2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen ciddi misin nasıl bu kadar tatlı yedin 3. Ayda eski kilona gelmişsin ama sen. İnşallah bende çabuk veririm. İlk olunca bilemiyorum nasıl olacak verecek miyim kalacak mı bakalım
Kalmaz canım zaten senin bacakların falan ince. Ne kadar alsan da kilolu durmazsın.

Kapıyı kilitle bende severim tatlı ama hamilelikte yiyemedim. Dediğin gibi yedikten sonra ağzımda kötü bir tat kalıyor acı tat bide midem bulanıyor. Normalde de çok aşırı yemezdim ama bu kadar da değildi. Krizlerim olmuyor pek sendeki gibi ana lohusalıkta olur mu bilmem :))

Bizimkiler de öyle ama mavi gözlü. Yalnız kahve rengi göz baskın oluyor. Benim kızımın gözleri bal rengi oldu mesela. Babamın gözleri yeşil kocamın tarafının hepsinin mavi olmasına rağmen.
Benim pek umudum yok renkli olmaz sanirim bnm gozlerim de esiminkiler de kahverengi

Canim Ali beyden sonra fetal eko icin etlik zubeyde hanima gittim, kadin dogumcu 3.5 mm bobrek genislemesi ve kalbinde parlama var evet demisti. Ali bey 5.6 mm olcmustu bobrek buyumesini. Fetal eko icin gittigimde de kalbindeki parlakligi hic dikkate almadi, belki ona bakmadi bile, aman bosver onu onemli degil o dedi cocuk kardiyologu, ama kalbindeki aciklik normalden buyuk, iki hafta sonra tekrar gel bi daha bakayim dedi. Bobregine bakmadi tabiki. Haftaya sali gunu fetal ekoya giricem tekrar, persembe de kendi doktoruma muayene olucam. Bobreklerine bakar heralde o zaman. Ama Ali beyden ben de sahsen memnun kalmadim. Ozelde belki daha farkli bakiyodur ama, mesela eline koluna, agzina burnuna bakti mi, midesine, yemek borusuna, tavsan dudak ya da yarik dudak olayina bakti mi, burun kemigine, ense kalinligina bakildi mi bilmiyorum, keske diyorum parasi neyse verip Aydan Biri'ye gitseymisim. Cok pisman oldum acikcasi. Bakalim oluruna biraktim artik biraz. Icim rahat mi, yuzde yuz degil tabiki, ama ne bileyim, kafama cok takmak istemiyorum artik.

SEPTEMBER LOVE canim hadi gozumuz aydin, buyuyor kuzucugun, demek ki centik beslenmesini engelleyecek buyuklukte degil sukur ki, insaallah boyle devam eder, saglicakla ve zamaninda alirsin bebisini kucagina.
Sağol canım Allah razı olsun
Şükür beslenmeyi engellememiş
İnşallah Doğum zamanına kadar engellemez

Kizlar ben dün aşı oldum 2yi ama. Cok kötüyüm suanda usuyorum halsizim kemiklerim kırılıyor sanki sizde böle bise oldumu asidanmi yoksa hastami oldum bilemedim
Ben de 2.yi Pazartesi oldum. Ondan mı bilmiyorum ama sanki biraz uyku yaptı. Dün boş günümdü 12 de kalktım herkeste farklı etkisi olabilir. havalar da bu ara bozdu ya onun etkisi de olabilir canım. Fırsatın varsa bol bol dinlen.

bende 2.ciyi oldum ve olduğumu bile unuttum,hiçbi belirti yok 3 gün oldu

4body1soul bir de sen cocuk kardiyolojiye kime gittin, hangi hastaneye canim?
Gata Muzaffer Kursat Fidanci
Adam cok inceledi yok oyle bisey dedi
Ha zaten bu kadar sikintim varken kalbini problem etmiyordum ama olmayan bi seyi var gibi gosterilmesi hos olmadi.
Acikcasi bende memnun kalmadim Ali beyden bosa zaman kaybi kafa karisikligi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…