Yok canım belli değil. Muhtemelen Ramazan bayramından sonra belli olur.Nereye taşınacağınız belli değil ama dimi? İki çocukla ev taşımak da zor olur
Kalmaz canım zaten senin bacakların falan ince. Ne kadar alsan da kilolu durmazsın.Sen ciddi misinnasıl bu kadar tatlı yedin 3. Ayda eski kilona gelmişsin ama sen. İnşallah bende çabuk veririm. İlk olunca bilemiyorum nasıl olacak verecek miyim kalacak mı bakalım
Kapıyı kilitleBen hayatımın her döneminde tatlıyı çok yedim. Hatta yemek yemem onunuerine akşam yemeği olarak waffle yerim. Ama ilginç olan hamileliklerimde tatlı yiyemiyorum. Ağzımda acı oluyor. Onun acısını çıkarıyorum sanırım. Bir de emzirmek çok büyük faktör kilo vermede. Eşime yalvarıyordum. Gece mutfağı kilitle de kalkıp çikolata yemiyeyim diye. Çok şükür geçmişti 6 Aydan sonra. Bunda nasıl olacak bakalım.
Benim üst bacaklarım iç bacağım çok fazla. Orantısız. Orayı bi inceltelsemKalmaz canım zaten senin bacakların falan ince. Ne kadar alsan da kilolu durmazsın.
En azından eşinle olacaksın artık. Bebelerini beraber büyütürsünüz. O zaman kim bakacak senin kızlaraYok canım belli değil. Muhtemelen Ramazan bayramından sonra belli olur.
Benim pek umudum yok renkli olmaz sanirim bnm gozlerim de esiminkiler de kahverengiBizimkiler de öyle ama mavi gözlü. Yalnız kahve rengi göz baskın oluyor. Benim kızımın gözleri bal rengi oldu mesela. Babamın gözleri yeşil kocamın tarafının hepsinin mavi olmasına rağmen.
S ssule07 canim sen Ali beyden sonra baktirdin mi bobreklerine kalbine.Ali beyden farkli bisey dendi mi?
Ben ilk olarak Gatada ayrintiliya girdim doktorum cok iyiydi buna ragmen kalbindeki boslugu gormedi yada demedi.Sonra Ali beyde ayrintiliya girdim kalbinde bosluk var dedi.Bugun fetal eko randevum vardi kardiyolojide doktor hic bisey goremedi.Ali beyden aldigim raporuda inceledi defalarca bakti yok bahsedildigi gibi bi bosluk dedi.Var olsaydi 7 gun icinde kapanmazdi dedi.Cunku 7 gun oldu Ali beyin ayrintilisindan bu yana.
Hani cok ilac yazan iyi doktordur zihniyeti var ya bizim toplumda o da illa bi kulp bulayim amaciyla mi dedi bu boslugu bilemiyorum.
Ama artik bosluk olmadigina eminim cunku olsaydi ilk ayrintilidaki doktorum cok inceledi o gorurdu yada onu gectim kardiyoloji doktoru gorurdu.
Sağol canım Allah razı olsunSEPTEMBER LOVE canim hadi gozumuz aydin, buyuyor kuzucugun, demek ki centik beslenmesini engelleyecek buyuklukte degil sukur ki, insaallah boyle devam eder, saglicakla ve zamaninda alirsin bebisini kucagina.
Kreş canımEn azından eşinle olacaksın artık. Bebelerini beraber büyütürsünüz. O zaman kim bakacak senin kızlara
Ben de 2.yi Pazartesi oldum. Ondan mı bilmiyorum ama sanki biraz uyku yaptı. Dün boş günümdü 12 de kalktımKizlar ben dün aşı oldum 2yi ama. Cok kötüyüm suanda usuyorum halsizim kemiklerim kırılıyor sanki sizde böle bise oldumu asidanmi yoksa hastami oldum bilemedim
bende 2.ciyi oldum ve olduğumu bile unuttum,hiçbi belirti yok 3 gün olduBen de 2.yi Pazartesi oldum. Ondan mı bilmiyorum ama sanki biraz uyku yaptı. Dün boş günümdü 12 de kalktımherkeste farklı etkisi olabilir. havalar da bu ara bozdu ya onun etkisi de olabilir canım. Fırsatın varsa bol bol dinlen.
Kimse yokluğumu farketmiyor bu topikte
Anca konuşun biride beni sormasın
Sizi boykot ediyorum
Geçmişi okumuyorum
Neyse ii gclr herkse ok by
Maşallah sana ve bebişine. Bende 1. De çok sıkıntı olmayınca bunda kesin olacak dedim. İlla sorun bekliyorum :)) olmadı çok şükür.bende 2.ciyi oldum ve olduğumu bile unuttum,hiçbi belirti yok 3 gün oldu
Gata Muzaffer Kursat Fidanci4body1soul bir de sen cocuk kardiyolojiye kime gittin, hangi hastaneye canim?
Millet pohlu bez stok derdine dusmusKimse yokluğumu farketmiyor bu topikte
Anca konuşun biride beni sormasın
Sizi boykot ediyorum
Geçmişi okumuyorum
Neyse ii gclr herkse ok by
Mis gibi ana sütu varken mama da neymis mama dedigin sut yoksa alinir. Bedava verseler almamMillet pohlu bez stok derdine dusmus
Bunlar yarin sirf indirimde diye mama da stk ederler bak gor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?