2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Allah ona neymiş ya. Böyle kayınvalide olmayalım Allah aşkına ileride.

Ahahha çok iyi. Suyum geldi diye ortalığı kaldırıp işeyen çok hikaye duydum ben de.
Fiyatlar çok iyimiş. Yok mu başka kampanyası olan

Gebeyiz ya hormonlar falan cezai ehliyetimiz olduğunu sanmıyorum. Patlat kafasına birkaç tane hizaya gelsin.
Hemen uyduruk deyip üzülme bakarsın adam çok özenmiştir çok şık birşey çıkar. Baktın beğenmedin 5-6 yaşında değiştirirsin zaten :)

Bence de git bir perinatologa. Aklında kalmaz hiç değilse. Uterin arter doppler lerin falan tekrar bakılır yoksa plasenta niye kötü olsun. Problem dolaşım problemi ise aspirin ve clexane başlamak bir seçenek olamaz mı mesela. Ayrıntılı konuşursun

Evet haftaya gideceğim. Ne gerekiyorsa yapılsın. Bu arada aspirin alerjim var

Allah Allah ona neymiş ya. Böyle kayınvalide olmayalım Allah aşkına ileride.
başın kıbleye bakması gerekliymiş , bizim şuan yattığımız şekilde öyle olmuyormuş. eşim ilk baştada demişti bende bu şekilde sevdiğimi söyleyip yaptırtmıştım. hiç konusu geçmedi birdaha ne zaman kayınvalidem dedi evet haklı diyor. kocamıda paralıcam tam olcak

Canım inanamıyorum çok çok çok üzüldüm
Neler paylaştık seninle arada bakıyor takip ediyordum herşey yolundaydı
Niye böyle oldu ki
Hiç belirti vermedi mi gebelik zehirlenmesi
Rabbim yardımcın olsun
Sabır versin inşallah çok üzüldüm

İyiyim şükür canım evime döndüm düzen kurmaya çalışıyorum
Sen nasılsın ne var ne yok

Cok cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin, tez zamanda sagligina kavusursun insaallah. Saglicakla yeniden hamile kalir, kucagina alir, saglicakla yavrunu buyutursun insaallah.

Sana da cok gecmis olsun, dikkat et, dinlen bol bol. Insaallah bu sureci atlatirsin saglicakla. En buyuk dusman stres unutma, moralini yuksek tut.

1 hafta geriden gelmesi cok da onemli bir sure degil aslinda, olcumden de kaynaklaniyor olabilir. Beslenmene dinlenmene dikkat et sen. Buyur o annesi.

Çok geçmiş olsun canım, dualarımız sizinle

şu kayınvalide kayınpederler karışmasın alışveriş işine deyince nankör gelindim dime benparasını versin biz alırız deyincede

zahmet etmesin doğumda getirir deseydin
Ya kalp kırmak istemiyorum yanı 1000 tl verip bi dolap alamadı marangoz derdine düştü
Hiç karışmasa Allah ın izni ile biz alırdık en kötüsü ayakkabılık filan almaz idare eder
Dolapı beğendiğim gibi alırdım
Bide biliyorum beğenmeyeceğim evde kavga çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…