2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Her gun istinasiz 5buçukta uyanip geri uyuyamadim ve gece yatma saatlerim pazartesiden itibaren 1bucuk 12 12 1bucuk. Bu ne simdi saçmalık vallahi gunduz de uyumuyorum. Bogaz agrim ve burun tikanikligim etkili biraz ama bu ne yani. Neyse. Umarim hafta sonu uyurum.

Günaydınnn kızlar
Kara cuma indirimleri gelmiş bulunuyor
Alışveriş yapan oldu mu gece
Ben 2 gün önceden almayı düşündüğüm ürünleri sepete atarak 2000 tl lik bir sepet yaptım hepsiburadada. Dün gece 1500 tl ye inmişti sepet ama site çöktüğü için satın alamadım. İndirim hiç fena değil. Bugün alacağım artık

ne aldın kız o kdr? bizede sölee

abbooww ya gündemde hararetli konular vardı nasılsın bi skntı yok ya?​
Farkındayım
Ben alışveriş yapamadığımdan uzak kalıyorum zaten bu mevzulara
Nurbal27 kusmee. Herkes telaşlı biseye. Hic unutur muyuzzz?
Canım benim bende sizi unutmuyorum zaten
Kocama atamadığım gribi size atayım demiştim de
Millet pohlu bez stok derdine dusmus
Bunlar yarin sirf indirimde diye mama da stk ederler bak gor

Dimi kız aynen öyle valla
Nurbal27 kadın kısmısı alışverişi görünce anasını danasını bile gözü görmüyor işte :) sıpalar herkesi maymun etti küsme sen sakın
En iyisini yapıyonuz valla
Keşke bende alabilsem bişeyler
İndirimden faydalansam hem
Ama işte bizimkiler tutturdu Ocak’ta alırız diye

Bende aynı durumdayım dün gece 1 e geliyordu uyuduğum da sabahta sebepsizce 7de uyandım uyuyamadım bi daha
Of çok sinir bozucu

En iyisini yapmışsın canım
Bize de göster sonra aldığın cicileri :)

Ne aldın kıss o kadar
Oturduğun yerde adamı batırma :)
Bende bu gün avm ye gitme planları içindeyim
Ama ne bileyim para harcamakta istemiyorum
Morhipo Bebek ürünleri baya indirimde bir sepette orda yaptım

-Piraye işe başlayınca unuttun beni hayırsız
Bulantılar ne alem de
Ben hala fenayım sabah sabah zor koştum yine banyoya

Kızlar ben bebeğimi epey aşağı da hissediyorum hatta neredeyse zaman zaman vajinaya baskı yapıyor gibi
Ama doktor muayenesin de bebek aşağıda gibi bişey söylenmedi
Normal mi sizce

Bizimki 6.9 çıktı doktor bi sıkıntı görmüyorum dedi genel değerlendirme olarak. hiç dikkat etmemiştim onun referans aralığına :// ama öyle olsa söylemezmiydiki doktor
Kendi doktorum sınırın 6 olduğunu ama genel geçer bir sınırın da olmadığını söyledi, çok da önemli değilmiş milim farklar. Sıkıntı olsa dahi kalbi ve diğer organları normal görüldüyse riski sadece 3 kat falan artırıyormuş yüksek ölçüm, gene düşük risk grubu içinde oluyor dedi. Bütün değerlendirmelere bütün bakmak lazım.

günaydın kızlar çevrenizde baby bee marka araba kullanan var mı hepsi buradada şuan fiyatları çok düşük ne yapsam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…