2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim normalde kullandigim bordo ve pudra sirt cantam var.Kizimdan da camel rengi bebek cantasi var.Hafta sonu sosyeteye gidip siyah bi sirt cantasi daha alicam.Fazla buyuk olsun istemiyorum kisa oturmalar avmlerde falan kullanma amacli.Bi takim kiyafet islak mendil iki bez bi milyar dolarlik olmayan cuzdanim sigsin yeter

Erkek anaları oğullarınızın Doğum paralarını biriktirin kızlarımız hasır ister
ben anamdan öğrendim tutumlu olmayı abimin sünnette takılan çeyreklerini abim ev alırken çıkarmış vermiş kadın :) daha düğününde takılan altınları duruyor
eşimede diyorum,tazminat, rapor parasını ali kereme bilezik yapıp bırakıcam diye

Eşimim tanıdığı bir çanta resimleri göndermiş
Üşenmeden size Göstereceğim
Beymen nedir yaaa
Ama Mavi olan fena değil uygunsa olur alırım
adam hamile kafası belki onları da beğenir dye araya katmış, hiç sevmem uyanık satışçıama mavi olabilir evet

Benin kızlarıma da böyle tutumlu düşünceli kayınvalideler nasip olsun inşallah. Ben hiç tutumlu değilim maalesef

SEPTEMBER LOVE mavi olabilir onun baska renkleri varsa tabi.. araya diger cantalari da sıkıştırmış ki ne satsam kâr mantigiyla gayserili olma ihtimale var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…