Ben 2 gün önceden almayı düşündüğüm ürünleri sepete atarak 2000 tl lik bir sepet yaptım hepsiburadada. Dün gece 1500 tl ye inmişti sepet ama site çöktüğü için satın alamadım. İndirim hiç fena değil. Bugün alacağım artıkGünaydınnn kızlar
Kara cuma indirimleri gelmiş bulunuyor
Alışveriş yapan oldu mu gece
ne aldın kız o kdr? bizede söleeBen 2 gün önceden almayı düşündüğüm ürünleri sepete atarak 2000 tl lik bir sepet yaptım hepsiburadada. Dün gece 1500 tl ye inmişti sepet ama site çöktüğü için satın alamadım. İndirim hiç fena değil. Bugün alacağım artık
Farkındayımabbooww ya gündemde hararetli konular vardınasılsın bi skntı yok ya?
Canım benim bende sizi unutmuyorum zatenNurbal27 kusmee. Herkes telaşlı biseye. Hic unutur muyuzzz?
Millet pohlu bez stok derdine dusmus
Bunlar yarin sirf indirimde diye mama da stk ederler bak gor
En iyisini yapıyonuz vallaNurbal27 kadın kısmısı alışverişi görünce anasını danasını bile gözü görmüyor işte :) sıpalar herkesi maymun etti küsme sen sakın
Bende aynı durumdayım dün gece 1 e geliyordu uyuduğum da sabahta sebepsizce 7de uyandım uyuyamadım bi dahaHer gun istinasiz 5buçukta uyanip geri uyuyamadim ve gece yatma saatlerim pazartesiden itibaren 1bucuk 12 12 1bucuk. Bu ne simdi saçmalık vallahi gunduz de uyumuyorum. Bogaz agrim ve burun tikanikligim etkili biraz ama bu ne yani. Neyse. Umarim hafta sonu uyurum.
Günaydın canımGünaydınnn kızlar
Kara cuma indirimleri gelmiş bulunuyor
Alışveriş yapan oldu mu gece
En iyisini yapmışsın canımBen 2 gün önceden almayı düşündüğüm ürünleri sepete atarak 2000 tl lik bir sepet yaptım hepsiburadada. Dün gece 1500 tl ye inmişti sepet ama site çöktüğü için satın alamadım. İndirim hiç fena değil. Bugün alacağım artık
Ne aldın kıss o kadarBen 2 gün önceden almayı düşündüğüm ürünleri sepete atarak 2000 tl lik bir sepet yaptım hepsiburadada. Dün gece 1500 tl ye inmişti sepet ama site çöktüğü için satın alamadım. İndirim hiç fena değil. Bugün alacağım artık
Kendine bak kuZumGünaydın canım
Beni biliyorsun daha başlamadım o işlere
Doğru diyorsun vallaKendine bak kuZum
Alışveriş alışverişdir
Sen yeni gelinsin al kendine bi şeyler :)
Kıııııız sen 2 li rakamlara indin maşallah darısı bizeKendine bak kuZum
Alışveriş alışverişdir
Sen yeni gelinsin al kendine bi şeyler :)
Kendi doktorum sınırın 6 olduğunu ama genel geçer bir sınırın da olmadığını söyledi, çok da önemli değilmiş milim farklar. Sıkıntı olsa dahi kalbi ve diğer organları normal görüldüyse riski sadece 3 kat falan artırıyormuş yüksek ölçüm, gene düşük risk grubu içinde oluyor dedi. Bütün değerlendirmelere bütün bakmak lazım.Bizimki 6.9 çıktı doktor bi sıkıntı görmüyorum dedi genel değerlendirme olarak. hiç dikkat etmemiştim onun referans aralığına :// ama öyle olsa söylemezmiydiki doktor
hiç duymadım canım. yorum,kullanan vs yoksa kesin alma. araba işi zor işgünaydın kızlar çevrenizde baby bee marka araba kullanan var mı hepsi buradada şuan fiyatları çok düşük ne yapsam bilemedim.
Deterjanlar,çamaşır kurutma teli, bebek bakım eşyaları valla ne lazımsa attım sepete :))ne aldın kız o kdr? bizede sölee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?