2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz kızımın eşyalarından koydum bakayım ne kadar sığıyor diye ihtiyacımız olan herşey sığacak gibi duruyor. Senin o mavi çantanın fiyatını ben de merak ettim.
Adam devlet sırrı gibi şaklamış eşim istersen pazar günü bakalım dedi
Fiyatı bende çok merak ediyorum

Akşam resim çekte bizde bakalım @

sepet ne gerçekten bilmıyorum bende
Yanlış yazmışım
KuZum gördüm mü çantayı
Ben pazar gidip bakacam Üsküdar’daymış
İstersen sana da alalım
Gordm canm gordm cok guzel duruyo.. sen bi git bak tatlim ic astari falan nasil iyi kaliteli bsy mi renklerine fln da bak sonra konusalm ben de almayi dusunuyorum

yeni bebişe kim bakacak peki :)
bende çok istiyorum işe geri dönmeyi ama şuanki işime dönemem sanırım , başka yer bulup girme sürecide biraz uzayabilir inşallah evde kafayı yemem
Kayinvalidem bakacak cogunlukla yakinina tasinacagiz. 2bucuk aylikken baslayacagim sonra temmuz boyu izin alirim. Sonra agustosta tam baslarim. Plan bu. Arada annem gelir bakar.

Ben atayım benimki biraz önce geldi çantam tahmin ettiğimden daha büyük.
İçinde 4-5 tane fermuarlı cep var. Kalıp gibi duruyor. Turuncu almak hiç aklımda yokken çok hoşuma gitti aldım
Benimki de gelmiş çalıştığım yere ama daha göremedim yarın alcam grisini sipariş vermiştim içinden bebek arabasına asma aparatı çıkıyor mu

Kızlar bugün bebeğim hiç hareket etmedi
Tatlı yiyip uzandım da faydası olmadı
Endişelenmeye başladım
Acile gidince ultrasonla bakmıyorlar doğumhaneye gönderiyorlar gitsem mi sizce

ben de senin cantani cok begendim zaten. Icine sineni almak lazim.

Endişelenmeye başladım
Ben bazen durtuyorum.sende öyle yap bakalim. Hafiften sana cevap verecektir.kaygilanma

Arkadaslar takip edip yazmayanlardanim.
Bugün ayrıntının vardi hersey normal çıktı.
Oğlum haftası hastasına 700 gr.doktor kiloya normal dedi.
Arkadaslar idrar yolu enfeksiyonu tavan yapmış antibiyotik verdi. Akıntı var mi diye sordu var dedim. Fitil verdi.
Kan seviyem düşmüş.kan ilacı verdi.
Sanırım bazı arkadaslarda antibiyotik ve fitil kullandı. Herhangi bir sorun yaşadınız mi.gebeligimin başından beri ilaç kullanmamistim.

Ben 15 gün sabah akşam kullandım canım. Hala enfeksiyon geçmiş değil ama tekrar antibiyotik kullanamıyorum. Dr zararsız sorun olmaz demişti. Azosilin kullandım ben.

Endişelenmeye başladım
Canm gecen hafta boyunca benm de oyleydi 1hafta boyunca ole fikir fikir olmadi normalde hep hareketliydi basta korktm hastaneye gdecek oldm ama gun icinde az az da olsa hissetmye baslaynca gtmedm..bugun farkettim ki pozisyon degstrmis farkli yonden farkli siddetle vuruyo belki senin de oyledir biraz bekle eger icin rahat etmezse gidersin doktora.. aslinda cogu ozel hastanenin artik acilinde bide kadin dogumcu oluyo normal muayene ediyolar onu bi arastr istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…