- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Sallama çayda daha az varmış kuZumBen hergün iki çaybardağı çay içiyorum ama kahve kısıtlı alıyorum. Eşimle espresso keyfimiz vardı yapıp balkonda içiyorduk ama haftada iki gün falan kahve içiyorum artık. Erken doğum riski çıktığından beri de hergün çay içmeyi de bıraktım. Günaşırı içiyorum. Plasenta cafeini metabolize edemiyormuş. Günlük 200 mg üzerinde almamak gerekiyormuş. Bir çay bardağı çay da 50mg, kahve fincan 75 mg aklınızda bulunsun :)
Benimki de bugün geldi aynı koku var, havalandıkça gidecek normal o koku. Güle güle kullan. Ben de kızıma alıyorum çıkarken bir alt bir üst mutlaka. Ama çoğunlukla arabada duruyordu.. Şimdi çantamda olur.Şunu da söyleyeyim unutmadan. Çantanın iç kumaşı naylonumsu gibi olduğu için hafif koku var. Havalandıkça geçer diye düşünüyorum. Dış kısmındaki kumaşın kalitesi süper ama. E bebekteki çantalara sırf bu amaçla baktım onların da iç kısmında vardı böyle bi koku.
Eğer mavinin fiyatı 100 tl ve altı olursa alacağımadam hamile kafası belki onları da beğenir dye araya katmış, hiç sevmem uyanık satışçıama mavi olabilir evet
abim ev alırken onları da eklemiş ,tamamı değil tabiki ama sağlam kirli çıkıdır.Şaka yapıyorsun sünnetteki altınlarla mı ev aldı
Annenin ellerinden öpüyorum :)
fiyatlarını yanına yazıp gönderseymiş ya :)Eğer mavinin fiyatı 100 tl ve altı olursa alacağım
Gidip bakacağım çantacıya
Kızıma bayramda harçlık veriyorlar, akşamına harcıyoruz hemen. Bebek görmeye gelenlerin altınlarını da harcadık hepŞaka yapıyorsun sünnetteki altınlarla mı ev aldı
Annenin ellerinden öpüyorum :)
Bende şaşırdım alt tarafı bi çanta alacağızAdam hızlı davranmış valla aynı gün göndermiş fotoları :)
yeni bebişe kim bakacak peki :)Amin canım. Firmalar çoğu şeyi yapıyor. Çok eğilip kalkmazsak problem olmaz. Ben izne ayrılmadan taşınmam lazım. Umarım ev yetişir. Yoksa her sabah ve akşam çocuğu okula bırak geri eve dön bi daha almaya git eve dön 60 km yol yapmam lazım. Eğer eve taşınırsak servise verebilirim. Servis olmasa da arabayla 4 dk olacak kızımın okulu.
Valla bende bu gün bulup bu gün yiyenlerdenimKızıma bayramda harçlık veriyorlar, akşamına harcıyoruz hemen. Bebek görmeye gelenlerin altınlarını da harcadık hep. E zaten her şey onlara kalacak. Taaa bu zamandan kenara bir şeyler ayırmak abartı geliyor bana.
ama hep diyorlar ya bebiş büyüdükçe masrafta artıyor diye,ben oğlum adına okula başlamadan bi yatırım yapmak istiyorum, prim yapacak biryerde bir arsa vs gibi en azından ileride ev alma girişimi filan olursa daha rahat ederKızıma bayramda harçlık veriyorlar, akşamına harcıyoruz hemen. Bebek görmeye gelenlerin altınlarını da harcadık hep. E zaten her şey onlara kalacak. Taaa bu zamandan kenara bir şeyler ayırmak abartı geliyor bana.
Kahveyi çok seviyorum bende kızlar
Ama bulantıdan dolayı içemiyorum
Sigara kahve keyfim vardı eskiden çok özledim ne yalan söyleyeyim
Sağol canım seninkinin de rengine ayrıca bayıldım tarzı da hoş sen de güle güle kullanBenimki de bugün geldi aynı koku var, havalandıkça gidecek normal o koku. Güle güle kullan. Ben de kızıma alıyorum çıkarken bir alt bir üst mutlaka. Ama çoğunlukla arabada duruyordu.. Şimdi çantamda olur.
Ver kaynanana baksın torununa sendr çalış işteyeni bebişe kim bakacak peki :)
bende çok istiyorum işe geri dönmeyi ama şuanki işime dönemem sanırım , başka yer bulup girme sürecide biraz uzayabilir inşallah evde kafayı yemem
Çanta deyip geçmemek gerekiyormuş demekSağol canım seninkinin de rengine ayrıca bayıldım tarzı da hoş sen de güle güle kullanTrendyolda indirimde deyince baya bi düşündüm senin çantayı mı alsam diye. Sonra buna karar verdim. İnş memnun kalırız.
SEPTEMBER LOVE @dry75 ben geldim çanta resimlerimle size prova bile yaptım içine eşya doldurarak kapasitesi çok iyi ona rağmen hiç hantal bi duruşu yok dışardan görünüşü kibar. Benim bi de 3 yaşına girecek kızım olduğu için bu boyuttan aşağısı beni kurtarmazdı. Ona da dışarı çıkarken illaki 1 takım kıyafet iç çamaşırı su ıslak mendil taşıyorum. İç kısımda lastikli 4 bölmesi ve 2 tane fermuarlı gözü var. Dışta 2 yanında suluk ya da termos konulabilecek gözü var. Ön bölmede 3 tane biberon gözü ve bir tane de tam ıslak mendilin sığabileceği gözü var. Arkada fermuar kısmı da hoş olmuş çantadan aradığını kolay bulmak için . Yine sorularınız olursa cevaplarım ne çok yazdım gören de komisyon alıyorum sanacak ben çok sevdim tek sebep bu. Bugün e bebekteki çantalara da baktım birçoğu hantal geldi gözüme
bana da ne olduysa evlenince olduValla bende bu gün bulup bu gün yiyenlerdenim
Eşimde öyle
kayınvalide bir bakarım diyor , bir sen bırakamazsın dayanamazsın diye subliminal msj veriyor. anlamadım çok gönüllü değil gibi. ben en iyisi annemi getireyim o baksın diyim o zaman kesin bakarVer kaynanana baksın torununa sendr çalış işte
Akşamlar yemekte yapar işden gelirsin orada yemek yerseniz çayınızı içer
Eve giderseniz
Çok sağol canım inş hepimiz aldıklarımızı keyifle sağlıkla kullanırızcok guzelmis cnm cok begendim gule gule kullan ins
Bende mavi olanı beğen dm cnmEşimim tanıdığı bir çanta resimleri göndermiş
Üşenmeden size Göstereceğim
Beymen nedir yaaa
Ama Mavi olan fena değil uygunsa olur alırım
Evet Canım galiba devam etmeyeceğim eşim pek taraftar değil hatta hiç değilbana da ne olduysa evlenince oldu
kayınvalide bir bakarım diyor , bir sen bırakamazsın dayanamazsın diye subliminal msj veriyor. anlamadım çok gönüllü değil gibi. ben en iyisi annemi getireyim o baksın diyim o zaman kesin bakar
sende devam etmeyecektin dime bir süre öyle hatırlıyorum
Teşekkür ederim kUZummSEPTEMBER LOVE @dry75 ben geldim çanta resimlerimle size prova bile yaptım içine eşya doldurarak kapasitesi çok iyi ona rağmen hiç hantal bi duruşu yok dışardan görünüşü kibar. Benim bi de 3 yaşına girecek kızım olduğu için bu boyuttan aşağısı beni kurtarmazdı. Ona da dışarı çıkarken illaki 1 takım kıyafet iç çamaşırı su ıslak mendil taşıyorum. İç kısımda lastikli 4 bölmesi ve 2 tane fermuarlı gözü var. Dışta 2 yanında suluk ya da termos konulabilecek gözü var. Ön bölmede 3 tane biberon gözü ve bir tane de tam ıslak mendilin sığabileceği gözü var. Arkada fermuar kısmı da hoş olmuş çantadan aradığını kolay bulmak için . Yine sorularınız olursa cevaplarım ne çok yazdım gören de komisyon alıyorum sanacak ben çok sevdim tek sebep bu. Bugün e bebekteki çantalara da baktım birçoğu hantal geldi gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?