2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kıızm erkekler indirirm dedinmi dayanamıyor sen ona çok karlı bir alışveril olacağını söyle bak nasıl alır neredeyse heryer min %40 yapıyor tabii bazı ürünlerin eski fiyatlarını da bilmek lazım

Ne aldın kıss o kadar
Oturduğun yerde adamı batırma :)
Bende bu gün avm ye gitme planları içindeyim
Ama ne bileyim para harcamakta istemiyorum
Morhipo Bebek ürünleri baya indirimde bir sepette orda yaptım
Kız kendime birşey almadım valla herşey evimin selameti kocamın cüZdanı için

Kıııııız sen 2 li rakamlara indin maşallah darısı bize
Ayyyy çok heyecanlı
İnan ki hala çok uzun zaman var gibi geliyor
Ocak ayına bir girsek bebişlerle sağlıkla inşallah
O zaman heyecan başlar
Ocak ayına kadar gene rapor verdi doktor
Yatışa devam

Ya benim detaylı raporda okudugum NT değeri değilmiş zaten :/ NF değeriymiş. ama onun da ne olduğunu bulamadım. sonucu doktora iki hafta aranın ardından bugün götürcem bakalm.. NF: 3.5 SM: 6.9 yazıyo..

Günaydınnn kızlar
Kara cuma indirimleri gelmiş bulunuyor
Alışveriş yapan oldu mu gece
Ben uzun zamandır beğendiğim pentideki gecelik takımlarını 179lira diye bekletiyodum almıyodum bu sabah 89a düşmüş 2tane birden aldım :) burcu biricik reklamda giyiyo o modeli, cok hosuma gidiyodu hem onu aldım hemde kırmızı aldım bedavaya gelmiş gibi oldu ikincisi

geronimo_s boşver çektiğin uykusuzluk olsun izleyemediğin netflix dizilerini izlersin buarada hatta önerebileceğim sağlam diziler var biz resmen içine düştük artık
Önersene, çok dizi izledim 6 yıldır öyle çok izledim ki bi ara yazmıştım 1buçuk sayfa A4 kağıtta, netflix 10 gündür aktif değil ama alacağız yine. 7 aydır netfliksin b.kunu çıkardık .

Eklentiler

• 94374B09-931B-4811-A27E-DADF6B3FFA11.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 56
  • B333676B-C9C2-4371-A0B8-547C8C776AC6.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 39FE1457-B421-435A-A73C-09933A8B27C1.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 49
  • E8C5DB67-91AB-490B-92E5-BC2E1884E30F.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 58
  • AD579E9E-1660-45B6-9CFC-7F2FA7B75A03.webp
    16 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar ben bebeğimi epey aşağı da hissediyorum hatta neredeyse zaman zaman vajinaya baskı yapıyor gibi
Ama doktor muayenesin de bebek aşağıda gibi bişey söylenmedi
Normal mi sizce
benimde ara ara aşağı vuruyor cnm normaldir heralde şuan kendi küçük alan büyük tepinsin bakalım 2 ay sonra görrüm ben gündüzleri yukarda geceleri aşağıda hatta geçen çok korktum sanki ayağı alttan çıkacak sandım

bende alayım diyorum ama site açılmıo açılsa da alınmıyor sinir oldum valla çok güzeldi o takımlar

Günaydın kızlar :)
Neler aldınızzz ?
Benim hic gecelik takımım kalmamıs göbek cıktı iyice biraz kendime bakayım birseyler diyorum

Günaydın arkadaşlar. Bu çantayı almayı düşünüyorum. Fikri olan var mı acaba?

Eklentiler

• 4CF0D7EF-03F9-442D-B13B-5A5EB6F330AB.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…