi 9 Ağustos’ta doğdu. Bu da 03.03’te ya da 09.03’ te doğsun diye totem yapıyorum. Ben şubatın 15 inde horon oynamaya başlarım :)
Allah iyiliğini versin bildiğin kahkaha ile güldümEtrafa kendi resimlerini koy bol bol :) Ya şaka bir yana biz de eşimin genleri baskın heralde. O sarışın ben kumral. Ama kızımın ona benzemesi iyi oldu. Bacakları uzun ince. Kızım ilk doğdu kucağıma aldım. Sanki kayınvalidem bana bakıyor :) çocuğa bir süre ısınamadım yeminleama sağlıklı olsunlar da kime benzedikleri zerre kadar umrumda değil. Şuan düşündüğüm şey ne biliyor musun? İnşallah ikinci de baba tarafına benzer. İkisi de kız ya birbirini kıskanmazlar. Yoksa biri kısa bodur diğeri uzun ince olacak. Öyle de olsun istemem yani.
Senin ki de benim kide görümceye benzerse şaşırmamAy bunları düşünen bir tek benim sanıyordumyakın boylarda yakın kilolarda olsunlar ki ilerde kıskançlık olmasın bakalım bizimki kime benzer. Görümceme benzemez inşallah anne ve babasına benzer
Benimde ikinci aşım çok zor geçtiKizlar ben dün aşı oldum 2yi ama. Cok kötüyüm suanda usuyorum halsizim kemiklerim kırılıyor sanki sizde böle bise oldumu asidanmi yoksa hastami oldum bilemedim
Bence de kalmıyor sanırım 5 ayda hepsi gitmişti 22.5 kilonun. 40 günlükken doğuma girdiğim kilodan 16 kilo daha azdım mesela. Bu hamileliğe +10 kilo ile başladım 3 kez bel fıtığı atağı yaşamıştım ve tiroid nedeniyle almıştım. Kiloyu verip bi daha geri alıp diyordum ideal kiloya ineyim diye uğraştım durdum en son ben de amaaan dedim hamile kaldım. Taşınacağımız evde spor salonu olacak, spor salonu olunca ben güzel spor yapıyorum haftada 3 yeter bana. Doğum sonrası inşallah çok çok kilo vereceğim ve sabit kalacağım ideal kilomda.Kızım erken uyuyunca yapıyorum 20 dk yürüyüş bir de bacak açma germe falan. Ne kadar olursa artık. Ben Doğum kilolarının kaldığına inanmıyorum. 30 kilo alan bile veriyor. Sadece çatlak falan olmasın diye istemiyorum çok kilo. Bir de günde 2.5 litre civarı su içiyorum. O da biraz kilomu artırıyor sanki.
kimseninki bir olmuyor ben de 7 aldım. kimi başta alıyor kimi sonda.canım 7 aldım haftada bir neredeyse çok valla ama anlamıyorum niye bu kadar alınıyor o zaman ben epey tontis olurum :))
Benimki aşırı aşırı huysuz ya halasına çekerse terlik manyağı yaparım onuSenin ki de benim kide görümceye benzerse şaşırmam
İnşallah canım. Ama benim şöyle bir sorunun var. İlk doğumumda Doğumdan çıktım inanılmaz şiştim. İlk 40 gün neredeyse Doğum yaptığım kilodaydım. Halbuki gebeyken hiç Şişim olmamıştı. 40 ım çıktığında değilde 3 ay sonra 3 kilo fazlam vardı. Onu hatırlıyorum. Bakalım bunda ne olur? Ama spor şart. Ya ben de Doğumdan sonra 50 kiloda olmak istiyorum 47 kere düşmek istemiyorum. Ama sıkılaşmak istiyorum. Onun için spor yapmak gerekli başka çaresi yok. Sen şanslısın spor salonunuz olacaksınBence de kalmıyor sanırım 5 ayda hepsi gitmişti 22.5 kilonun. 40 günlükken doğuma girdiğim kilodan 16 kilo daha azdım mesela. Bu hamileliğe +10 kilo ile başladım 3 kez bel fıtığı atağı yaşamıştım ve tiroid nedeniyle almıştım. Kiloyu verip bi daha geri alıp diyordum ideal kiloya ineyim diye uğraştım durdum en son ben de amaaan dedim hamile kaldım. Taşınacağımız evde spor salonu olacak, spor salonu olunca ben güzel spor yapıyorum haftada 3 yeter bana. Doğum sonrası inşallah çok çok kilo vereceğim ve sabit kalacağım ideal kilomda.
Haziran Temmuz gibi canım.Ne zaman taşınıyorsun ki? Bende veririm diye düşünüyorum ama iştahım açık olur mu bilmiyorum doğumdan sonra. Bende bir şişe edinsem iyi olacak galiba
Benimki babasına benzeyebilirAyy bzm kiz bana da benzemesin kocise de benzemesin sirf kayinvalideme benzesin istiyorum dua da ettim hattakendisi bembeyaz sarisin yesil gozludur masallah cok guzel kadindir
Bizimkiler de öyle ama mavi gözlü. Yalnız kahve rengi göz baskın oluyor. Benim kızımın gözleri bal rengi oldu mesela. Babamın gözleri yeşil kocamın tarafının hepsinin mavi olmasına rağmen.Ayy bzm kiz bana da benzemesin kocise de benzemesin sirf kayinvalideme benzesin istiyorum dua da ettim hattakendisi bembeyaz sarisin yesil gozludur masallah cok guzel kadindir
Sen ciddi misinHaziran Temmuz gibi canım.
Canım Doğumdan sonra ilk ay günde 10 tane çikolatalı gofret yiyordum. O bitmişse bir çorba kasesi tahin pekmez. Nurellayı gece kalkıp yemek kaşığıyla yiyordum. Hatta Doğum yaptığım ilk gece hbebek çikolatalarının 1 kilosunu ben yedim. Her yeri tatlı görüyordum. Ona rağmen verdim. Allah’ın izniyle veriliyor.
Nereye taşınacağınız belli değil ama dimi? İki çocukla ev taşımak da zor olurHaziran Temmuz gibi canım.
Canım Doğumdan sonra ilk ay günde 10 tane çikolatalı gofret yiyordum. O bitmişse bir çorba kasesi tahin pekmez. Nurellayı gece kalkıp yemek kaşığıyla yiyordum. Hatta Doğum yaptığım ilk gece hbebek çikolatalarının 1 kilosunu ben yedim. Her yeri tatlı görüyordum. Ona rağmen verdim. Allah’ın izniyle veriliyor.
Yok olmadı canım ama olabiliyormuş. Nette öyle okumuştum.Kizlar ben dün aşı oldum 2yi ama. Cok kötüyüm suanda usuyorum halsizim kemiklerim kırılıyor sanki sizde böle bise oldumu asidanmi yoksa hastami oldum bilemedim
Ben hayatımın her döneminde tatlıyı çok yedim. Hatta yemek yemem onunuerine akşam yemeği olarak waffle yerim. Ama ilginç olan hamileliklerimde tatlı yiyemiyorum. Ağzımda acı oluyor. Onun acısını çıkarıyorum sanırım. Bir de emzirmek çok büyük faktör kilo vermede. Eşime yalvarıyordum. Gece mutfağı kilitle de kalkıp çikolata yemiyeyim diye. Çok şükür geçmişti 6 Aydan sonra. Bunda nasıl olacak bakalım.Sen ciddi misinnasıl bu kadar tatlı yedin 3. Ayda eski kilona gelmişsin ama sen. İnşallah bende çabuk veririm. İlk olunca bilemiyorum nasıl olacak verecek miyim kalacak mı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?