2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşalllah kuZumm
Gözün aydın
İdrar yolu Benimde tavan yapmıştı bende fitil kullandım
Daha yeni

Gözün aydın canım. Çok şükür.

Brova hemen karar verip almışsın
Peki biberon ne yapacaksın
Bu emzigi hep cok begeniyodum diger emziklerden de degisik cok tatli duruyo bebislerin agzinda indirimde yakalinca betsy_pc de guzel alinabilir deyince aldim gitti bitane.. Biberon konusunda kararsizim lansinoh sut pompasi almayi dusunuyorum onun yaninda verilen biberondan cok memnun kalmsti bi arkadasim avent fln sakin alma dedi eger sut pompasini dogumdan once alirsam biberon almam ama sut pompasini almazsam ben de suavinex dusunuyorum

her şey ne güzel

Harika haberler gözünüzaydın canım çok sevindim

Biberon browns gayet iyi yorumlar var

Peki biberon cam mı plastik mi alalım
Dr browns iki modeli var cam be plastik tercihim Hangisinden yana olmalı sizce

Onu bende düşünüyordum cam almayada karar vermiştim. Sonra zaten çok sıcak birşey konmuyor içine, hammadde yiyecek temasına uygun, camdan daha hafif ve kırılma riski yok diye bpa içermeyen plastik ürünlere karar verdim sanırım ama önümüzdeki ay biberon falan alayım diyorum belki ozamana kadar fikrimde değişebilir

Cam sağlıklı olan canım benim aldığım şuydu. Bir kere kullandım o yüzden iyi mi kötü mü bilmşyorum. Avent de almıştım omu hiç kullanmadım.

Eklentiler

• E6500B74-7436-42AD-B1F4-1E4F03750BB5.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 60
Doğal akış önemli demişlerdi. Bebek çekmeden süt çıkmıyormuş biberondan. O yüzden bunu almıştım ama pahalıydı. Gerek yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…