• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar şeker testi sonucuma bakar mısınız. 100 ml içtim saaat başı kan verdim. bişey yok gibi gördüm ama emin olamadım henüz doktora göstermedim

Eklentiler

• gggg.webp
    gggg.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar bugun bizimde kontrolumuz vardı çok şükür bebisim iyiymis 660 gr 30 cm olmus şeker yüklemesi de normal çıktı çok şükür
Canım gözün aydın cok sevindim :) aramızda 2 gun var. Bende salı gittim doktora 670 g cıktı kilosu ust sınırda vs dedi korkuttu beni, size boyle birsey soylemedi di mi doktorunuz?
Sanırım bizim doktorumuz abartıyor..

Kızlar dün kontrole gittim benim kız tripli biraz ne cinsiyeti ne yüzünü gösteriyor :eek:730 gr olmuş maşallah doktorum bişey söylemedi ama çok fazla değil mi :KK76:

SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE hain seni yarin optimumda birlikte gomerdik hamburgerleri neden bugun yedin hihm soyle bakim :sinirli: aylardir hasretim en son 7haftalikken kacak yedim sonra nezaman canm istese esim gecistirdi yemiyim diye vicdan yaptrdi buaralar cok fenayim valla yanima birini bulsam kendimi burgera atarim en buyuk boylarindan ohh miss:KK49: hani cantanin fotosunu atmamissin canim buarada haberin yok dun aksam apar topra esime dedm beni ebebek e gotur su cantaya bakim dedm gittik ki orda yok neyse eve gdnce alirim dedm yoldayken baktm kirmizisi vardi eve bi geldm ki kalmamis sonra 4body1soul 4body1soul hepsiburada da var deyince gaza geldim girip aldm smdi de aldigima pismanim cunku hep o aliexpresstekilerden istiyodm bunu niye aldm bilmiyorm sanirim gaza geldim :deli:

SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE hain seni yarin optimumda birlikte gomerdik hamburgerleri neden bugun yedin hihm soyle bakim :sinirli: aylardir hasretim en son 7haftalikken kacak yedim sonra nezaman canm istese esim gecistirdi yemiyim diye vicdan yaptrdi buaralar cok fenayim valla yanima birini bulsam kendimi burgera atarim en buyuk boylarindan ohh miss:KK49: hani cantanin fotosunu atmamissin canim buarada haberin yok dun aksam apar topra esime dedm beni ebebek e gotur su cantaya bakim dedm gittik ki orda yok neyse eve gdnce alirim dedm yoldayken baktm kirmizisi vardi eve bi geldm ki kalmamis sonra 4body1soul 4body1soul hepsiburada da var deyince gaza geldim girip aldm smdi de aldigima pismanim cunku hep o aliexpresstekilerden istiyodm bunu niye aldm bilmiyorm sanirim gaza geldim :deli:
:KK70: Bir çanta faciası daha işte
İkinciyi de alırız artık ne yapalım:)
Çok Canım çekmişti valla 2 dk yedim bitirdim
Minik bir kaçamak yaa ne olacak ki
Fazla abartmadık her ay yemiyoruz ya
Ama çanta fena değil beğenirsin bence

Çanta konusunda çok alınğan oldum :KK42:
Gelince beğenmezsem üstünde tepine tepine ağlayabilirim

Kuzum zaten çok çok ucuza aldın beğenmezsen de beğenmezsin ne olacak?
kendine sıkıntı etme.
ben siyah renkte biraz kararsız kaldım.
o yüzden almadım yoksa çok kullanışlı bir çanta.

:KK70: Bir çanta faciası daha işte
İkinciyi de alırız artık ne yapalım:)
Çok Canım çekmişti valla 2 dk yedim bitirdim
Minik bir kaçamak yaa ne olacak ki
Fazla abartmadık her ay yemiyoruz ya
Ama çanta fena değil beğenirsin bence
Merakla bekliyorm begenrsem ztn oburunden bdha almam evin heryeri benm cantalarla dolu bide kizin mi cikti der kocis :deli:

Benim komşu bir ablam vardı
Eşim o zaman onunla aynı işyerindeymiş
O zaman Facebook aktif tabi , eşim o abladan beni görüyor ve diyorki ben bu kızla evleneceğim :KK200:
Ablada o zamanki sebeplerim yüzünden diyor ki asla olmaz imkansız :)
Neysecik Abla çok ısrar ediyor o gün
Ablada bir yemek ye ne olacak filan diyor
Bende zoraki gittim buluşmayı çok oturmamak için
Giderkende hastayım başım çok ağrıyor çok zamanım Yok diye gittim.
Neyse tabi hiç görmemişiz birbirimizi sadece bir fotoğraf bir şekilde buluştuk
Bir mekanda masaya oturduk yemek siparişi verdik
Oradan 5/10 dk geçti yemekler geldi
Eşim direk Benimle evlenir misin dedi
Bende. Şok halinde yüzüne bakıp dondum
Ve dediki ne dersen de ben seninle evleneceğim
Ciddende 2 ay içinde nişanlandık :nazar::KK200:
Ki benim eşimle evlenmek asla ve asla aklımdan geçmiyordu

MAŞALLAH size ne güzel bi anı olmuş:nazar:

SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE ben yiyorum arada hamburger ama ızgara tavuk olan bir menü var sadece onu yiyorum o hafif olduğu için sonuçta zararlı ama kendimi rahatlatıyorum en az zararlısı diye :)

Back
X