- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Idareli garinin halide bi baska oluyo anamhem sonra evde de giyilir, diğerlerini giyemicezben de mavili almıcam kremli süslemeli alırım sonra kız bebiş olursa saklar ondada giyerim
hiç şüphem yok valalhi hem de zekidir :)Senin gibi uyaniga kiz verilmez ama verdim gitti
Gerci small boyunu verdim battal boyu var elimde alirsan
Ama bi gör masallahi var kizimin biblo diye koy vitrine
Ins bacisida ona benzer
neden idareli sor hele, çünkü oğluşu olacak, şimdiden idare yapıyorum ki gelinime fazlaca bilezik takabileyimIdareli garinin halide bi baska oluyo anam
ne var içinde ne var :) bende kanki oldum kargocularla hepsinin cep nosu var :) artık arsızlığa bağladım icene
Erkek anaları oğullarınızın Doğum paralarını biriktirin kızlarımız hasır isterneden idareli sor hele, çünkü oğluşu olacak, şimdiden idare yapıyorum ki gelinime fazlaca bilezik takabileyim
Demi o paralarda bizim kizlarinda hakki var :))Erkek anaları oğullarınızın Doğum paralarını biriktirin kızlarımız hasır ister
ben anamdan öğrendim tutumlu olmayı abimin sünnette takılan çeyreklerini abim ev alırken çıkarmış vermiş kadın :) daha düğününde takılan altınları duruyorErkek anaları oğullarınızın Doğum paralarını biriktirin kızlarımız hasır ister
Aynen öyleDemi o paralarda bizim kizlarinda hakki var :))
adam hamile kafası belki onları da beğenir dye araya katmış, hiç sevmem uyanık satışçıEşimim tanıdığı bir çanta resimleri göndermiş
Üşenmeden size Göstereceğim
Beymen nedir yaaa
Ama Mavi olan fena değil uygunsa olur alırım
Benin kızlarıma da böyle tutumlu düşünceli kayınvalideler nasip olsun inşallah. Ben hiç tutumlu değilim maalesefben anamdan öğrendim tutumlu olmayı abimin sünnette takılan çeyreklerini abim ev alırken çıkarmış vermiş kadın :) daha düğününde takılan altınları duruyor
eşimede diyorum,tazminat, rapor parasını ali kereme bilezik yapıp bırakıcam diye
Amaan hic mama vermeden buyuteceksiniz belki simdiden dusunmeyin bence.e bebekte ufak matara termoslar var, bak unuttum geçen arkadaş ta tavsiye etti mutlaka bundan al diye, içine koyuyormuş suyu mamayı ihtyiaç halinde taze taze yapıyormuş
Adam hızlı davranmış valla aynı gün göndermiş fotoları :)Eşimim tanıdığı bir çanta resimleri göndermiş
Üşenmeden size Göstereceğim
Beymen nedir yaaa
Ama Mavi olan fena değil uygunsa olur alırım
Ben kahve filan iciyorum vallahi. Kötü mu yapiyorum acep?SEPTEMBER LOVE dr umla konuşmadık henuz ama şayet bizimki vaktini beklerse bende şubatta olacağım sezeryanımı Düşününce 3 aydan az kaldı neredeyse sonra gelsin mis kahveler, deniz ürünleri, dışarıda çıkabileceğim
Biz ocak sonuna dogru tasinacagiz biz napalim?BENİMDE ARALIKTA TAŞINMA OLAYIM ÇIKTI NASIL OLACAK HİÇ BİLMİYORUM VALLA SIĞAMADIK EVE KÜÇÜCÜK BEŞİĞİ BİLE KOYCAK YER BULAMADIK EN İYİİSİ 3+1 E ÇIKALIM DEDİK AMA BU HALDE NASIL TAŞINCAZ FENA DERT OLDU
Mamakarın fiyatlarına baksalar vallahi mama yemesin diye uğraşırlar:) bir de mana 2-3 günde bitiyormuş.Amaan hic mama vermeden buyuteceksiniz belki simdiden dusunmeyin bence.
bazen aynen böyle diyorum, çokmu pimpirikli davranıyoruz, herşeyin %100 pamuğunu ara bul, daha doğmadan bezini araştır şampuanını araştır. Oda yetmedi matarasını düşünAmaan hic mama vermeden buyuteceksiniz belki simdiden dusunmeyin bence.
Ben de her gün bir Türk kahvesi mutlaka içiyorum:)Ben kahve filan iciyorum vallahi. Kötü mu yapiyorum acep?
bende içiyorum, filtre kahve, türk kahvesi şekersiz nescafe ne bulursam götürüyorumBen kahve filan iciyorum vallahi. Kötü mu yapiyorum acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?