şeyyyy pirinç unu mama tarifi olması lazımdı aramızda bilen varmıMamakarın fiyatlarına baksalar vallahi mama yemesin diye uğraşırlar:) bir de mana 2-3 günde bitiyormuş.
Evet zorunlu hal tabii ki ona yapacak bir şey yok maalesef.. benim de önceliğim anne sütü. Arada babaya bıraktığımda biberonla mama yerse pek sevinirim. İlki hiç biberon almadığı için bırakıp yalnız kaçamıyordum dışarıyaşeyyyy pirinç unu mama tarifi olması lazımdı aramızda bilen varmı
şaka bi yana hem sağlık hem bütçe açısından tabiki tercih etmem, ama zorunlu haller de el mahkum maalesef
Cnm bizdede yapiliyormus ismi koyulurken bizim evde yapılacak 40 indan sonra annem de köyümüzde yaptırmak istiyor bol bol mevlit olacak anlicanMevlüt yapacakmışız bebek doğunca biz... beyim dedine zaman yapılır mevlüt 40 ından sonramı haftasınamı ne zmaan, ne ikram edilir hiçbir fikrim yok eminim onunda fikri yoktur arkadaşlarından duydu galiba. Evet bilenlerin bilmeyenlere anlatması gerekli bir konu başlığı daha
Ben kahve filan iciyorum vallahi. Kötü mu yapiyorum acep?
Bilgiler süper. Teşekkürler. Bende de var erken doğum riski düzenli olmasa da içiyorum. Ama 200 üzerine çok nadir çıkar. Bu arada kızım küçükken bazen kudurup uyumuyordu. Türk kahvesi içtikten sonra emzirince çok kudurduğunu fark ettim.Ben hergün iki çaybardağı çay içiyorum ama kahve kısıtlı alıyorum. Eşimle espresso keyfimiz vardı yapıp balkonda içiyorduk ama haftada iki gün falan kahve içiyorum artık. Erken doğum riski çıktığından beri de hergün çay içmeyi de bıraktım. Günaşırı içiyorum. Plasenta cafeini metabolize edemiyormuş. Günlük 200 mg üzerinde almamak gerekiyormuş. Bir çay bardağı çay da 50mg, kahve fincan 75 mg aklınızda bulunsun :)
Annem de yokDur kız yavaş vur kafanı acıtacaksın
Annenler de Yok mu şiş
Çok güzel çok beğendim hayırlı olsun canımBen atayım benimki biraz önce geldi çantam tahmin ettiğimden daha büyük.
İçinde 4-5 tane fermuarlı cep var. Kalıp gibi duruyor. Turuncu almak hiç aklımda yokken çok hoşuma gitti aldım
Düz bir model olacak sade açık pembe iple yapıcam üzerine birkaç süs oldu bittimodel nasıl canım :) bende bir parça el emeğim olsun istiyorum
Tunus işi modelleri beğeniyorum bende, onlarda hem düz hem kibarDüz bir model olacak sade açık pembe iple yapıcam üzerine birkaç süs oldu bitti
Allah kolaylık versin bizeBiz ocak sonuna dogru tasinacagiz biz napalim?
Hayirli olsun canim guzel gorunuyo kalitesi nasil?? Sanki bu cantalarin o ic astarlari sokuluverckms gibi geliyo bana ondan cesaret edip alamiyorm biturluSEPTEMBER LOVE D dry75 ben geldim çanta resimlerimle size prova bile yaptım içine eşya doldurarak kapasitesi çok iyi ona rağmen hiç hantal bi duruşu yok dışardan görünüşü kibar. Benim bi de 3 yaşına girecek kızım olduğu için bu boyuttan aşağısı beni kurtarmazdı. Ona da dışarı çıkarken illaki 1 takım kıyafet iç çamaşırı su ıslak mendil taşıyorum. İç kısımda lastikli 4 bölmesi ve 2 tane fermuarlı gözü var. Dışta 2 yanında suluk ya da termos konulabilecek gözü var. Ön bölmede 3 tane biberon gözü ve bir tane de tam ıslak mendilin sığabileceği gözü var. Arkada fermuar kısmı da hoş olmuş çantadan aradığını kolay bulmak için . Yine sorularınız olursa cevaplarım ne çok yazdım gören de komisyon alıyorum sanacak ben çok sevdim tek sebep bu. Bugün e bebekteki çantalara da baktım birçoğu hantal geldi gözüme
Sağol canım valla öyle hemen sökülüp dökülecek gibi durmuyo. Uzun süre götürür gibi geldi bana. Tabi kullandıkça belli olacak. Dış kumaş malzemesine diyecek bişey yok gayet kaliteli sağlam görünüyor. Bi yerde inceleme şansın olsa iyi olurdu aslında. Benim bi arkadaşım kullanıyor 4 aylık bebeği var onda görmüştüm ve memnuniyetine güvenerek aldım ben.Hayirli olsun canim guzel gorunuyo kalitesi nasil?? Sanki bu cantalarin o ic astarlari sokuluverckms gibi geliyo bana ondan cesaret edip alamiyorm biturlu
Evet canım ben ordan aldım çünkü en uygun o satıcıda buldumSen buradan aldın dimi Canım
En kötüsü küçücuk termoslar varya ondan alınır
Akşam resim çekte bizde bakalım @gecelik, çanta, kızıma oyuncak, kıyafet, bebeğe kıyafet, banyo süngeri çok şey var daha
sepet ne gerçektenLohusa sepeti ne oluyo cok cahilimhttps://m.tr.aliexpress.com/item/32...&terminal_id=f6d67ba1181845a99be01eb7ead25dd2
Benim istedgim bundan canim
Benim normalde kullandigim bordo ve pudra sirt cantam var.Kizimdan da camel rengi bebek cantasi var.Hafta sonu sosyeteye gidip siyah bi sirt cantasi daha alicam.Fazla buyuk olsun istemiyorum kisa oturmalar avmlerde falan kullanma amacli.Bi takim kiyafet islak mendil iki bez bi milyar dolarlik olmayan cuzdanim sigsin yeter
Şaka yapıyorsun sünnetteki altınlarla mı ev aldıben anamdan öğrendim tutumlu olmayı abimin sünnette takılan çeyreklerini abim ev alırken çıkarmış vermiş kadın :) daha düğününde takılan altınları duruyor
eşimede diyorum,tazminat, rapor parasını ali kereme bilezik yapıp bırakıcam diye
Amin canım. Firmalar çoğu şeyi yapıyor. Çok eğilip kalkmazsak problem olmaz. Ben izne ayrılmadan taşınmam lazım. Umarım ev yetişir. Yoksa her sabah ve akşam çocuğu okula bırak geri eve dön bi daha almaya git eve dön 60 km yol yapmam lazım. Eğer eve taşınırsak servise verebilirim. Servis olmasa da arabayla 4 dk olacak kızımın okulu.Allah kolaylık versin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?