Kıızm erkekler indirirm dedinmi dayanamıyor sen ona çok karlı bir alışveril olacağını söyle bak nasıl alır neredeyse heryer min %40 yapıyor tabii bazı ürünlerin eski fiyatlarını da bilmek lazımFarkındayım
Ben alışveriş yapamadığımdan uzak kalıyorum zaten bu mevzulara
Canım benim bende sizi unutmuyorum zaten
Kocama atamadığım gribi size atayım demiştim de
Dimi kız aynen öyle valla
En iyisini yapıyonuz valla
Keşke bende alabilsem bişeyler
İndirimden faydalansam hem
Ama işte bizimkiler tutturdu Ocak’ta alırız diye
Kız kendime birşey almadım valla herşey evimin selameti kocamın cüZdanı içinNe aldın kıss o kadar
Oturduğun yerde adamı batırma :)
Bende bu gün avm ye gitme planları içindeyim
Ama ne bileyim para harcamakta istemiyorum
Morhipo Bebek ürünleri baya indirimde bir sepette orda yaptım
İnan ki hala çok uzun zaman var gibi geliyorKıııııız sen 2 li rakamlara indin maşallah darısı bize
Ayyyy çok heyecanlı
Kendi doktorum sınırın 6 olduğunu ama genel geçer bir sınırın da olmadığını söyledi, çok da önemli değilmiş milim farklar. Sıkıntı olsa dahi kalbi ve diğer organları normal görüldüyse riski sadece 3 kat falan artırıyormuş yüksek ölçüm, gene düşük risk grubu içinde oluyor dedi. Bütün değerlendirmelere bütün bakmak lazım.
Ben kendime bakıyorum bakıyorum ama alamıyorumKız kendime birşey almadım valla herşey evimin selameti kocamın cüZdanı için
Ben uzun zamandır beğendiğim pentideki gecelik takımlarını 179lira diye bekletiyodum almıyodum bu sabah 89a düşmüş 2tane birden aldım :) burcu biricik reklamda giyiyo o modeli, cok hosuma gidiyodu hem onu aldım hemde kırmızı aldım bedavaya gelmiş gibi oldu ikincisiGünaydınnn kızlar
Kara cuma indirimleri gelmiş bulunuyor
Alışveriş yapan oldu mu gece
Önersene, çok dizi izledim 6 yıldır öyle çok izledim ki bi ara yazmıştım 1buçuk sayfa A4 kağıtta, netflix 10 gündür aktif değil ama alacağız yine. 7 aydır netfliksin b.kunu çıkardıkgeronimo_s boşver çektiğin uykusuzluk olsun izleyemediğin netflix dizilerini izlersin buarada hatta önerebileceğim sağlam diziler var biz resmen içine düştük artık
En çok kime baktıysan ona :)
Yakında evi komple Mickeyle kaplayacaksın diye korkuyorum.Daha kahvaltı yapmadan kızçeme alışveriş yaptım :))
Annesi gibi Mickey pijamalar aldım bir örnek giyeriz
Ya ama baksana bunlara nasıl güzeller teyzesiYakında evi komple Mickeyle kaplayacaksın diye korkuyorum.
Cok guzeller gule gule giysin ınsallahYa ama baksana bunlara nasıl güzeller teyzesi
benimde ara ara aşağı vuruyor cnm normaldir heralde şuan kendi küçük alan büyük tepinsin bakalım 2 ay sonra görrüm benKızlar ben bebeğimi epey aşağı da hissediyorum hatta neredeyse zaman zaman vajinaya baskı yapıyor gibi
Ama doktor muayenesin de bebek aşağıda gibi bişey söylenmedi
Normal mi sizce
bende alayım diyorum ama site açılmıo açılsa da alınmıyor sinir oldum valla çok güzeldi o takımlarBen uzun zamandır beğendiğim pentideki gecelik takımlarını 179lira diye bekletiyodum almıyodum bu sabah 89a düşmüş 2tane birden aldım :) burcu biricik reklamda giyiyo o modeli, cok hosuma gidiyodu hem onu aldım hemde kırmızı aldım bedavaya gelmiş gibi oldu ikincisi
Teşekkürler Canım aylarca çöp bile almadımCok guzeller gule gule giysin ınsallah
Penti ye bak pijamaları çok kalite çıkıyorGünaydın kızlar :)
Neler aldınızzz ?
Benim hic gecelik takımım kalmamıs göbek cıktı iyicebiraz kendime bakayım birseyler diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?