2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkürler canım :))

bebe arabası bakınmaktan beynim yandı
vereceğim para maximum 2bin.
inglesinayı indirimli bulamazsak en iyi seçim bebeconfort loola 3 gibi duruyor

yinede başka önerilere açığım

M mel33 giz sesin cikmiyo neyi takiyon kimbilir gene kafaya
Nasilsin var mi bi sıkıntın
Yatıyım canım.biliyosun benim kesede sızıntı vardı.tedbir amaçlı 2 kutu antibiyotik bitirdim.3 aralık pazartesi testi tekrar edecek.ayrıntılı ya bir daha bakacak .bu arada kabuzim.3 gündür kötüyüm.birde canım ben 30.hafta dolmadan hiç bir eşya almayacam bebislere.sizi takip ediyorum ...sen nasılsın

kızlar bu mağazaya özel bir indirimmiş.
diğer jokerlerde de indirim olabilir ama tutar aynı olmayabilirmiş.
buraya geleceklere yardımcı olurlarmış.
renk olarak kırmızı beyj ve lacivert var.
ben aldım benimki lacivert açık gri.

Sağlıkla gezdir Asil beyi, güle güle kullanın :)

bebe arabası bakınmaktan beynim yandı
vereceğim para maximum 2bin.
inglesinayı indirimli bulamazsak en iyi seçim bebeconfort loola 3 gibi duruyor

yinede başka önerilere açığım
Canim yazik gunah o kadar para verme
Bak sana onerecegim arabaya internetten suanda indirimde var ustelik kacirma bence
Onerimmmm el arabasi
Kemal Sunal gibi doldur bebeler Allah allah tas gibi araba

Bosver canim esyayi kiyafeti sen bakma bu gizlara alirsin yatip keyfine bak sen.
Kabizsan cok sıkısmadan gitme wc ye.Cok gelince gidersen daha kolay yapilir sanki.
Bende napim cik agrilarim var bebek asagida bulantilarim full devam ediyo kusmuyodum ama iki gundur cikartmaya basladim tekrar eski gunlere ilk gunlere dondum.Yatalak gibi yatiyorum.Cok sikayetleniyodum esime cok soyleniyodum bu hamilelikten ama baktimki sukredilcek halime dertleniyomus.Beterin beteri var en azindan sayili gun napim gececek bugunler..
Sonraaaaaa cilginlar gibi popo dovmeler isirmalar koklamalar
Yillar sonrada ins iki genc kizimiz bi delikanlimiz olucak ikimizinde

Hayirli olsun ayaklarin agriyincaya kadar gezecegin gunleriniz olsun ins
Giz eski dunur iki tur gezdirsene beni

bi burdaki jokere sorucam. olmazsa ordan alıp kargolatırız. benim sağlam indirimim var bi kargo şirketinden. hangi avm idi seninki canım?

Kızlar ben dışarı çıkıp yürüyünce gezmeye filan gidince akşam resmen hasta gibi oluyorum halsiz kalıyorum çok ayaklarım ağrıyor

Ay ne güzel söylüyorsun canım.inşallah o günleri görürüz.bekliyorum öyle canım işte.yattığım yerden birşey diyorum.6 yaşındaki kızım bile bazen söylediğimi yapmıyor.sinir oluyorum.eşime sinir oluyorum.ayyy Rabbim sürekli yatanlara yardım etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…