- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Önce kaynanı hallet sonrada kocanı halletbaşın kıbleye bakması gerekliymiş , bizim şuan yattığımız şekilde öyle olmuyormuş. eşim ilk baştada demişti bende bu şekilde sevdiğimi söyleyip yaptırtmıştım. hiç konusu geçmedi birdaha ne zaman kayınvalidem dedi evet haklı diyor. kocamıda paralıcam tam olcak
Teşekkürler ederim Allah razı olsunSEPTEMBER LOVE duvar kagidina bayildim. Esyalar besik gelince harika olucak eminim. Cati kati olmasi da ayri bir hava katmis ne guzel. Saglikla buyusun icinde Pera prenses.
senin eşinde benim eşim gibi aman kalbi kırılmasıncılardan ailesine karşı.Ya kalp kırmak istemiyorum yanı 1000 tl verip bi dolap alamadı marangoz derdine düştü
Hiç karışmasa Allah ın izni ile biz alırdık en kötüsü ayakkabılık filan almaz idare eder
Dolapı beğendiğim gibi alırdım
Bide biliyorum beğenmeyeceğim evde kavga çıkacak
Özel siğortam gebeliğimi kapsamıyor
6 ay sonra hamile kalsaydım kapsayacaktı
Sağlıkla gelsinlerde hiç sorun değil
Benim hastane bilirsin belki Bostancı central olacak inşallah
Ama doktorum dışardan gelecek
Ya kalp kırmak istemiyorum yanı 1000 tl verip bi dolap alamadı marangoz derdine düştü
Hiç karışmasa Allah ın izni ile biz alırdık en kötüsü ayakkabılık filan almaz idare eder
Dolapı beğendiğim gibi alırdım
Bide biliyorum beğenmeyeceğim evde kavga çıkacak
Ya gorumcemede zamaninda kafasi buyuk normal doguramazsin diyip sezeryana aldilar cocugun kafasi normaldi simdide gelisimi normal okula gidiyo cocuk.Sezeryan icin yer mi yapiyolar ne
çok geçmiş olsun, bu son 2 gün kara bulutlar dolanmaya başladı topik üstünde, inşallah kan sonuçları iyi olurGünaydın kızlar. Benim için kötü bir gün. Şeker tahlilim 180 çıktı. Direk endokrine gönderdi dr. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Kanımda plt oranı çok yüksek çıktı onun için de hemotolojiye 5 tüp kan verdim bekliyorum sonuçları. Yaa bu nedir anlamadım
Hiç almasınlar bence :)))senin eşinde benim eşim gibi aman kalbi kırılmasıncılardan ailesine karşı.
halbuki dese baba biz alalım sende destek çık vs,
ben normalde daha uygun şeylere baktığımda eşim hep kızar iyisi olsun vs 3e 5e bakma diye, dün kayınvalidem birşeyler almış konuşmayayım diyorum ama cidden çar çöp ya. yazık günah verilen paraya da ben en azından uygun fiyata işe yarar şeyler buluyorum. teşekkür ettim biraz baktım aldıklarına, ama eşimde anladı beğenmediğimi kapanan bir mağaza varmış bildiğin ezilmiş ayakkabılır, güneşten solmuş altlar üstler. iyi dilimi tuttum yinenankörlük değil bu cidden,sadece 5 tane işe yaramayan takım alacağına bir tane işe yarar içime sinecek tşört al razıyım
Çok iyi fiyatı yapmış kuZumFiyatı bizde konuşmadık. Yeni yılda fiyat değişeceği için. Benimde doktorum dışardan gelicek. Hastane + ekstra doktorda para alıcak. seninde öyle değil mi ? Bu sene tanıdığım 2000 + 1500 tl sezeryan doğum yaptı.Aynı hastane aynı doktor
Sağol canım. İnşallah bir şey çıkmaz.çok geçmiş olsun, bu son 2 gün kara bulutlar dolanmaya başladı topik üstünde, inşallah kan sonuçları iyi olur
Yok anam bacim kapatin bu topigiGünaydın kızlar. Benim için kötü bir gün. Şeker tahlilim 180 çıktı. Direk endokrine gönderdi dr. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Kanımda plt oranı çok yüksek çıktı onun için de hemotolojiye 5 tüp kan verdim bekliyorum sonuçları. Yaa bu nedir anlamadım
BENİM DE HAFTAYA CUMARTESİ KONTROLÜM BEN YİNE YÜZÜNÜ GÖRÜR MÜYÜM ÜMİDİYLE GİDİCEM AMA KESİN YİNE GÖREMİCEM :)
Yok anam bacim kapatin bu topigi
Icerde kimse kalmasin en son cikan kontrol etsin
Seninki de tam bir hayal kırıklığı olmuş yaaBu marangoz işleri çok sıkıntı hele tanıdık falan oldumu. Ama eşinle akşamüstü bir gidin bakın tamamlanmadan hiç değilse değişmesini istediğin birşey varsa söylersin. Ben yapmamıştım onu çok pişmanım. Evlenmeden önce giyinme odasına dolap, yatak başına şifonyer falan yaptıracağız. Eşimin arkadaşı benim asistanımın amcası marangoz biz yaptırdık ona yaptırabilirsniz demiş bizimkide kolayı bulunca hemen okey demiş. Adam geldi ölçüleri aldı anlattı şöyle olacak böyle olacak falan. Renk seçmeye gittik kapılarımız capuccino gibi,duvarlar kum grisi, yatak gri tay tüyü orda biz o mu olsa bu mu olsa derken karanlıkta saçma sapan açık sarı gibi bir renk seçmişiz. Be adam renk kartelasını sen biliyorsun evi gördün bu renk burada göründüğü gibi değil desene yoook demedi. Neyse zaman geçti. Sorduö eşime komidin kulplarını falan ne zaman seçeceğiz dedim ne kulpu dedişekil şemalde çizip göndermedi bak bize dedim , sen çizip verdin mi.. ses yok bizimkinden. 2 gün sonra bir geldiler ağlamak istedim, komidinlerimiz falan bağış yapılmış hastane odası komidini gibi.
Uzun yazdım ama demem o ki git gör eve gelmeden mobilya cırla düzeltsinler. Benim düştüğüm hataya düşme. Bu erkekler anlamıyorlar bu işlerden
CanimGebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
ya işte durum varken yapması bana koyuyor açıkçası, 200 liralıkmı birşey aldın. 50 liralık 1 tane al razıyım.Hiç almasınlar bence :)))
Ne gerek var ya öyle şeyler almaya Hiç durum olmaz o zaman tabiki anlarım.
Kayınvalidem o konuda parayı elime verdi sen kendi beğendiğini al dedi
Eşim çok ailece değil aslında hiç değil
Ama bu aralar kavga tartışma olmasın diye çok sakin onlara karşı
Biz yeni barıştıkya 1-2 sene hiç konuşmadık ailesi ile altlı üstlü otururken düşün Eşim çok sert tepki koyar
Ama şimdi Doğumda annesi filan yârdım eder
Benden kimse Yok diye suskunları oynuyor
Bizde bazen çok mu büyütüyoruz ki anlamıyorum yaa
Dün kayınvalidem kendi misafiri olduğu halde
Benim arkadaşlarına börek yaptı
Ben patates salatası yapacaktım patates yoktu
Gitti markete bana alışveriş yaptı ben patates taşıyayım diye
Akşam evi temizleyim mi diye sordu
Günaydın kızlar. Benim için kötü bir gün. Şeker tahlilim 180 çıktı. Direk endokrine gönderdi dr. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Kanımda plt oranı çok yüksek çıktı onun için de hemotolojiye 5 tüp kan verdim bekliyorum sonuçları. Yaa bu nedir anlamadım
Hiç almasınlar bence :)))
Ne gerek var ya öyle şeyler almaya Hiç durum olmaz o zaman tabiki anlarım.
Kayınvalidem o konuda parayı elime verdi sen kendi beğendiğini al dedi
Eşim çok ailece değil aslında hiç değil
Ama bu aralar kavga tartışma olmasın diye çok sakin onlara karşı
Biz yeni barıştıkya 1-2 sene hiç konuşmadık ailesi ile altlı üstlü otururken düşün Eşim çok sert tepki koyar
Ama şimdi Doğumda annesi filan yârdım eder
Benden kimse Yok diye suskunları oynuyor
Bizde bazen çok mu büyütüyoruz ki anlamıyorum yaa
Dün kayınvalidem kendi misafiri olduğu halde
Benim arkadaşlarına börek yaptı
Ben patates salatası yapacaktım patates yoktu
Gitti markete bana alışveriş yaptı ben patates taşıyayım diye
Akşam evi temizleyim mi diye sordu
güzel şeyler duyar iyi haberler alırsın inşallahKizlar benim kont yarin heycanla bekliyorum bakalim haftasıyla uyumlu mu kilo aldi mi durumu nasil hep merak icindeyim hem stres yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?