Ozamann alinir mi diyorsun?Canım sen yazdıktan sonra baktım avent in soothie emzikleri ile aynı çok tercih ediliyor aventin o modeli. Bpa içermiyor ve tek parça bence güzel ürün
benimde enfeksiyon çok fazla çıktı,Arkadaslar takip edip yazmayanlardanim.
Bugün ayrıntının vardi hersey normal çıktı.
Oğlum haftası hastasına 700 gr.doktor kiloya normal dedi.
Arkadaslar idrar yolu enfeksiyonu tavan yapmış antibiyotik verdi. Akıntı var mi diye sordu var dedim. Fitil verdi.
Kan seviyem düşmüş.kan ilacı verdi.
Sanırım bazı arkadaslarda antibiyotik ve fitil kullandı. Herhangi bir sorun yaşadınız mi.gebeligimin başından beri ilaç kullanmamistim.
Alınır evet bebekte severse kullanılır. Avent in aynı modeli ikili satılıyor 45 tl falan bebeğin kabul edeceğinin garantiside yok. Bu ne güZel tek satılıyor.Ozamann alinir mi diyorsun?
Daha guzelini soylim ozaman toplasinAlınır evet bebekte severse kullanılır. Avent in aynı modeli ikili satılıyor 45 tl falan bebeğin kabul edeceğinin garantiside yok. Bu ne güZel tek satılıyor.
Wewell kullanıyorum memnunum.Kizlar ateş ölçer olarak ne tercih edeceksiniz
Yaaa anneler öyle diyor kimi bebek üç beş liralık bakkalı emziğini seviyormuş :))Uygun fiyata bulmusken 2 tane alayim diyodum biri yedekleme cantasinda durur biri de evde kullansin diye ama ya sevmezse dimibetsy_pc
Neyse bitane alim koyim de uc bes liralik bakkal emzigini illaki buluruz biyerdenYaaa anneler öyle diyor kimi bebek üç beş liralık bakkalı emziğini seviyormuş :))
Ben bazen durtuyorum.sende öyle yap bakalim. Hafiften sana cevap verecektir.kaygilanma
Dayanamadım geldim hastaneye kızlarCanm gecen hafta boyunca benm de oyleydi 1hafta boyunca ole fikir fikir olmadi normalde hep hareketliydi basta korktm hastaneye gdecek oldm ama gun icinde az az da olsa hissetmye baslaynca gtmedm..bugun farkettim ki pozisyon degstrmis farkli yonden farkli siddetle vuruyo belki senin de oyledir biraz bekle eger icin rahat etmezse gidersin doktora.. aslinda cogu ozel hastanenin artik acilinde bide kadin dogumcu oluyo normal muayene ediyolar onu bi arastr istersen
Haber ver mutlaka canimDayanamadım geldim hastaneye kızlar
İçim rahat etmedi evde
Şükür ki kuzum iyiymiş
Bi cihaza bağladılar şimdi de sancı içinmiş
Kızımda kullanıyorum canım 3 yaşına girecek. Mühendisinoğlu tavsiye ediyor ben de severek kullanıyorum. Şimdi bebeğim için mustela aldım daha sonra abla kardeş bübchen kullanırlar.Kızlar şampuan bübchen alan oldu mu?
Braun kulaktan ateş ölçer kullanıyoruz memnunumKizlar ateş ölçer olarak ne tercih edeceksiniz
Ben oglumun emzik emmesini cok istemiyorum. Erkek bebeklerde meme reddi daha fazla oluyormus. Emzik de meme reddinin nedenlerinden. Kiza aldigim bir iki tane vardi. Ama emmedi kizim. Ama ise de erken baslayacagim. Gerci 3 saat bi sey emmeyiversin bey efendi. Biberondan sut emsin yeter.Yaaa anneler öyle diyor kimi bebek üç beş liralık bakkalı emziğini seviyormuş :))
Göbeeemi titreterek kahkayı bastım vallahi :))Bebegi anneanneye ya da babaanneye birakirken dikkat edelim.
Çok sevindim gözünaydınKizlar bugun kontrolum vardi. Once fetal ekoya gittim, kalbindeki aciklik normale donmus, 2 hafta once normalden genis deyip tekrar cagirmisti. Sonrasinda kendi doktoruma kontrole gittim. Kalbindeki parlaklik gecmis. Bobrekteki buyume de dusmus, hersey yolunda dedi doktorum. Plasentasi yerinde, suyu normal seviyede, onceki fetal ekoda basi asagidaydi, simdi basi yukarda poposu asagidaymis. Boyu 35 cm, kilosu 980gr, bir kac gun ilerdeymis sadece, haftasiyla uyumluymus, sukurler olsun.
Gozunaydin canm cok sevindm yarin insallah ben de hersey yolubda cumlesiyle ayrilirim ayrintili ultrasondan. Cok asiri stresliyim bu gece nasil uyurum bilmiyorum. Ne ikili ne uclu hicbirini yaptirmadmKizlar bugun kontrolum vardi. Once fetal ekoya gittim, kalbindeki aciklik normale donmus, 2 hafta once normalden genis deyip tekrar cagirmisti. Sonrasinda kendi doktoruma kontrole gittim. Kalbindeki parlaklik gecmis. Bobrekteki buyume de dusmus, hersey yolunda dedi doktorum. Plasentasi yerinde, suyu normal seviyede, onceki fetal ekoda basi asagidaydi, simdi basi yukarda poposu asagidaymis. Boyu 35 cm, kilosu 980gr, bir kac gun ilerdeymis sadece, haftasiyla uyumluymus, sukurler olsun.
Tabiki hayır bekle biraz daha uzan kuZumKızlar bugün bebeğim hiç hareket etmedi
Tatlı yiyip uzandım da faydası olmadı
Endişelenmeye başladım
Acile gidince ultrasonla bakmıyorlar doğumhaneye gönderiyorlar gitsem mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?