• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar anneannemi kaybettim :KK43:
Gece vefat etmiş ama bana haber vermemişler
Doktorlarım konuşup öyle evime gelip haber verdiler
Birer Fatiha okur musunuz ?

Yeni gördüm başın sağolsun :KK43: geçen cuma da biz pamuk dedemizi kaybettik bana da söylememişler yolda birinden öğrendim işten izin alıp gitmiştim eve.. hamileyken daha bi üzücü geliyo kayıplar.. ://

Başın sağolsun senin de tekrardan...:KK43:

Basınız sagolsun canlarım, Allah size sabır versin...

Bende 16 kasımda gördüm en son. Hareketleri başladığından beri her hafta gidip bakmaktan vazgeçtim artık :deli:
SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE , benim ve senin kontrollerimiz peşpeşe o zmaan. Bu sefer geçmiyor vakit ama bende gidip iyi şeyler duymak istiyorum.

Yeni gördüm başın sağolsun :KK43: geçen cuma da biz pamuk dedemizi kaybettik bana da söylememişler yolda birinden öğrendim işten izin alıp gitmiştim eve.. hamileyken daha bi üzücü geliyo kayıplar.. ://

Senin de basin sagolsun canim mekani cennet olsn insallah

Bende 16 kasımda gördüm en son. Hareketleri başladığından beri her hafta gidip bakmaktan vazgeçtim artık :deli:
SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE , benim ve senin kontrollerimiz peşpeşe o zmaan. Bu sefer geçmiyor vakit ama bende gidip iyi şeyler duymak istiyorum.
Seninki ne zaman canim bnmki bu pazartesi en son 10kasimda gitmistim :KK49:

Iyi aksamlar kızlar. Canim cok sıkkın. Bugun camasirimda 10 12 nokta kadar kan farkettim. Cok az oldugu icin ilk basta endise etmemistim ama yinede doktorumu aradim. yarin sabahtan hemen gel dedi bu arada miktarda artma olursa acile başvur dedi. Icime korku düştü bebegime bisey olursa diye. Aranizda boyle birsey yaşayan oldumu? Umarim kotü bisey çikmaz.

Iyi aksamlar kızlar. Canim cok sıkkın. Bugun camasirimda 10 12 nokta kadar kan farkettim. Cok az oldugu icin ilk basta endise etmemistim ama yinede doktorumu aradim. yarin sabahtan hemen gel dedi bu arada miktarda artma olursa acile başvur dedi. Icime korku düştü bebegime bisey olursa diye. Aranizda boyle birsey yaşayan oldumu? Umarim kotü bisey çikmaz.
İnşallah önemli birşey çıkmaz belki plasenta falan aşağıdadır, devam etmez umarım

Kızlar anneannemi kaybettim :KK43:
Gece vefat etmiş ama bana haber vermemişler
Doktorlarım konuşup öyle evime gelip haber verdiler
Birer Fatiha okur musunuz ?

Başınız sağ olsun arkadaşlar. Allah rahmet eylesin.

Geçmiş olsun canım. Kendini yoracak birşey mi yaptın acaba. Uzan dinlen bence. Umarım her şey yolundadır.

Günaydın kızlar,

ablam için dua eden herkes Allah razı olsun güzel haberi aldık sonuç pozitif:rapci:inşallah devamında kese ve kalp atışını da görür hayırlısıyla oda bizlerde kucağımıza alırız.kuş gibi hafiflemiş hissediyorum kendimi,ne ağrılarım ne başka düşüncelerim hepsi birden sıfırlandı sanki.
darısı @hilalcikk görümcesine inşallah:dua:
Gözünüz aydın cnm çok sevindm Rabbim hepimizinkini tamamina erdirsin inşallah

Back
X