• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar pek takip edemiyorum malum 20 aylık kızım var onunla evle uğraşmaktan pek yazamıyorum Nurbal27 Nurbal27 beni de kimse merak etmemiş :KK70: çok yazamıyorum tabi ben.
Herkes alışveriş derdinde biz mi geliriz akıllarına :63:
Bende pek bakmıyorum buraya eskisi gibi
Muhabbet alışveriş olunca pek sarmıyor beni:KK48:

Yok canım nerdeee
Hiç bitecek gibi değil
Sandığından da zormuş valla:olamaz:
Sen napıyorsun

kızlar benimde çantam geldi:KK76:
çantayla hastane çıkışı söylemiştim ona bayyyyılllddmmmm iyiki söylemişim.

çanta için bence verdiğimiz paradan daha fazla edecek bir çanta, ama evet biraz ağır . benim için tek sıkıntı ben biraz klasiğe yakın giyiniyorum o yüzden bu çanta her seferinde tuhaf durabilir. gerçi 130 tl lik çantalarda aynı formda.

o yüzden bir tane deri çanta alıcam ama onuda bebek doğup çarşı pazar gezmelerim başlayınca alırım.

benim işimi fazlasıyla görecek çanta.

Göbeğime Gülenin göbeği benim ki gibi olsun inşallah :nazar::KK200::anneadayı:
:eek:

Eklentiler

• 3405319C-E772-4896-900C-9B711E516277.webp
    3405319C-E772-4896-900C-9B711E516277.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 84
S Suzi1704
@gokceyener kızlar hissettim kızımı sanki. İçim rahatladı valla çok teşekkür ederim :KK200: ne güldüm yazdıklarınıza :KK70: burgeri mi zengin ediyoruz bugün :KK49: bende yedim valla canım istediğinde. Doktorum asla yemeyeceksin falan demedi :işsiz: bende yidim:hamarat: çantadan da çok bir şey beklemediğim için hayal kırıklığı yaşamayacağım 45 tl çanta sonuçta :KK53:
Çok sevindim canım. İnsanın aklına takılınca bir türlü rahatlamıyor. Geçen akşam bizde bu sebepten az daha acile gidecektik. Kendimi tuttum sabah hissettim ben de oğlumu :KK200:

kızlar benimde çantam geldi:KK76:
çantayla hastane çıkışı söylemiştim ona bayyyyılllddmmmm iyiki söylemişim.

çanta için bence verdiğimiz paradan daha fazla edecek bir çanta, ama evet biraz ağır . benim için tek sıkıntı ben biraz klasiğe yakın giyiniyorum o yüzden bu çanta her seferinde tuhaf durabilir. gerçi 130 tl lik çantalarda aynı formda.

o yüzden bir tane deri çanta alıcam ama onuda bebek doğup çarşı pazar gezmelerim başlayınca alırım.

benim işimi fazlasıyla görecek çanta.
:eğlence:
İyi ki aldık yaaa
Nasıl mutlu oldum ya almasaydık ya bu kampanyayı kaçirmiş olsaydık ne yapardık

Herkes alışveriş derdinde biz mi geliriz akıllarına :63:
Bende pek bakmıyorum buraya eskisi gibi
Muhabbet alışveriş olunca pek sarmıyor beni:KK48:

Yok canım nerdeee
Hiç bitecek gibi değil
Sandığından da zormuş valla:olamaz:
Sen napıyorsun
Bugün biraz zonklama sancım oldu hafif hafif
Sabahta erkenden kalktım o yüzden
Keyifsiz bir gün geçirdim ama şükür iyiyim şimdi
Hayırlısıyla geçse bu aylar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    124 KB · Görüntüleme: 81
  • image.webp
    image.webp
    148 KB · Görüntüleme: 81
Bugun ozele kontrole gittim cocuk ters dedi bide baska bisi gordu ultrosonda ama hatrlamiyorum onu otuzden erken dogum riski var dedi gecen hafta gttigim doktirda aynisini demsiti ilaca devam edecem artik cocugun kafasina kucuk demsti gecen haftaki doktir bugun kide kafasi nornak arkaya dogru sadece dedi 1 hafta once 850 gramdi bugun dojtir 1 kili 70 gram bisey dedi 1 hafta onde gidiyor kilosu iyi dedi bacagida uzun dedi uzun boyly olacak heralde 40 haftayi beklemez erken digablr diyir doktorda bakalim artik 1 ay snra tekrar kntrole gel dedi gecen hafta doktor bos yere korkutmustu bizi bugunki doktor her sey yolnda dedi sadece erken dogum riski hala devam ediyor

Back
X