ben herşeyi tamamladım ama yinede bakabilirimKizlar yarin ebebekde indirim basliyomus 25 ine kadar sürecekmiş benim gibi bisey almayanlar bakabilir
İyi haberlerle inşallah kontrolün bitsin :)Kizlar yarin ebebekde indirim basliyomus 25 ine kadar sürecekmiş benim gibi bisey almayanlar bakabilir
Bilmiyorum ki niye öyle bekletti. Çok çok önemsemedi belki. Ama bir kere bile '' bebeği erken almamız gerekebilir'' deyince doktorum benim beynim döndü hemen. Evet kan sulandırıcı verilebiliyor bu durumlarda bakalım.Dolaşım sıkıntı olunca kan sulandırıcı mı yapılıyor
Neden 3 ocak kadar bekletiyor çok uzun süre değil mi
Çok fena olmuş sizinki ya. Bizim de seçip beğendiğimiz yatak odası modeli odaya sığmıyordu kareli kareliydi dolap. Dedi ki ben bunu sığdırırım 250 dolabı 225 cm yaptılar. Düğünden 1 hafta önce geldi takım, yatak başı küçük kare kare, dolap dikdörtgen dikdörtgen olmuş. Vallahi nasıl sinirlendim anlatamam. Böyle çok seveceksin bak zamanla falan deyip durdu mobilyacı. Yaptığına pişman oldu tabi. Ulan ben onun karesini beğenmişim zaten. 7 yıl geçti hala hiiiiç sevmiyorum.Geçende anlatmıştım sanırım. Her görüşümde sinir oluyor.Bu marangoz işleri çok sıkıntı hele tanıdık falan oldumu. Ama eşinle akşamüstü bir gidin bakın tamamlanmadan hiç değilse değişmesini istediğin birşey varsa söylersin. Ben yapmamıştım onu çok pişmanım. Evlenmeden önce giyinme odasına dolap, yatak başına şifonyer falan yaptıracağız. Eşimin arkadaşı benim asistanımın amcası marangoz biz yaptırdık ona yaptırabilirsniz demiş bizimkide kolayı bulunca hemen okey demiş. Adam geldi ölçüleri aldı anlattı şöyle olacak böyle olacak falan. Renk seçmeye gittik kapılarımız capuccino gibi,duvarlar kum grisi, yatak gri tay tüyü orda biz o mu olsa bu mu olsa derken karanlıkta saçma sapan açık sarı gibi bir renk seçmişiz. Be adam renk kartelasını sen biliyorsun evi gördün bu renk burada göründüğü gibi değil desene yoook demedi. Neyse zaman geçti. Sorduö eşime komidin kulplarını falan ne zaman seçeceğiz dedim ne kulpu dedişekil şemalde çizip göndermedi bak bize dedim , sen çizip verdin mi.. ses yok bizimkinden. 2 gün sonra bir geldiler ağlamak istedim, komidinlerimiz falan bağış yapılmış hastane odası komidini gibi.
Uzun yazdım ama demem o ki git gör eve gelmeden mobilya cırla düzeltsinler. Benim düştüğüm hataya düşme. Bu erkekler anlamıyorlar bu işlerden
Riskleri hakkında doktorun ile konuşursan iyi olur, enfeksiyon vs gibi durumlarda yapılmıyor, rahim ağzında sıkıntı varsa yapılmıyor, karından yapılanı var vs doktoruna güveniyorsan önerilerini dikkate almalısın. İnşallah sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın.Sağol canım Allah razı olsun Rabbim sağlık versin evlatlarin hepsine kimisi 24 haftanın serklaj için riskli olduğunu soyluyor
Geçmiş olsun canım bu aralar çok sık aldığımız bir haber oldu servisk kısalması benimde 14mm bol bol istirahat et inşallah sağlıkla doğacaktır yavrun. Rabbim yardımcimiz olsun inşallah.Hayirli aksamlar
Benim de aksam üstü kontrolüm vardi. Sancilarim
Cikti bir de servixkisalmasi baslamis 2,4 cm e dusmus moralim iyice bozuldu pazartesiye daha da kisalirsa hastaneye yatis yazmak zorundayiz dedi. Iki yavrumla dusunmek dahi istemiyorumdualarinizda akliniza gelirsem benim icin de dua edin
Rabbim yardımcın olsun inşallah bir daha böyle şeyler yasatmasın. Çok zor biliyorum ama kısmet değilmiş demek lazım bazen senin sağlığın önemli su anda inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun Rabbim sağlıkla hayırla evlatlar bağışlar. Hepimizin bir sorunu var maalesef inşallah geçecek kötü günler.Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Allah şifa versin canım çoğumuzun başına geldi erken doğum riski bende yatarak geçiriyorum rahim ağzı kısalması var Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip edecek inşallah. Doktorunuz dinle bol istirahat et üzme kendini stres olmasın bebeğin inşallah.Geçen gün kontrolüm vardı ben tam sırıtarak ekrana bakarken doktorumun yüzü düştü rahimde bi anormallik varmış bi şeyler söyledi ben sadece o an donup kaldım rahim ince gibi bi şeyler söyledi sadece erken doğum riski var dediği kaldı aklımda beynimden vurulmuşa döndüm progestan fitil verdi magnezyumu günde 4 e çıkardı yarım saatten fazla ayakta kalma dedi ben de 1 hafta rapor aldım çok korkuyorum
Daha iyiyim çok şükürIyilestin mi canim nasil oldun
Canim insallah sonuclarin iyi gelicek mutlaka yaz bizede sonuclari bende sekerim yuksek cikar diye tirsmiyo degilim cunku aclik kan sekerim 97di sinırdaydiGünaydın kızlar. Benim için kötü bir gün. Şeker tahlilim 180 çıktı. Direk endokrine gönderdi dr. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Kanımda plt oranı çok yüksek çıktı onun için de hemotolojiye 5 tüp kan verdim bekliyorum sonuçları. Yaa bu nedir anlamadım
Aynen kuZum bizim ve bebeğin ruh sağlığı için 3 maymun oynamak en iyisiya işte durum varken yapması bana koyuyor açıkçası, 200 liralıkmı birşey aldın. 50 liralık 1 tane al razıyım.
bende bazı şeylerin hatrı var sus 3 günlük dünya diyorum.eşime birşey dememeye çalışıyorum, bazende sustukça kıymetsizleşiyormuş gibi hissediyorum.
birde hamilelikten galiba kız şimdi en kıymetlilerimiz bebişler ya, en iyisi olsun istiyoruz.
napalım bazen üç maymunu oynucaz mecbur
Bende biberon filan bakayım bi kaç şey daha vardı aklımdaİyi haberlerle inşallah kontrolün bitsin :)
Bence çift dikiş yapalım alışverişe madem indirim var
Allah ım iZniyle güzel güzel beslenip büyüyeceklerBilmiyorum ki niye öyle bekletti. Çok çok önemsemedi belki. Ama bir kere bile '' bebeği erken almamız gerekebilir'' deyince doktorum benim beynim döndü hemen. Evet kan sulandırıcı verilebiliyor bu durumlarda bakalım.
Çok fena olmuş sizinki ya. Bizim de seçip beğendiğimiz yatak odası modeli odaya sığmıyordu kareli kareliydi dolap. Dedi ki ben bunu sığdırırım 250 dolabı 225 cm yaptılar. Düğünden 1 hafta önce geldi takım, yatak başı küçük kare kare, dolap dikdörtgen dikdörtgen olmuş. Vallahi nasıl sinirlendim anlatamam. Böyle çok seveceksin bak zamanla falan deyip durdu mobilyacı. Yaptığına pişman oldu tabi. Ulan ben onun karesini beğenmişim zaten. 7 yıl geçti hala hiiiiç sevmiyorum.Geçende anlatmıştım sanırım. Her görüşümde sinir oluyor.
var canım ama o sağolsun etkisiz elemandırAynen kuZum bizim ve bebeğin ruh sağlığı için 3 maymun oynamak en iyisi
Senin kayınpederin var mı ?
Teşekkürler ederim canım yavaş yavaş odaya hazırlıklar başladı
bende dünkü muayenede 1,190 gr dı bebeğim senin için ne dedilermerhaba arkadaslar.bugun tam 28 haftalik olduk oglumla.muayenede suyum fazla cikiyo.oyuzden dktr sekerden suphelendi.27 + 5 te yani iki gun once seker yuklemesinde aclik 75, 50 lik seker yuklemesinde 150 cikti.sinir 140 mis.aslinda cok yuksek gibi gelmedi ama direk diyetisyene yonlendirdi.ama ben diyet yapamiyorum yaa.sekerli bisey yemezsem elim ayagim titriyo resmen.boyle bi sikinti yasayan var mi ? birde bu haftada bebeginiz kac gramdi
Bende biberon filan bakayım bi kaç şey daha vardı aklımda
Pazartesi Allah ın İzni ile hayırlısıyla doktordan iyi çıkalımda
Alışveriş yapayım zevkle inşallah
Günaydın kızlar. Benim için kötü bir gün. Şeker tahlilim 180 çıktı. Direk endokrine gönderdi dr. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Kanımda plt oranı çok yüksek çıktı onun için de hemotolojiye 5 tüp kan verdim bekliyorum sonuçları. Yaa bu nedir anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?