2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde enfeksiyon çok fazla çıktı,
hamileliğin başında da vardı 2 doz munorol kullandım, geçen kontrolümde yine çıkınca tekrar 1 doz munorol yazıldı. birde mantar için fitil verildi, oda 2 dozdu tekini kullandım bu akşam diğerini kullanıcam.

antibiyotik verilmedi bana

Alınır evet bebekte severse kullanılır. Avent in aynı modeli ikili satılıyor 45 tl falan bebeğin kabul edeceğinin garantiside yok. Bu ne güZel tek satılıyor.
Daha guzelini soylim ozaman toplasin SEPTEMBER LOVE indirim kuşu geldiii jokerin int sitesinde 8tlye dusmus haberiniz olaaa

Uygun fiyata bulmusken 2 tane alayim diyodum biri yedekleme cantasinda durur biri de evde kullansin diye ama ya sevmezse dimi betsy_pc

Ben bazen durtuyorum.sende öyle yap bakalim. Hafiften sana cevap verecektir.kaygilanma

Dayanamadım geldim hastaneye kızlar
İçim rahat etmedi evde
Şükür ki kuzum iyiymiş
Bi cihaza bağladılar şimdi de sancı içinmiş

Kızlar şampuan bübchen alan oldu mu?
Kızımda kullanıyorum canım 3 yaşına girecek. Mühendisinoğlu tavsiye ediyor ben de severek kullanıyorum. Şimdi bebeğim için mustela aldım daha sonra abla kardeş bübchen kullanırlar.
Kizlar ateş ölçer olarak ne tercih edeceksiniz
Braun kulaktan ateş ölçer kullanıyoruz memnunum

Yaaa anneler öyle diyor kimi bebek üç beş liralık bakkalı emziğini seviyormuş :))
Ben oglumun emzik emmesini cok istemiyorum. Erkek bebeklerde meme reddi daha fazla oluyormus. Emzik de meme reddinin nedenlerinden. Kiza aldigim bir iki tane vardi. Ama emmedi kizim. Ama ise de erken baslayacagim. Gerci 3 saat bi sey emmeyiversin bey efendi. Biberondan sut emsin yeter.

Kizlar bugun kontrolum vardi. Once fetal ekoya gittim, kalbindeki aciklik normale donmus, 2 hafta once normalden genis deyip tekrar cagirmisti. Sonrasinda kendi doktoruma kontrole gittim. Kalbindeki parlaklik gecmis. Bobrekteki buyume de dusmus, hersey yolunda dedi doktorum. Plasentasi yerinde, suyu normal seviyede, onceki fetal ekoda basi asagidaydi, simdi basi yukarda poposu asagidaymis. Boyu 35 cm, kilosu 980gr, bir kac gun ilerdeymis sadece, haftasiyla uyumluymus, sukurler olsun.

Çok sevindim gözünaydın

Gozunaydin canm cok sevindm yarin insallah ben de hersey yolubda cumlesiyle ayrilirim ayrintili ultrasondan. Cok asiri stresliyim bu gece nasil uyurum bilmiyorum. Ne ikili ne uclu hicbirini yaptirmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…