- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes alışveriş derdinde biz mi geliriz akıllarınaKızlar pek takip edemiyorum malum 20 aylık kızım var onunla evle uğraşmaktan pek yazamıyorumNurbal27 beni de kimse merak etmemiş
çok yazamıyorum tabi ben.
Yok canım nerdeeeNurbal27 bitti mi battaniye
Çok sevindim canım. İnsanın aklına takılınca bir türlü rahatlamıyor. Geçen akşam bizde bu sebepten az daha acile gidecektik. Kendimi tuttum sabah hissettim ben de oğlumuS Suzi1704
@gokceyener kızlar hissettim kızımı sanki. İçim rahatladı valla çok teşekkür ederimne güldüm yazdıklarınıza
burgeri mi zengin ediyoruz bugün
bende yedim valla canım istediğinde. Doktorum asla yemeyeceksin falan demedi
bende yidim
çantadan da çok bir şey beklemediğim için hayal kırıklığı yaşamayacağım 45 tl çanta sonuçta
![]()
kızlar benimde çantam geldi
çantayla hastane çıkışı söylemiştim ona bayyyyılllddmmmm iyiki söylemişim.
çanta için bence verdiğimiz paradan daha fazla edecek bir çanta, ama evet biraz ağır . benim için tek sıkıntı ben biraz klasiğe yakın giyiniyorum o yüzden bu çanta her seferinde tuhaf durabilir. gerçi 130 tl lik çantalarda aynı formda.
o yüzden bir tane deri çanta alıcam ama onuda bebek doğup çarşı pazar gezmelerim başlayınca alırım.
benim işimi fazlasıyla görecek çanta.
Bugün biraz zonklama sancım oldu hafif hafifHerkes alışveriş derdinde biz mi geliriz akıllarına
Bende pek bakmıyorum buraya eskisi gibi
Muhabbet alışveriş olunca pek sarmıyor beni
Yok canım nerdeee
Hiç bitecek gibi değil
Sandığından da zormuş valla
Sen napıyorsun
Canim cantanin resmini atarmisin merak ettim
Kız senle aramızda fark Yok aynı haftadayız
ACanim cantanin resmini atarmisin merak ettim
KuZum içi boş ya tam belli olmaya bilirCanim cantanin resmini atarmisin merak ettim
Bacım sen benim göbiş resmimi görmedin miEvet evet evet :)
Bacım sen benim göbiş resmimi görmedin mi
o neydıııı gızzzzGöbeğime Gülenin göbeği benim ki gibi olsun inşallah
![]()
Oy oy maşalllah sizeEki Görüntüle 2210863
Bir maşallahınızı alırız
(Bu müdür kendi kendine fotoğraf çekilip duruyor demesinler diye fotoğraf çekeceğim diye kabinlerde kaldım)
Sen benim göbeğimemi gülüyorsun yoksao neydıııı gızzzz
maşallah canım senin göbiş ben burdayım diyor![]()
Oy oy maşalllah size
Ya çok güzelsiniz hem de çok![]()