• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim sarkma değilde ayıptır söylemesi etlendi butlandı :kahve:)birde hafif kararma oluştu gibi.

yalnız ağdayı çok önermiyorlar diye biliyorum
aslında benimki de etlenme gibi ama kötü görünüyor ağda en başından beri yaptırıyorum canım bi sorun yaşamadım ilk öğrendiğim gün yaptırmıştım hatta ilk haftalar tehlikeli diyorlar bilmiyordum çok şükür o zaman da bir şey yaşamadım iki üç haftalıktı

Kızlar ya :KK43: sağlık ocağındaki rutin kontrollerinde Ferritin değeri benim gibi düşük çıkan ve ne yapsa yükseltemeyen varmı varsa fikir alcam nası yükseltebiliriz diye :/ pekmez de içiyorum ama..... :(

Kızlar anneannemi kaybettim :KK43:
Gece vefat etmiş ama bana haber vermemişler
Doktorlarım konuşup öyle evime gelip haber verdiler
Birer Fatiha okur musunuz ?
Yeni gördüm başın sağolsun :KK43: geçen cuma da biz pamuk dedemizi kaybettik bana da söylememişler yolda birinden öğrendim işten izin alıp gitmiştim eve.. hamileyken daha bi üzücü geliyo kayıplar.. ://

Başın sağolsun senin de tekrardan...:KK43:

Yeni gördüm başın sağolsun :KK43: geçen cuma da biz pamuk dedemizi kaybettik bana da söylememişler yolda birinden öğrendim işten izin alıp gitmiştim eve.. hamileyken daha bi üzücü geliyo kayıplar.. ://

Başın sağolsun senin de tekrardan...:KK43:

Rabbim ikisinin de mekanını cennet eylesin inşaallah. Başınız sağolsun ikinizinde.

Az kaldı yılbaşı gelse dimi o zaman 30 ları göreceğiz Allah ın izniyle
Önce kontrollerimizi güzel haberlerle atlatalım da

Evet bir yılbaşını atlatsaydık 30u göreceğiz inşallah.
Asil'i 21 kasımdan bu yana hiç görmedim.
kontrolü iple çekiyorum.
inşallah güzel şeyler duyalım.

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi canım senmiydin hareketlerde azalma var diyen? sayfaları okurken unuttum.. o bendede çok oluyor. galiba normal bişey,herkeste var. kimi zaman çok net,kimi zaman beni sinir ediyor belli belirsiz..

evet en azından böyle düşünenlerden biri benim :)
sizden bunları duyunca içim biraz olsun rahat etti.
hepimizde olduğuna göre demek ki normal.

Merhaba
Şu soğuk havalarda virüsü kaptım orta kulak iltihabı ve sinüzite yakalandim. Doktor antibiyotik verdi tereddüt edip korktum ama kadın doğumcu bi ilacı günde 3 gerekirse 5 de olsa atmalısın çünkü ilerde başımıza iş acar bu enfeksiyon dedi. Benim ilk çocuk 36.haftada doğduğundan bunda da aynısı olur diye kullanıyorum.

Bu arada bebek 900 gr olmuş . Haftasina gore cok iyi dedi. Ilk gebeligimde 2.350 doğmuştu çünkü nasıl beslenecegimi bilmiyordum çok abur cubur yerdim kola çok tüketirdim. Şimdi bazı gıdalara önem veriyorum ve saglikli beslenmeyi ogrendim diyebilirim.

Son olarak rahim de kasılmalarım çok arttı bu nedenle progestan fitile başladım.

Canim basin saolsun mekani cennet olsun
Lutfen sakin olmaya calis Prenses Pera etkilenmesin hepimizin gidecegi yer orasi sonucta elden bisey gelmez

Back
X