• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Elis’m aşkım hayatımın anlamı
Neler çekiyorum ama 2 tekmesini yiyince
Bin kez de çekerim yavrum yeter ki iyi olsun diyorum
Anayım ben ana
Şimdiden başladı o derin duygular çok şükür
Eşime sadece benim bu çocuk senin değil diyorum:anneadayı::anne::KK200::KK48:
Bak şimdi dün akşam uyurken eşime arkasında sarıldım yastık gibi kullanıyorum ZAten adamı uyumak için neyse
Pera bir tekme attı bana , Benimde karnım eşimim sırtına dayanıyordu
Eşim dedi ki o nasıl tekme sırtımda hissettim
Ya dedim kızçen artık sana da yetiyor :nazar:
Onlar iyi olsunlarda hep tekme atsınlar

Bak şimdi dün akşam uyurken eşime arkasında sarıldım yastık gibi kullanıyorum ZAten adamı uyumak için neyse
Pera bir tekme attı bana , Benimde karnım eşimim sırtına dayanıyordu
Eşim dedi ki o nasıl tekme sırtımda hissettim
Ya dedim kızçen artık sana da yetiyor :nazar:
Onlar iyi olsunlarda hep tekme atsınlar
Maşallah perakuşa:nazar:
Benimkiler daha o kadar kuvvetli değil kuzum
Bugün takip ettim dışardan farkediliyor mu diye sanki bi ara görünüyor diye düşündüm ama emin olamadım
Eşimle 1 aydır ayrıyız
Ben antebe geldiğim de daha tekmeleri bile çok hafifti şimdi eşim elini karnıma koyduğunda hissedecek düşündükçe heyecanlanıyorum
Dünyanın en en en güzel duygusu kızımdan tekme yemek:KK36::KK37:
Çok şükür :KK36:

Yedim yedim normalde yarım kase yerdim bir kase yedim valla
Ama içim bayıldı tatlıdan
Afiyet bal şeker olsun iyi yapmışsın

Valla şimdilik burdayken Antep tatlılarını gömüyorum bende
Mardin’e gidince bulamayacam zaten:KK45:

xxtalyaxx xxtalyaxx ve kusura bakmasın unuttum bir kişi daha vardı. Yakınlarınızın transferi olmuştu. 1 hafta oldu heralde yapılalı. Gerçi erken daha sonuçlar için ama merak ettim. Nasıllar var mı bir haber ya da ne zaman belli olacak

Kendimi temizlik arkadaşı buldum :KK200:
Ben her gün ev süpürdüğüm için bana laf söylüyor arkadaşlar ama valla sanki evime toz ve saç yağıyor gibi oluyor
Evi süpürdüm tozları aldım ama silmeye hiç halim Yok bu gün
Akşam üstü belki bir kuvvetle silerim
Aklımda camlar da valla :))
:) :KK200: benim evde oyle bi gun supurmesem toz toprak oluyo heryer sanki. Cami unut, cam yasak sana :anneadayı:

Canım bana da kendi dr um söyledi aşağıda olduğunu. Ayrıntılıya bakan dr 24. Haftadan sonra düzelir demişti. Çok önemsememişti.
Kendi doktorumda bugun onemsemedi, sasirdi bu kadar gec olmasina hatta gecen hafta ayrintilida yoktu boyle birsey, demin baya geldi kan kirmizi kirmizi :110:

:) :KK200: benim evde oyle bi gun supurmesem toz toprak oluyo heryer sanki. Cami unut, cam yasak sana :anneadayı:
Valla kozlar evimi düşünemiyorum benim pembiş yeni gelin evim kim bilir ne haldedir kocam yüzünden
Bide pişkin pişkin diyor ki gelince 3 günde bitirirsin temizliği
Ev perişan haldeyse demek :(

Maşallah perakuşa:nazar:
Benimkiler daha o kadar kuvvetli değil kuzum
Bugün takip ettim dışardan farkediliyor mu diye sanki bi ara görünüyor diye düşündüm ama emin olamadım
Eşimle 1 aydır ayrıyız
Ben antebe geldiğim de daha tekmeleri bile çok hafifti şimdi eşim elini karnıma koyduğunda hissedecek düşündükçe heyecanlanıyorum
Dünyanın en en en güzel duygusu kızımdan tekme yemek:KK36::KK37:
Çok şükür :KK36:

Afiyet bal şeker olsun iyi yapmışsın

Valla şimdilik burdayken Antep tatlılarını gömüyorum bende
Mardin’e gidince bulamayacam zaten:KK45:
Bu haftadan sonra kuvvetlenecek bak gör gece uyandıracak
Dışardan karın hareketi benim 1 hafta 10 gündür Belirğin oldu
İnşallah kızlar sağlıkla büyüyordur
Kilo alsınlar yoksa zayıf kanka olacaklar

4body1soul 4body1soul bu akşam çayın yanına ne yiyoruz bakalım
Esimle birbirimizi yiyoruz :KK12:
Bugun nasilsin dedi sakasina iyiyim alisverise mi gidicez dedim
Ben seni nereye goturim bi yere gitsek heryerin agriyo dedi
2 dakka gecmeden ablamlara gidelim mi dedi :KK57:
Bi yere gitsek heryerim agriyo ya benim ben gidemem dedim :KK53:
Kanepede yatsinda akli basina gelsin :sinirli::sinirli::KK53:

Benim karnim da kucuk diye laf edip duruyorlar, okulun tek konusu benim karnimin belli olmamasi, her goren her gordugunde lafini ediyor, en son birisi popono da baktim popon da buyumemis, bu nasil is dedi, ne diyecegimi sasirdim
Way beee bu mahalle dedikodusunun okumuslukla alakasi yok demekki
Egitim yuvasindada kocakari laflari ediliyosa atin beni pilipoliguaya ya :KK12:

Ben okuyana kadar mesajlar alip basini gidiyor, cevap yazayim diyorum bir bakiyorum konu degismis coktan :-)

Atom heart mother Atom heart mother canim gecmis olsun, dikkat et kendine, subat annelerinde hemen hemen herkesin cikti yukari eşi, hic canini sikma, seninki de cikar, sen yeterki dikkatli ol.
Subat annelerinde de vardi demek... benimde dun basladi, gec oldu yani.. herkesin bu haftalarda iste 30lara kadar falan yukari cikar, benimki asagi inmeye karar verdi

Benim karnim da kucuk diye laf edip duruyorlar, okulun tek konusu benim karnimin belli olmamasi, her goren her gordugunde lafini ediyor, en son birisi popono da baktim popon da buyumemis, bu nasil is dedi, ne diyecegimi sasirdim
Way beee bu mahalle dedikodusunun okumuslukla alakasi yok demekki
Egitim yuvasindada kocakari laflari ediliyosa atin beni pilipoliguaya ya :KK12:

Back
X