- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Uyguna verirse alırım herkese kargo yaparım artıkBende mavi olanı beğen dm cnm
Biraz kızımın eşyalarından koydum bakayım ne kadar sığıyor diyeTeşekkür ederim kUZumm
İçinide doldurmuşsun
Adam devlet sırrı gibi şaklamış eşim istersen pazar günü bakalım dediBiraz kızımın eşyalarından koydum bakayım ne kadar sığıyor diyeihtiyacımız olan herşey sığacak gibi duruyor. Senin o mavi çantanın fiyatını ben de merak ettim.
Gordm canm gordm cok guzel duruyo.. sen bi git bak tatlim ic astari falan nasil iyi kaliteli bsy mi renklerine fln da bak sonra konusalm ben de almayi dusunuyorumAkşam resim çekte bizde bakalım @
sepet ne gerçektenbilmıyorum bende
Yanlış yazmışım
KuZum gördüm mü çantayı
Ben pazar gidip bakacam Üsküdar’daymış
İstersen sana da alalım
Kayinvalidem bakacak cogunlukla yakinina tasinacagiz. 2bucuk aylikken baslayacagim sonra temmuz boyu izin alirim. Sonra agustosta tam baslarim. Plan bu. Arada annem gelir bakar.yeni bebişe kim bakacak peki :)
bende çok istiyorum işe geri dönmeyi ama şuanki işime dönemem sanırım , başka yer bulup girme sürecide biraz uzayabilir inşallah evde kafayı yemem
Ben de çok beğendim bunu bulursam alayım sağ ol canımsenin kızmıydı canım, benim kız olsaydı lcw den şunu beğenmiştim
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LCW-HOME/banyo/Ev-Terligi/3343417/587050
Benimki de gelmiş çalıştığım yere ama daha göremedim yarın alcam grisini sipariş vermiştim içinden bebek arabasına asma aparatı çıkıyor muBen atayım benimki biraz önce geldi çantam tahmin ettiğimden daha büyük.
İçinde 4-5 tane fermuarlı cep var. Kalıp gibi duruyor. Turuncu almak hiç aklımda yokken çok hoşuma gitti aldım
Aslında hiç anlamıyorum örgüdenTunus işi modelleri beğeniyorum bende, onlarda hem düz hem kibar
Evet o mantikli.ama hep diyorlar ya bebiş büyüdükçe masrafta artıyor diye,ben oğlum adına okula başlamadan bi yatırım yapmak istiyorum, prim yapacak biryerde bir arsa vs gibi en azından ileride ev alma girişimi filan olursa daha rahat eder
ben de senin cantani cok begendim zaten. Icine sineni almak lazim.Sağol canım seninkinin de rengine ayrıca bayıldım tarzı da hoş sen de güle güle kullanTrendyolda indirimde deyince baya bi düşündüm senin çantayı mı alsam diye. Sonra buna karar verdim. İnş memnun kalırız.
evet çıktı. Iki tane kayış.Benimki de gelmiş çalıştığım yere ama daha göremedim yarın alcam grisini sipariş vermiştim içinden bebek arabasına asma aparatı çıkıyor mu
Ben bazen durtuyorum.sende öyle yap bakalim. Hafiften sana cevap verecektir.kaygilanmaKızlar bugün bebeğim hiç hareket etmedi
Tatlı yiyip uzandım da faydası olmadı
Endişelenmeye başladım
Acile gidince ultrasonla bakmıyorlar doğumhaneye gönderiyorlar gitsem mi sizce
Ben 15 gün sabah akşam kullandım canım. Hala enfeksiyon geçmiş değil ama tekrar antibiyotik kullanamıyorum. Dr zararsız sorun olmaz demişti. Azosilin kullandım ben.Arkadaslar takip edip yazmayanlardanim.
Bugün ayrıntının vardi hersey normal çıktı.
Oğlum haftası hastasına 700 gr.doktor kiloya normal dedi.
Arkadaslar idrar yolu enfeksiyonu tavan yapmış antibiyotik verdi. Akıntı var mi diye sordu var dedim. Fitil verdi.
Kan seviyem düşmüş.kan ilacı verdi.
Sanırım bazı arkadaslarda antibiyotik ve fitil kullandı. Herhangi bir sorun yaşadınız mi.gebeligimin başından beri ilaç kullanmamistim.
Canm gecen hafta boyunca benm de oyleydi 1hafta boyunca ole fikir fikir olmadi normalde hep hareketliydi basta korktm hastaneye gdecek oldm ama gun icinde az az da olsa hissetmye baslaynca gtmedm..bugun farkettim ki pozisyon degstrmis farkli yonden farkli siddetle vuruyo belki senin de oyledir biraz bekle eger icin rahat etmezse gidersin doktora.. aslinda cogu ozel hastanenin artik acilinde bide kadin dogumcu oluyo normal muayene ediyolar onu bi arastr istersenKızlar bugün bebeğim hiç hareket etmedi
Tatlı yiyip uzandım da faydası olmadı
Endişelenmeye başladım
Acile gidince ultrasonla bakmıyorlar doğumhaneye gönderiyorlar gitsem mi sizce
Tesekkur ederim kullanayim bakayım. 1 ay sonra ne diyecek doktorum.Ben 15 gün sabah akşam kullandım canım. Hala enfeksiyon geçmiş değil ama tekrar antibiyotik kullanamıyorum. Dr zararsız sorun olmaz demişti. Azosilin kullandım ben.
Canım sen yazdıktan sonra baktım avent in soothie emzikleri ile aynı çok tercih ediliyor aventin o modeli. Bpa içermiyor ve tek parça bence güzel ürünbetsy_pc dr.browns emzikleri arastrdn mi hic canm sen https://www.kirmizibeyazeczane.com/...MIxfOGovv03gIVy-R3Ch2-nAqiEAQYAyABEgLcwfD_BwE
Bu nasil sence dogumdan itibaren kullanilabiliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?