Çok teşekkürler canım :))Cok ama cok tatli gorunuyorsunuz masaallah
Benim ilk hamileligimde baya koyu ve belirgindi, bir de beyaz tenli olunca sinir oluyordum, ama dogumdan sonra yavas yavas siliklesti. Bunda da cok belli belirsiz cikti. Ilki gibi cok koyu degil.
Siz de cok tatlissiniz masaallah ana ogul
Canlarim nemlendirici ve bebeyagi almayin, dogal asitligi dusuk zeytinyagini alin, her banyo sonrasi kurulamadan surun hemen. Miss gibi.
Ne pirlantasi bacim yaaa pohlu bezlere indirim gelsin diye site site dolaniyozİstanbul’da olup pırlanta alacak olursanız ciddi paralar da indirimli yani
Yardımcı oluyor
Kiz anam ortalama bestas fiyati ver bakim bize..barnaklarm kucuk cok buyuk tasli bsy istemiyorumİstanbul’da olup pırlanta alacak olursanız ciddi paralar da indirimli yani
Yardımcı oluyor
Yatıyım canım.biliyosun benim kesede sızıntı vardı.tedbir amaçlı 2 kutu antibiyotik bitirdim.3 aralık pazartesi testi tekrar edecek.ayrıntılı ya bir daha bakacak .bu arada kabuzim.3 gündür kötüyüm.birde canım ben 30.hafta dolmadan hiç bir eşya almayacam bebislere.sizi takip ediyorum ...sen nasılsın
Sağlıkla gezdir Asil beyi, güle güle kullanın :)kızlar bu mağazaya özel bir indirimmiş.
diğer jokerlerde de indirim olabilir ama tutar aynı olmayabilirmiş.
buraya geleceklere yardımcı olurlarmış.
renk olarak kırmızı beyj ve lacivert var.
ben aldım benimki lacivert açık gri.
Canim yazik gunah o kadar para vermebebe arabası bakınmaktan beynim yandı
vereceğim para maximum 2bin.
inglesinayı indirimli bulamazsak en iyi seçim bebeconfort loola 3 gibi duruyor
yinede başka önerilere açığım
Bosver canim esyayi kiyafeti sen bakma bu gizlara alirsin yatip keyfine bak sen.Yatıyım canım.biliyosun benim kesede sızıntı vardı.tedbir amaçlı 2 kutu antibiyotik bitirdim.3 aralık pazartesi testi tekrar edecek.ayrıntılı ya bir daha bakacak .bu arada kabuzim.3 gündür kötüyüm.birde canım ben 30.hafta dolmadan hiç bir eşya almayacam bebislere.sizi takip ediyorum ...sen nasılsın
Hayirli olsun ayaklarin agriyincaya kadar gezecegin gunleriniz olsun inskızlar bu mağazaya özel bir indirimmiş.
bi burdaki jokere sorucam. olmazsa ordan alıp kargolatırız. benim sağlam indirimim var bi kargo şirketinden. hangi avm idi seninki canım?kızlar bu mağazaya özel bir indirimmiş.
:)) ben bilmem kuZum eşine eşimim telefonunu iletelim onlar aralarında konuşsunKiz anam ortalama bestas fiyati ver bakim bize..barnaklarm kucuk cok buyuk tasli bsy istemiyorum
Ay ne güzel söylüyorsun canım.inşallah o günleri görürüz.bekliyorum öyle canım işte.yattığım yerden birşey diyorum.6 yaşındaki kızım bile bazen söylediğimi yapmıyor.sinir oluyorum.eşime sinir oluyorum.ayyy Rabbim sürekli yatanlara yardım etsin....Bosver canim esyayi kiyafeti sen bakma bu gizlara alirsin yatip keyfine bak sen.
Kabizsan cok sıkısmadan gitme wc ye.Cok gelince gidersen daha kolay yapilir sanki.
Bende napim cik agrilarim var bebek asagida bulantilarim full devam ediyo kusmuyodum ama iki gundur cikartmaya basladim tekrar eski gunlere ilk gunlere dondum.Yatalak gibi yatiyorum.Cok sikayetleniyodum esime cok soyleniyodum bu hamilelikten ama baktimki sukredilcek halime dertleniyomus.Beterin beteri var en azindan sayili gun napim gececek bugunler..
Sonraaaaaa cilginlar gibi popo dovmeler isirmalar koklamalar
Yillar sonrada ins iki genc kizimiz bi delikanlimiz olucak ikimizinde
Haftasonu oldu mu herkes köşesine çekiliyorNerelerdesiniz hanımlar
:)) ben bilmem kuZum eşine eşimim telefonunu iletelim onlar aralarında konuşsun
Aynen kimseden ses çıkmıyor. Geziyorlar herhaldeHaftasonu oldu mu herkes köşesine çekiliyor
Sana en güzel pırlantalar yakışır kuZumciddiye almis kuzum benim oy yaa tesekkur ederim kuzum alacaksa kendisi arastirip bulup alsn cağnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?