- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Maşalllah kuZummArkadaslar takip edip yazmayanlardanim.
Bugün ayrıntının vardi hersey normal çıktı.
Oğlum haftası hastasına 700 gr.doktor kiloya normal dedi.
Arkadaslar idrar yolu enfeksiyonu tavan yapmış antibiyotik verdi. Akıntı var mi diye sordu var dedim. Fitil verdi.
Kan seviyem düşmüş.kan ilacı verdi.
Sanırım bazı arkadaslarda antibiyotik ve fitil kullandı. Herhangi bir sorun yaşadınız mi.gebeligimin başından beri ilaç kullanmamistim.
Deli manyak ya her şeye koşma hastaneye enfeksiyon kapıyorsunDayanamadım geldim hastaneye kızlar
İçim rahat etmedi evde
Şükür ki kuzum iyiymiş
Bi cihaza bağladılar şimdi de sancı içinmiş
Gözün aydın canım. Çok şükür.Kizlar bugun kontrolum vardi. Once fetal ekoya gittim, kalbindeki aciklik normale donmus, 2 hafta once normalden genis deyip tekrar cagirmisti. Sonrasinda kendi doktoruma kontrole gittim. Kalbindeki parlaklik gecmis. Bobrekteki buyume de dusmus, hersey yolunda dedi doktorum. Plasentasi yerinde, suyu normal seviyede, onceki fetal ekoda basi asagidaydi, simdi basi yukarda poposu asagidaymis. Boyu 35 cm, kilosu 980gr, bir kac gun ilerdeymis sadece, haftasiyla uyumluymus, sukurler olsun.
Ben emzik aldim canim dr.browns kargoyla 13 tl oldubetsy_pc biberon ve emzik için bende arayışlardayım
Bu da alınır dr. Browns biberonuda öneriliyor. Ama ben suavinex alacağım heralde. Çok beğendimbetsy_pc biberon ve emzik için bende arayışlardayım
Brova hemen karar verip almışsınBen emzik aldim canim dr.browns kargoyla 13 tl oldu
Bu emzigi hep cok begeniyodum diger emziklerden de degisik cok tatli duruyo bebislerin agzinda indirimde yakalincaBrova hemen karar verip almışsın
Peki biberon ne yapacaksın
her şey ne güzelKizlar bugun kontrolum vardi. Once fetal ekoya gittim, kalbindeki aciklik normale donmus, 2 hafta once normalden genis deyip tekrar cagirmisti. Sonrasinda kendi doktoruma kontrole gittim. Kalbindeki parlaklik gecmis. Bobrekteki buyume de dusmus, hersey yolunda dedi doktorum. Plasentasi yerinde, suyu normal seviyede, onceki fetal ekoda basi asagidaydi, simdi basi yukarda poposu asagidaymis. Boyu 35 cm, kilosu 980gr, bir kac gun ilerdeymis sadece, haftasiyla uyumluymus, sukurler olsun.
Harika haberler gözünüzaydın canım çok sevindimKizlar bugun kontrolum vardi. Once fetal ekoya gittim, kalbindeki aciklik normale donmus, 2 hafta once normalden genis deyip tekrar cagirmisti. Sonrasinda kendi doktoruma kontrole gittim. Kalbindeki parlaklik gecmis. Bobrekteki buyume de dusmus, hersey yolunda dedi doktorum. Plasentasi yerinde, suyu normal seviyede, onceki fetal ekoda basi asagidaydi, simdi basi yukarda poposu asagidaymis. Boyu 35 cm, kilosu 980gr, bir kac gun ilerdeymis sadece, haftasiyla uyumluymus, sukurler olsun.
Ben biberonda browns alacağım çok fazla övgü varBu da alınır dr. Browns biberonuda öneriliyor. Ama ben suavinex alacağım heralde. Çok beğendim
Biberon browns gayet iyi yorumlar varBu emzigi hep cok begeniyodum diger emziklerden de degisik cok tatli duruyo bebislerin agzinda indirimde yakalincabetsy_pc de guzel alinabilir deyince aldim gitti bitane.. Biberon konusunda kararsizim lansinoh sut pompasi almayi dusunuyorum onun yaninda verilen biberondan cok memnun kalmsti bi arkadasim avent fln sakin alma dedi eger sut pompasini dogumdan once alirsam biberon almam ama sut pompasini almazsam ben de suavinex dusunuyorum
Aminn canımm inşallah hep güzel geçer hamilelikte kalan günlerimizKizlar hepinize cok tesekkur ederim, uzerimden cok buyuk bir yuk kalkti, sukurler olsun. Herkes boyle guzel haberlerle gelir insaallah
Onu bende düşünüyordum cam almayada karar vermiştim. Sonra zaten çok sıcak birşey konmuyor içine, hammadde yiyecek temasına uygun, camdan daha hafif ve kırılma riski yok diye bpa içermeyen plastik ürünlere karar verdim sanırım ama önümüzdeki ay biberon falan alayım diyorum belki ozamana kadar fikrimde değişebilirPeki biberon cam mı plastik mi alalım
Dr browns iki modeli var cam be plastik tercihim Hangisinden yana olmalı sizce
Cam sağlıklı olan canım benim aldığım şuydu. Bir kere kullandım o yüzden iyi mi kötü mü bilmşyorum. Avent de almıştım omu hiç kullanmadım.Peki biberon cam mı plastik mi alalım
Dr browns iki modeli var cam be plastik tercihim Hangisinden yana olmalı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?