2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Silvermom gümüş kapaklar 180TL.ye inmiş. Haberiniz olsun kızlar. Yorumlar hep olumlu bu kapaklarla ilgili. Ben aldım bakalım inşallah dedikleri gibidir.
Çok teşekkürler haber verdiğin için. Önümüzdeki ay almayı planlıyordum ama bukadar düşünce almadan geçemedim

İçindeki hammaddeler petrol ürünü içeriyormuş :))
Cok inceledim o sayfayi gercekten hepsinin iceriklerini tek tek incelemis ve indirimlerini takip edip uygun yakalarsam alcgm 3marka cikardm sadece. Mustela bubchen ve burts bees ozellikle burts bees %98 dogal diyo

Cok ama cok tatli gorunuyorsunuz masaallah

Kızlar bugün bir baktım ki göbeğimde yukardan aşağı çizgi oluşmuşinşallah çok koyulaşmaz sizde de çıktı mı

Benim ilk hamileligimde baya koyu ve belirgindi, bir de beyaz tenli olunca sinir oluyordum, ama dogumdan sonra yavas yavas siliklesti. Bunda da cok belli belirsiz cikti. Ilki gibi cok koyu degil.

Eki Görüntüle 2208979

Bu da yeni haftadan benim göbüş

Siz de cok tatlissiniz masaallah ana ogul

Sağol kuzum baktım kuzum çok şaşırdım
İyi ki söyledin o ürünü listemden çıkarıp
Mustelenin nemlendiricisine bakayım

Canlarim nemlendirici ve bebeyagi almayin, dogal asitligi dusuk zeytinyagini alin, her banyo sonrasi kurulamadan surun hemen. Miss gibi.

İbrahim bey de Hatem de galiba dimi.
Ayy ben çok memnun kaldım bu doktordan. Çok güzel motive ediyor :))
Aslında kontroller artık bi ayda bi olacak galiba burada da doğum yapabilirsin :)) annen nerede oturuyor biz Şahinbey Akkentteyiz.

Ben kızımda doğum sonrası daha emzirmeden kuru soğan sürmüştüm. Ve yara olmadı kızlar. Herkes bana bunu tavsiye etti bende tecrübelerine güvenerek yaptım ve cidden yara olmadı. Meme ucunuz yoksa kelebek alın bence o çok daha önemli.

Surup sildin mi yoksa sogan kokulu anne sutu mu emdi

Surup sildin mi yoksa sogan kokulu anne sutu mu emdi
Ben yanıma soğan almayı unutmuştum ama marifetli eşim gidip bulmuş ebe yardımcı olmuş
Soğanı ortadan ikiye kestiler onu iyice sürdüler sonra silmeden emzirdim :)
Kızım zaten çok aranıyordu emdi emdi ama sütüm gelmemişti boşa emdi kuzum:/

Ben de soğanı ikiye bölüp meme uçlarına koyup çok gezdim evde. Ama yine de çok kötü yaralarım oldu. Kişiden kişiye de değişiyor yani meme yarası, ama gümüş kapakların yaralardan korunmada çok etkili olduğu her yerde yazıyor. Mantığı da belli. Gümüş zararlı mantar ve bakterilerin oluşumunu önlüyor.
Meme ucu çok önemli hakikaten, eğer ucu dışarı doğru çıkmıyorsa bebek tutamıyor memeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…