• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gece uyuyamayan ben oldum. 2Bucukta zorla uyudum 5buxukta uyandim. Iyice sapitti uykum
bende öyleyim canım bütün gece wc git gel, sabah 6 gibi daldım, 7,30 a kadar uyudum sonra mecbur iş için kalktım.

çok zor gelmeye başladı artık çalışıyor olmak yatakla nasıl vedalaşıyorum,yemeğimi dünden yaptımki gelir gelmez eşim gelene kadar biraz uyuyayım

İnşallah miniklerin zamanını bekler canım. Hastane de kontrol altında olman iyi aslında. Senin sakinliğin de belki etkili olacaktır. Kulaklık falan varsa sakinleştirici müzikler dinleyebilirsin. Dış etkenlerden de uzaklaşmış olursun.

İşte uyanıp buraya bakan biri geldi bile.

@Cemre Yaman canım buraya birşey yazmamışsın. İnşallah yoğunluktan ve sevinçten unutmuşsundur bizi.
Bölük pörçük biraz uyudum iyi geldi ilaç yüklenmesi fazla geldi sanırım baş ağrısı çekmeye başladım belki de stresten. Geçecek inşallah.

İlk Mart annesi kim doğuracak diyordunuz kızlar ben olmak istemiyorum

Gece uyuyamayan ben oldum. 2Bucukta zorla uyudum 5buxukta uyandim. Iyice sapitti uykum
Benimde uykum bölüm pörçük zaten bırakmıyor hemşire, tuvalet ihtiyacı çok sık ama nette girdikçe saçma sapan şeyler okuyorum d diye uymaya çalıştım.
Uykusuzluk ile nasıl çalışıp çocukla ilgileniyirsunuz maşallah valla.
Canım sık sık yaz bize tamam mı ?
Allah ın izni ile bi şey olmayacak içini Refah tut
İnşallah hepimiz sağlıkla zamanında doğuracagiz.

İkinci ciğer geliştirici iğne yapılacakmış bugün kasılma biraz azalsa da diken üstünde devam. Serum su bol bol gidiyor.

Bende soracaktım ne yaptınız beşik işini diye
Aklında değişik bir şey mi var bulamıyorsun
yok canım öyle aman aman bir model yok aklımda, sadece eşim her yanaştığımız beşiğe bu sunta cıks cıks dedikçe sinirimi bozdu, dedim aile saadetimiz bozulmadan çıkalım şu mağazalardan:KK53:

Benim kizim da Dirella olsun diyor, nerden uydurdu nerden aklina geldi hic bilmiyorum :KK48:

Canim yonetmelik olarak 32 den sonra herhangi bir nedenle kullanilan rapor ya da izinler dogum sonrasina aktarilmiyor, ama bu uygulama biraz keyfe keder, izni giren kisi mebbiste direk hafta olarak sayar yazarsa bir sikinti olmuyor, ama 32 den sonra raporu izni var mi diye kontrol edip oyle sayarsa haftalari sonraki izin suresinden dusmus oluyor, yani bu direk okul mudurlugunun insiyatifinde olmus oluyor.

Canim rica etsem bana da atar misin linkini, bir bakayim merak ettim, ben de sepet besik alacagim da hosuma giderse ben de siparis veririm.

Yaaaa nasil sevindim anlatamam, Allah saglicakla kucagina alip buyutmeyi nasip etsin, isteyen herkese aratmadan nasib etsin Rabb'im.

Ilahi, cok guldum, sen cok yasa e mi :KK53:

Ohhh, ne guzel haberlerle gelmissin, bak biz demistik sana, iki doktorla devam etme bence de bosver, bu doktorun iyiymis.

Sagol canım benim :dua: Bence de bu doktorum ile devam etmeliyim artık..
o zamanda soylemistiniz bana moral vermistiniz ama insan ilk bebek olunca her soylenenden etkileniyor :bicak:

:) doner buyuk ihtimalle merak etme daha erken. Iste anneyi biraz zorluyorlar boyle :emir_bebek:

Insallah canım benim cok sagol :KK200::dua:

gokceyener gokceyener canim ilk bebekte dogum pozisyonunu gec aliyor bebek.ikinci ucuncu gebeliklerde daha erken donemde donuyorlar.
Oglumda 35.haftada donmemisti doktor haftaya kadar donmezse sezeryan gunu vericem demistim saglik ocagindaki ebemiz secde pozisyonu al surekli doner demisti yaptim ve dondu.
Daha haftamiz yok erken daha cookkkk döner

Ya tesekkur ederim canım soyledigin icin. Bende cuma hamile yogasına basladım ordaki hoca da aynı seyi soyledi:KK200:
Yapacagım :nazar:
Hayırlısı ile alalım kucagımıza insallah :anne:

Bölük pörçük biraz uyudum iyi geldi ilaç yüklenmesi fazla geldi sanırım baş ağrısı çekmeye başladım belki de stresten. Geçecek inşallah.

Benimde uykum bölüm pörçük zaten bırakmıyor hemşire, tuvalet ihtiyacı çok sık ama nette girdikçe saçma sapan şeyler okuyorum d diye uymaya çalıştım.

İkinci ciğer geliştirici iğne yapılacakmış bugün kasılma biraz azalsa da diken üstünde devam. Serum su bol bol gidiyor.
sakin ol canım kafa karıştırıcı şeyler okuma durumunla ilgili, inşallah tedavi tamamlanıp döneceksin evine

@becidina çok geçmiş olsun, biraz korkutmuştur bebişler seni ama vaktini bekleyeceklerdir, moralini yüksek tut canım
Allah razı olsun Rahim ağzında kısalma olmasa 15 e kadar düşmese alıştım lekeye kanamaya ama ne bilim bu sefer biraz daha ciddi gibi. İnşallah dediğiniz gibi olur bugün şube göre az daha iyiyim en azından bir gün daha büyüdüler içeride diye seviyorum

Günaydın kızlar :)
Haftasonu kemeraltına gittik annem ve kardesimle :)
Anneneaanemiz birsuru sey aldı oglusumuza :KK200: Size sorum 3 hastane cıkısı + 20 kadar alttan cıtcıtlı zıbın, 6 tane kadar alt-ust ayrıca takım ilk etapta yeterli mi? Bunlardan baska corap, patik, banyo havlusu da aldık ama onları cekmemisim..

1df00302-7878-4907-98e7-7b4fdcc26e3f.webp 09ba9a18-9711-49c9-8aad-f55992d0e056.webp 83f6440e-12fb-4f7e-9662-fc16aed31475.webp 6341c9ec-5928-41bc-bd7a-82ac385e6d22.webp 73387f84-ecd2-4113-bef2-2ba4aa79480d.webp

O kadar çok duydum ki serumlarla doğumu durdurup aylarca beklete biliyorlar kuZum
Ve o ciğer iğnesi mucize bir şey
Erken doğan bebeklerde ciğer iğnesi yapınca
1-0 önde başlıyorlarmışlar hayata hep öyle yazmışlar

Kendime de 3 lohusa pijaması ve 1 tane fotograf cekimlik gecelik takımı aldık dogum sonrası icin, yeterli mi?

Anneneaanemiz birsuru sey aldı oglusumuza :KK200: Size sorum 3 hastane cıkısı + 20 kadar alttan cıtcıtlı zıbın, 6 tane kadar alt-ust ayrıca takım ilk etapta yeterli mi? Bunlardan baska corap, patik, banyo havlusu da aldık ama onları cekmemisim..

Eki Görüntüle 2213870 Eki Görüntüle 2213871 Eki Görüntüle 2213872 Eki Görüntüle 2213873 Eki Görüntüle 2213874
sağlıkla giysin Canım benim bence yeter
Zaten görünce gene dayanamayıp alıyorsun
Şampuan deterjan biberon gibi eksiklerini varsa onlara bakabilirsin

kızlar hafta sonu giremedim yine cumartesi misafir aldım yemeye, pazarda beşik bakmaya gittik ama bulamadık:stop:
İçinize sinsin aldığınız. İyice bakın modellere.
bende öyleyim canım bütün gece wc git gel, sabah 6 gibi daldım, 7,30 a kadar uyudum sonra mecbur iş için kalktım.

çok zor gelmeye başladı artık çalışıyor olmak yatakla nasıl vedalaşıyorum,yemeğimi dünden yaptımki gelir gelmez eşim gelene kadar biraz uyuyayım
Allah kolaylık versin çok az uykuyla güne başlamak zor.
Ben biraz daha fazla uyudum şükür 2buçuk ile 5buçuk arası uyanmadan uyudum en azından

Çocuk büyük ya, çok eziyeti yok yavrumun. Ama uykusuzluk zor.

Ciğerleri gelişsin ama içeride dursun yavrucaklar inşallah. Bol bol dua ediyorum

Beklicez, cinsel iliski ve agir is yok, onun disinda yatmana gerek yok dedi. O gunden beri az as kanama devam ediyor bu arada, haftaya kontrole gel oncesinde bisey olursa konusalim dedi. Bir onceki hafta ayrintilida hicbisey yokken ertesi hafta boyle biseyin varligi... benimde canim cok sikildi tabi. Sende haber ver doktora gidince, merak ederim. Sanada gecmis olsun muhtemelen plasenta asagidadir. Bu kadar hafta en ufak kanama olmayip bu haftada baslamasi da extra tuhaf
Canım gecmis olsun simdi okudum ben..Nasılsın simdi?

Kendime de 3 lohusa pijaması ve 1 tane fotograf cekimlik gecelik takımı aldık dogum sonrası icin, yeterli mi?

Gayet yeterli. Çabuk büyüyorlar. Belki bir kaç tane patikli alt daha alabilirsin. Zıbın çok almışsın. (Öyle desem de belki bende daha fazla)
Banyo havlusu iki tane olsun. Biriyle kurulayıp diğerine geçirirsin. Ben yıkadıktan sonra tülbelt ve üstünden havlu sarıyordum kurulayıp ıslakları kenara alıp kuru havluya sarıyordum. O şekilde çok mutlu oluyordu kızım.

sağlıkla giysin Canım benim bence yeter
Zaten görünce gene dayanamayıp alıyorsun
Şampuan deterjan biberon gibi eksiklerini varsa onlara bakabilirsin

Maşalllah Kısss yeter bence
Ben daha 1 lohusa pijaması bide evde Doğumdan sonra rahat edeyim diye önden düğmeli aldımm

Amin canımm insallah saglıkla gelsin giysin bebişlerimiz :KK200::dua:
Evet bakım kremleriymis, deterjan, biberonmus vs ve odasına dair hicbirsey almadık tasınma islerimizden sonra onları halledecegiz insallah sırada onlar var ama biraz bekleyecekler..

Bende onden dugmeli ve kruvaze elbise gibi aldım canım ne bileyim aynı gun birsuru kirleniyor diyorlar bilemedim ne yeter ne yetmez

Gayet yeterli. Çabuk büyüyorlar. Belki bir kaç tane patikli alt daha alabilirsin. Zıbın çok almışsın. (Öyle desem de belki bende daha fazla)
Zıbınlar yeni dogan degil canım hep 0-3 veya 0-6 aldım kısa kollular hani yazın bile giyer diye dusundum :anne:Tabii ne hızla buyur kucuk gelir bilemiyorum ki :KK49:
Kardesimin bebegi oldugunda gunde 5-6degistiriyorduk ondan korktum birazda aklımda hep o kalmıs :halay:
Tamam canım denkgeldikce patikli alt alayım birkac daha haklısın o da degisecek surekli sonucta

Zıbınlar yeni dogan degil canım hep 0-3 veya 0-6 aldım kısa kollular hani yazın bile giyer diye dusundum :anne:Tabii ne hızla buyur kucuk gelir bilemiyorum ki :KK49:
Kardesimin bebegi oldugunda gunde 5-6degistiriyorduk ondan korktum birazda aklımda hep o kalmıs :halay:
Tamam canım denkgeldikce patikli alt alayım birkac daha haklısın o da degisecek surekli sonucta
Bazen kaka taşıyor, alt üst değişmek zorunda kalıyorsun. Gidişata göre bakarsın. Farklı aylarsa zıbınlar problem yok hep yeni doğansa çok gelir dedim.
Tekrar yazayım da. Banyo havlusu iki tane olsun. Biriyle kurulayıp diğerine geçirirsin. Ben yıkadıktan sonra tülbelt ve üstünden havlu sarıyordum kurulayıp ıslakları kenara alıp kuru havluya sarıyordum. O şekilde çok mutlu oluyordu kızım.

Back
X