2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sallama çayda daha az varmış kuZum
Ben iki fincan sallama çay içiyorum

Benimki de bugün geldi aynı koku var, havalandıkça gidecek normal o koku. Güle güle kullan. Ben de kızıma alıyorum çıkarken bir alt bir üst mutlaka. Ama çoğunlukla arabada duruyordu.. Şimdi çantamda olur.

Şaka yapıyorsun sünnetteki altınlarla mı ev aldı
Annenin ellerinden öpüyorum :)
abim ev alırken onları da eklemiş ,tamamı değil tabiki ama sağlam kirli çıkıdır.

amcamın firması vardı çek kullanırdı ödeme günü geldiğinde annemden borç isterdi, çeki yazılmasın diyehe bu arada annemde dul bir emekli maaşı var he der ama bneim param bereketlidir diye

Şaka yapıyorsun sünnetteki altınlarla mı ev aldı
Annenin ellerinden öpüyorum :)
Kızıma bayramda harçlık veriyorlar, akşamına harcıyoruz hemen. Bebek görmeye gelenlerin altınlarını da harcadık hep . E zaten her şey onlara kalacak. Taaa bu zamandan kenara bir şeyler ayırmak abartı geliyor bana.

Adam hızlı davranmış valla aynı gün göndermiş fotoları :)
Bende şaşırdım alt tarafı bi çanta alacağız
Sanki Adam ne kadar ne yapacak ki
Eşim sabah yolda görmüş konuşmuşlar
Adam öğlen resimleri atmış :)
Fiyat sormuş abim
Dükkana gel hallederiz demiş

yeni bebişe kim bakacak peki :)
bende çok istiyorum işe geri dönmeyi ama şuanki işime dönemem sanırım , başka yer bulup girme sürecide biraz uzayabilir inşallah evde kafayı yemem

ama hep diyorlar ya bebiş büyüdükçe masrafta artıyor diye,ben oğlum adına okula başlamadan bi yatırım yapmak istiyorum, prim yapacak biryerde bir arsa vs gibi en azından ileride ev alma girişimi filan olursa daha rahat eder

Sağol canım seninkinin de rengine ayrıca bayıldım tarzı da hoş sen de güle güle kullan Trendyolda indirimde deyince baya bi düşündüm senin çantayı mı alsam diye. Sonra buna karar verdim. İnş memnun kalırız.

yeni bebişe kim bakacak peki :)
bende çok istiyorum işe geri dönmeyi ama şuanki işime dönemem sanırım , başka yer bulup girme sürecide biraz uzayabilir inşallah evde kafayı yemem
Ver kaynanana baksın torununa sendr çalış işte
Akşamlar yemekte yapar işden gelirsin orada yemek yerseniz çayınızı içer
Eve giderseniz

Çanta deyip geçmemek gerekiyormuş demek
Baksana ben beşik bile aldım hala çantada karar veremiyorum
Güzel güzel iyi günlerde kullanalım inşallah

cok guzelmis cnm cok begendim gule gule kullan ins

Valla bende bu gün bulup bu gün yiyenlerdenim
Eşimde öyle
bana da ne olduysa evlenince oldu
Ver kaynanana baksın torununa sendr çalış işte
Akşamlar yemekte yapar işden gelirsin orada yemek yerseniz çayınızı içer
Eve giderseniz
kayınvalide bir bakarım diyor , bir sen bırakamazsın dayanamazsın diye subliminal msj veriyor. anlamadım çok gönüllü değil gibi. ben en iyisi annemi getireyim o baksın diyim o zaman kesin bakar

sende devam etmeyecektin dime bir süre öyle hatırlıyorum

Evet Canım galiba devam etmeyeceğim eşim pek taraftar değil hatta hiç değil
İstemiyorum diyor
Ne zaman çocuk derdini anlata bilir 3-4 yaştan bahşediyor
O zaman ikinci doğururum ben tabi Allah ım nasip ederse inşallah

Teşekkür ederim kUZumm
İçinide doldurmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…