- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Kısss adam neler yazmış neler ben şokSonuc ne cikmis
Bizim giz pek övüyor kendi ordan yattigi yerden para aliyo ya
Çok teşekkürler haber verdiğin için. Önümüzdeki ay almayı planlıyordum ama bukadar düşünce almadan geçemedimSilvermom gümüş kapaklar 180TL.ye inmiş. Haberiniz olsun kızlar. Yorumlar hep olumlu bu kapaklarla ilgili. Ben aldım bakalım inşallah dedikleri gibidir.
Cok inceledim o sayfayi gercekten hepsinin iceriklerini tek tek incelemis ve indirimlerini takip edip uygun yakalarsam alcgm 3marka cikardm sadece. Mustela bubchen ve burts bees ozellikle burts bees %98 dogal diyoİçindeki hammaddeler petrol ürünü içeriyormuş :))
Kızlar bugün bir baktım ki göbeğimde yukardan aşağı çizgi oluşmuşinşallah çok koyulaşmaz sizde de çıktı mı
Sağol kuzum baktım kuzum çok şaşırdım
İyi ki söyledin o ürünü listemden çıkarıp
Mustelenin nemlendiricisine bakayım
Doktor tavsiyesi degil ana tavsiyesi dinle der annem o misalCanlarim nemlendirici ve bebeyagi almayin, dogal asitligi dusuk zeytinyagini alin, her banyo sonrasi kurulamadan surun hemen. Miss gibi.
Bu urunleri pahali pahali alip kaziklanan sonra da sinro olan bi ben miyim?Çok teşekkürler haber verdiğin için. Önümüzdeki ay almayı planlıyordum ama bukadar düşünce almadan geçemedim
Ben daha 2 ay oncr pahalidan aldim. Imkani olan alsin.Silvermom gümüş kapaklar 180TL.ye inmiş. Haberiniz olsun kızlar. Yorumlar hep olumlu bu kapaklarla ilgili. Ben aldım bakalım inşallah dedikleri gibidir.
Burts bees kizimda kullanmistim. Cok guzel urunleri.Cok inceledim o sayfayi gercekten hepsinin iceriklerini tek tek incelemis ve indirimlerini takip edip uygun yakalarsam alcgm 3marka cikardm sadece. Mustela bubchen ve burts bees ozellikle burts bees %98 dogal diyo
Valla senin aldığını hatırlıyordum ondan aldım birazda. Yoksa silverette almayı planlıyordum riske atmak istememiştim. Ama fiyatta cezbedici 100 tl farketti direkBu urunleri pahali pahali alip kaziklanan sonra da sinro olan bi ben miyim?
Hangi sayfadan aldınızValla senin aldığını hatırlıyordum ondan aldım birazda. Yoksa silverette almayı planlıyordum riske atmak istememiştim. Ama fiyatta cezbedici 100 tl farketti direk
İbrahim bey de Hatem de galiba dimi.Valla düşünmedim değil ama eşim Orda ben burda zor oluyor
Haftaya gel al beni dedim ama bakalım artık
Onlar alışveriş yapmayınca bende ufak tefek işleri hallediyorum örgüler,bebek süsü,lohusa terliği tacı vs
Maşallah canım çok hoş görünüyorsun
Asil kuşum da büyümüş annesi maşallah ona
Ayyy çok şeker ya
Beze kadar almış
Helal olsun
Daha bende tık YÖK
Senin için bende sordum etrafındakilere de İbrahim Büyükmeşe diye bir doktor önerdiler
Epey memnun herkes
Daha önce de duymuştum namını
Ama bizim aile doktorumuz var bayan doktor
Bizde herkesi o doğurttu :)
Bende ona gidiyorum son derece memnunum
Mardin’e gitmek istemiyorum sırf bu yüzden
Orda ki doktorum biraz ilgisiz
Kendi sayfasından silvermom.com.trHangi sayfadan aldınız
Loola ağır ama galiba sanki yanlış mı gördüm 12 kg yazıyordu. 12 kg çok fazlaabbooww baya pahalıymış kız.. trilogy 3-4 bin arası fiyatlar..
loola daha makul 1.5-2 arası@-Piraye
Çok çok iyi fiyat.ben trigoly i 1899 tl ye alıyorum işte.
EvetBu urunleri pahali pahali alip kaziklanan sonra da sinro olan bi ben miyim?
Surup sildin mi yoksa sogan kokulu anne sutu mu emdiBen kızımda doğum sonrası daha emzirmeden kuru soğan sürmüştüm. Ve yara olmadı kızlar. Herkes bana bunu tavsiye etti bende tecrübelerine güvenerek yaptım ve cidden yara olmadı. Meme ucunuz yoksa kelebek alın bence o çok daha önemli.
Ben yanıma soğan almayı unutmuştum ama marifetli eşim gidip bulmuş ebe yardımcı olmuşSurup sildin mi yoksa sogan kokulu anne sutu mu emdi
Ben de soğanı ikiye bölüp meme uçlarına koyup çok gezdim evde. Ama yine de çok kötü yaralarım oldu. Kişiden kişiye de değişiyor yani meme yarası, ama gümüş kapakların yaralardan korunmada çok etkili olduğu her yerde yazıyor. Mantığı da belli. Gümüş zararlı mantar ve bakterilerin oluşumunu önlüyor.Ben kızımda doğum sonrası daha emzirmeden kuru soğan sürmüştüm. Ve yara olmadı kızlar. Herkes bana bunu tavsiye etti bende tecrübelerine güvenerek yaptım ve cidden yara olmadı. Meme ucunuz yoksa kelebek alın bence o çok daha önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?