• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi

iyi akşamlar canım..
soru ne yazıkki biraz hassas ve kimse net yorum yapamaz bence.. En sağlıklısı pazartesi bir muayne olman.. Hem içinde rahat eder :KK200:
Teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için:KK200:
Aynı dönemler olunca acaba başına gelen varmı diye merak ettiydim
Pazartesi bekliyemiycem bu endişe ile esim gelsin acile gitmeyi düşünüyorum.Rabbim vakti saati geldiğinde sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip etsin:KK200::KK200:

Hayır canım aktarılıyor ama ben senin yerinde olsam şubat tatilinden sonra bir hafta daha çalışırım. O zaman şubatı saymamazlık yapamaz.
Dayanabilirsem şubat sonuna kadar çalışırım inşallah.doğum sonrasına ne kalsa kardır

İyi akşamlar mart anneleri :KK200::KK68:
25 haftalık hamileyim 2 gündür karın ağrım var makata ve vajinaya baskıda hissediyorum sanki zorlanmış gibi kabızlık problemim yok, bebeğimde göbek deliğimin aşağısında yukarı çıkmadı hiç,
Sorum şu ki başına gelen varmı ,Rahim büyüdüğü için olabilirmi ya da usuttugum için. Korktugum noktada acaba erken doğum işareti yada ters giden bir şeyin işareti olabilir mi :KK43:
insallah hersey yolundadir naptiniz acaba?

Öğretmen arkadaşlar bir bakar mısınız? Benim 17 ocakta 32. Haftam doluyor çalışabilir raporu almayı planlıyordum 15 tatil dönüşü 4 şubatta da 34. Haftamda çalışamaz raporu alacaktım ama 15 tatil Doğum sonrası izne aktarılamıyormuş sanırım sizin bir bilginiz var mı?
oyle birdey duymadim aktarılır ama bence 1 hafta calissan iyi olur. ben o hafta calisip ayrilcam.

Hayır canım aktarılıyor ama ben senin yerinde olsam şubat tatilinden sonra bir hafta daha çalışırım. O zaman şubatı saymamazlık yapamaz.
O zaman da idare sorun çıkartabilir ücretliyi dönem başında başlatmak isteyebilirler böyle yarıda bırakmış gibi olur

Pazartesi bekliyemiycem bu endişe ile esim gelsin acile gitmeyi düşünüyorum.Rabbim vakti saati geldiğinde sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip etsin:KK200::KK200:
Acille gittiniz mi baktı mı doktor
Herşey için korkar olduk :(
Umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi

Öğretmen arkadaşlar bir bakar mısınız? Benim 17 ocakta 32. Haftam doluyor çalışabilir raporu almayı planlıyordum 15 tatil dönüşü 4 şubatta da 34. Haftamda çalışamaz raporu alacaktım ama 15 tatil Doğum sonrası izne aktarılamıyormuş sanırım sizin bir bilginiz var mı?
Seninle doğum tarihimiz aynı. Ben de bu hesap kitap işini okuldaki tecrübeli arkadaşlarıma soracağım. Eğer söylediğin gibiyse 37. Haftaya kadar çalışmak mantıklı olur. Yoksa Doğum sonrasına aktaracak pek birşey kalmaz. Aslında 2. Döneme başlamak istemiyorum ama Doğumdan sonraki zaman bizim için daha önemli. Hesaplar tutmazsa 2. Dönem gitmem gerektiği kadar giderim.

O zaman da idare sorun çıkartabilir ücretliyi dönem başında başlatmak isteyebilirler böyle yarıda bırakmış gibi olur
Kizlar bayram haftasina dogum sonrasi izniniz bosa gitmesin ona dikkat edin.. ben tam 4 subatta 32 hafta oluyorum diyodm ki 2 hafta dha giderm sonra brakrm dyodm ama 2 haftanin 1 haftasini bosa calismis oluyorm cnku dogum iznim 29mayis gibi bitiyo 2 haftayi aktarirsam bi haftasi bosa bayrama gidecek sonra da 1 hafta kaliyo ona da rapor alirim diye dusndm seminerlere de gitmeyi dusunuyorm o yuzden bosa karnim burnumda okula gtmis olcm gibi geldi hesabim yanls mi bilmiyorm ama bole dusundm yanlsm varsa uyarn beni :KK52:

Doktora gittim geldim çok sukür bir sıkıntı yokmuş. Hersey normal dedi doktor. Alttanda muayene etti. Akıntımda normalmiş. Herhangi bir kanama yaratacak durum yokmuş. Gebelikte çok az lekelenmeler olabiliyormus. Idrar kulturu istedi. Çarsamba kontrole gidecegim tekrar.
Super... gecmis olsun.. tekrari yasanmaz insallah

İyi akşamlar mart anneleri :KK200::KK68:
25 haftalık hamileyim 2 gündür karın ağrım var makata ve vajinaya baskıda hissediyorum sanki zorlanmış gibi kabızlık problemim yok, bebeğimde göbek deliğimin aşağısında yukarı çıkmadı hiç,
Sorum şu ki başına gelen varmı ,Rahim büyüdüğü için olabilirmi ya da usuttugum için. Korktugum noktada acaba erken doğum işareti yada ters giden bir şeyin işareti olabilir mi :KK43:
Canim benim de persembe ayni sey basima geldi hatta yururken resmen asagiya birsey kayip yerestigini hissettim tum gun de baski ve agrim vardi. Hareketini de orda hissettim esim yurtdisindaydi iki cocukla da cesaret edip gidemedim doktoruma da ama dinlenmeye calistim simdi gecti diyebilriim. Sanirim pozisyon degistirdi. Gorunduysen doktora bildir mutlaka ins onemli birsey yoktur

Cevap yazmamissin insallah her şey yolundadir.

SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE Canım beni sormuşsun
İyiyim çok şükür sadece Elis’i çok aşağıda hissediyorum bazen vajinaya baskı yapıyor canım acıyor,yürümekte bile zorlandığım oluyor.
Yarın randevu almaya çalışacağım.
Sen nasılsın Canım
Peraaşkım nasıl :KK200:

Back
X