Eniste bey tebrik ederiz ayni performansi bu dogumdada gosterir ins :))Ben yanıma soğan almayı unutmuştum ama marifetli eşim gidip bulmuş ebe yardımcı olmuş
Soğanı ortadan ikiye kestiler onu iyice sürdüler sonra silmeden emzirdim :)
Kızım zaten çok aranıyordu emdi emdi ama sütüm gelmemişti boşa emdi kuzum:/
Acele ediyon bacim acele ediyon.Sanki yarin doguma gidecek gibi.Oh teselli ödülü geldi
Gizz pirlantaninda memisleri iyi etme ozelligi var miBen de soğanı ikiye bölüp meme uçlarına koyup çok gezdim evde. Ama yine de çok kötü yaralarım oldu. Kişiden kişiye de değişiyor yani meme yarası, ama gümüş kapakların yaralardan korunmada çok etkili olduğu her yerde yazıyor. Mantığı da belli. Gümüş zararlı mantar ve bakterilerin oluşumunu önlüyor.
Meme ucu çok önemli hakikaten, eğer ucu dışarı doğru çıkmıyorsa bebek tutamıyor memeyi.
Hahah kenara atacak para olmuyor ki hiç. Hep eksideyiz. Vallahi bu sene çok tepetaklak olduk. Ayağımızı yorganımıza göre de uzatmıyoruz ki. Gittik kızı kreşten alıp koleje verdik. Dün aradılar yeni evimiz için ekstra 2500 tl istediler, doğalgaz su elektrik aboneliği ve oturma izni içinmiş. Öyle bi para yook napcaz bakalım. Kayınvalidem kirli çıkıdır, ondan borç alırız artık. 7 yıl oldu evleneli ilk kez bu kadar parasızız, inşallah yeni bebek bereketiyle gelir. Bu lafa güveniyorum vallahi bakalımAcele ediyon bacim acele ediyon.Sanki yarin doguma gidecek gibi.
Bekle hersey donem donem indirime giriyo
At parani kenara dursun firsati gelince bastir aurolari al gitsin :))
Annemler Şehitkamil tugay da canımİbrahim bey de Hatem de galiba dimi.
Ayy ben çok memnun kaldım bu doktordan. Çok güzel motive ediyor :))
Aslında kontroller artık bi ayda bi olacak galiba burada da doğum yapabilirsin :)) annen nerede oturuyor biz Şahinbey Akkentteyiz.
Bizde her ay ucu ucuna yetiriyoruzHahah kenara atacak para olmuyor ki hiç. Hep eksideyiz. Vallahi bu sene çok tepetaklak olduk. Ayağımızı yorganımıza göre de uzatmıyoruz ki. Gittik kızı kreşten alıp koleje verdik. Dün aradılar yeni evimiz için ekstra 2500 tl istediler, doğalgaz su elektrik aboneliği ve oturma izni içinmiş. Öyle bi para yook napcaz bakalım. Kayınvalidem kirli çıkıdır, ondan borç alırız artık. 7 yıl oldu evleneli ilk kez bu kadar parasızız, inşallah yeni bebek bereketiyle gelir. Bu lafa güveniyorum vallahi bakalım
Enişte bize indirim yaparsa olurGizz pirlantaninda memisleri iyi etme ozelligi var mi
SEPTEMBER LOVE senin utanip soramadigin soruyu sorayim
Yaptir enisteye pirlantadan memis kapagi
Bebek büyüdükten sonra, kreşe başlayınca çalışırsın sen de eğer çok istiyorsan tabi. Evde bebeği kendin büyütmek de çok güzel. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bol bol gelsin evlerimize bereket.Bizde her ay ucu ucuna yetiriyoruz
Yeni evliyiz malum düğünden kalan borçlar
Bende çalışmıyorum bebekte gelecek
Eşime çok iş düşüyor :)
Keşke bende çalışabilseydim
Allah yardimciniz olsun.Bende 2 yil oldu sifir eve tasindim.Hic aklina gelmicek masraflar cikiyor sifir evin.Abonelikler cok tutuyor.Ekstra iscilik cikiyor.Allahtan babam ve esimin elinden geliyordu begenmedigimiz yerleri iscilik vermeden hallettik biz.Kornes takimi balkondaki fayanslar kiremit gibiydi onu degistir perdeler kisa geldi evin ici gozukecek diye perde diktir gerci etrafim acik yuksek kattayim ama icim rahat etmedi.Dolaplara ekstra raf istedim onlara para ver.Eski evim kucuktu az avizem vardi burda odalar iki avizeli hadi avize al.Halilar cok ufak kaldi evde cocuklar var hasta olmasinlar hali al.Ha bunlari halledicem diye oraya git buraya gel benzin yak.Hahah kenara atacak para olmuyor ki hiç. Hep eksideyiz. Vallahi bu sene çok tepetaklak olduk. Ayağımızı yorganımıza göre de uzatmıyoruz ki. Gittik kızı kreşten alıp koleje verdik. Dün aradılar yeni evimiz için ekstra 2500 tl istediler, doğalgaz su elektrik aboneliği ve oturma izni içinmiş. Öyle bi para yook napcaz bakalım. Kayınvalidem kirli çıkıdır, ondan borç alırız artık. 7 yıl oldu evleneli ilk kez bu kadar parasızız, inşallah yeni bebek bereketiyle gelir. Bu lafa güveniyorum vallahi bakalım
Sözde kapalı balkon yaptıracaktık yeni eve, kilere dolap yaptırıp yeni yatak ve koltuktakımı alacaktık. Hani bir laf var ya argo n....h yaparız biz bunları. Ha bi de taşınma masrafı vardı demi ben izne çıkacağım maaşım düşecek falan. Neyse amma yazdım ha. Biraz geceleri uyandığımda uyuyamama sebebim bu aslında.
Valla bereketine inaniyorum ben.Bebek büyüdükten sonra, kreşe başlayınca çalışırsın sen de eğer çok istiyorsan tabi. Evde bebeği kendin büyütmek de çok güzel. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bol bol gelsin evlerimize bereket.
İşte ben o tiplerdenim herhalde. Avize masrafı bizde de var. Perdelerin çoğu da uymuyor yeni eve. Kayınvalide evlenirken perdelerinizi ben yapamadım, bu sefer ben alacağım dedi. Halılar da küçük kalıyor. Bakalım şimdiki eşyalarımız düdük gibi kalacak mı yeni evde? Ama balkonu kapatmaktan ve dolap yaptırmaktan vaz geçtim onları seneye ya da sonraki sene yaptırırız Allah nasip ederse. Haa bi de çamaşır makinesi bozuldu gibi. Sağlık olsun da bazı şeyler eksik kalsın zamanla olur onlar da. Sıfır ev masraf olmaz diyorsun ama mutlaka bir şeyler çıkıyor.Allah yardimciniz olsun.Bende 2 yil oldu sifir eve tasindim.Hic aklina gelmicek masraflar cikiyor sifir evin.Abonelikler cok tutuyor.Ekstra iscilik cikiyor.Allahtan babam ve esimin elinden geliyordu begenmedigimiz yerleri iscilik vermeden hallettik biz.Kornes takimi balkondaki fayanslar kiremit gibiydi onu degistir perdeler kisa geldi evin ici gozukecek diye perde diktir gerci etrafim acik yuksek kattayim ama icim rahat etmedi.Dolaplara ekstra raf istedim onlara para ver.Eski evim kucuktu az avizem vardi burda odalar iki avizeli hadi avize al.Halilar cok ufak kaldi evde cocuklar var hasta olmasinlar hali al.Ha bunlari halledicem diye oraya git buraya gel benzin yak.
Dahada almadigim bi ton sey var.Balkonum oda kadar buyuk.Masa sandalye alinmasi lazim.Buraya geldim cocuklarin odasini ayirdim oglumun dolami calisma masasi yok kizimin oda takimi cok parcali onun birazini oglumun odasina koydum.Ogluma mobilya alinacak.Salondaki koltuklarimi degistirmek istiyo esim zor tutuyorum onu.Daha yepyeni duruyor temiz kullandim ve modern modasi gecmicek bisey.Biraz daha kullanalim su bebek az buyusun az eskitelim diyorum.Acilip yatak olmuyor cunku anasida yatacak yer yok diye grlemiyo onun telasinda herif
Ama bende kenarda kosede az birikmis paramiz olsun sonra alma taraftariyim.Elime para gecince kostur kostur hemen bunla bisey alayim derdine dusen biri degilim.
Hani vardir ya oyle tipler cuzdaninda 100 tl vardir 90 ini harcamadan eve girmez.Bende senin kaynana gibiyim illa biyerde param olacak yoksa rahat edemem.Esimede derim bak dunyanin binbir turlu hali var benim param var haberin olsun ama nerde ne kadar demem evi ara bul
Hadi inşallah o da bereketli olur.Valla bereketine inaniyorum ben.
Oglum dogdu arabamizi almistik.Kizim dogdu arsa aldik
Simdide esim ciftlik kurma telasinda bakalim oda bu bebegin nasibi bereketi olacak olursa eger hayirlisiyla
Onu bende duydumBen kızımda doğum sonrası daha emzirmeden kuru soğan sürmüştüm. Ve yara olmadı kızlar. Herkes bana bunu tavsiye etti bende tecrübelerine güvenerek yaptım ve cidden yara olmadı. Meme ucunuz yoksa kelebek alın bence o çok daha önemli.
Tam tersi sifir ev masrafli canim.Bizde kapattirdik balkonu bide o var saymayi unuttum.İşte ben o tiplerdenim herhalde. Avize masrafı bizde de var. Perdelerin çoğu da uymuyor yeni eve. Kayınvalide evlenirken perdelerinizi ben yapamadım, bu sefer ben alacağım dedi. Halılar da küçük kalıyor. Bakalım şimdiki eşyalarımız düdük gibi kalacak mı yeni evde? Ama balkonu kapatmaktan ve dolap yaptırmaktan vaz geçtim onları seneye ya da sonraki sene yaptırırız Allah nasip ederse. Haa bi de çamaşır makinesi bozuldu gibi. Sağlık olsun da bazı şeyler eksik kalsın zamanla olur onlar da. Sıfır ev masraf olmaz diyorsun ama mutlaka bir şeyler çıkıyor.
Hee güzel fikir dur akşam ben bir şöyleymGizz pirlantaninda memisleri iyi etme ozelligi var mi
SEPTEMBER LOVE senin utanip soramadigin soruyu sorayim
Yaptir enisteye pirlantadan memis kapagi
Bu aralar bizde öyleyiz benim maaş çok kesiliyorHahah kenara atacak para olmuyor ki hiç. Hep eksideyiz. Vallahi bu sene çok tepetaklak olduk. Ayağımızı yorganımıza göre de uzatmıyoruz ki. Gittik kızı kreşten alıp koleje verdik. Dün aradılar yeni evimiz için ekstra 2500 tl istediler, doğalgaz su elektrik aboneliği ve oturma izni içinmiş. Öyle bi para yook napcaz bakalım. Kayınvalidem kirli çıkıdır, ondan borç alırız artık. 7 yıl oldu evleneli ilk kez bu kadar parasızız, inşallah yeni bebek bereketiyle gelir. Bu lafa güveniyorum vallahi bakalım
Sözde kapalı balkon yaptıracaktık yeni eve, kilere dolap yaptırıp yeni yatak ve koltuktakımı alacaktık. Hani bir laf var ya argo n....h yaparız biz bunları. Ha bi de taşınma masrafı vardı demi ben izne çıkacağım maaşım düşecek falan. Neyse amma yazdım ha. Biraz geceleri uyandığımda uyuyamama sebeplerimden biri bu aslında.
İstanbul’da olup pırlanta alacak olursanız ciddi paralar da indirimli yaniEnişte bize indirim yaparsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?