Anam sen gece uyuyamiyon dogum sonrasi beni rahatsiz etme emme uyuyimki sutum biriksin
O degilde tum magazalar bitti simdi bu hastaneyi zengin edecez
Amin inşallah. Hepinize ayrı ayrı dua ediyorum ben de.bence de bekleme çünkü bekleyemeyeceksin.
kurt içini kemirip duracağına iyi bir perinatolog bul git canım.
ama müsterih ol sonunda Allah ın dediği olur.
birbirimize ettiğimiz dualar bizi korusun inşallah.
Aynı benbende kocama sardım ilgilenmiyorsun beni anlamıyorsun modundayım.ergen gibi oldum aynı
dün gece de kavga ettik yine, kayınvalidecim sağolsun yatak odamızın şekliyle ilgili süpersonik fikirler verdi, bende bu şekilde sevdiğimi söyledim. yatak odam ferah memnunum dedim. eve geçtiğimizde de eşime değiştirmek sitemediğimi söyledim, zaten yatak odamız öyle ordan oraya sürünecek gibi sağlam değil, iyi bir kazık yemiştik mobilyacıdan beklediğimizden kötü çıktı vs.birde dolabı bütünüyle boşalt şu bu istemiyorum. eşimde annesini dinleyecek gibi gece ondan kavga ettik biraz ağladımda rahatladım
Ahahha çok iyi. Suyum geldi diye ortalığı kaldırıp işeyen çok hikaye duydum ben de.Kızlar bizim buraya gelin normal dogum 750 fln sezeryan da 1200 fln bildiğim kadariylabu arada ben de zaman yaklaştıkça doğumdan korkar oldum ilkini normal dogurdum ama sanki hıc doğurmamış gibiyim bi korkuyorum nedense sezeryan istiyorum ben yaa ilkinde 34. Haftada dışarda gezerken tuvalete girdim afedersiniz çişimi yaptım pacamdan bi sıvı boşaldı aha suyum geldi dememle hastaneyi boyladık sonra ilk alttan muayenemi oldum meğer isemisim böylede komik ama alttan muayenenin ne demek olduğunu ilk defa anladigim bi anım var bakalım bunda neler goriciz
betsy_pc Marangoz katili olsam kaç yıl yatarım
Eğer Pera kuZum var yoksa adamı döveceğim
En geç pazar günü gelecek dolap şimdi salı günü oldu
Zaten çok uyduruk bir şey geleceğine Eminim
Eşim kapakları kapansında yeter diyor
Biraz idare eder yeni alırız diyor Adam artık
Bence hiç getirmese de yeni alsak bitse bu iş
Kayınpederim bize golu oldu yanı bu iş
Sen huyuma gitsen de sataşırım sana
Teşekkürler. İnşallah sağlıkla büyür yavrum. Daha ayrıntılı bakılabilecek bir yer arıyorum şu sıralar, 3 ocağa kadar bekleyemeyeceğim. Perinatolog araştırıyorum.
Evet haftaya gideceğim. Ne gerekiyorsa yapılsın. Bu arada aspirin alerjim varBence de git bir perinatologa. Aklında kalmaz hiç değilse. Uterin arter doppler lerin falan tekrar bakılır yoksa plasenta niye kötü olsun. Problem dolaşım problemi ise aspirin ve clexane başlamak bir seçenek olamaz mı mesela. Ayrıntılı konuşursun
başın kıbleye bakması gerekliymiş , bizim şuan yattığımız şekilde öyle olmuyormuş. eşim ilk baştada demişti bende bu şekilde sevdiğimi söyleyip yaptırtmıştım. hiç konusu geçmedi birdaha ne zaman kayınvalidem dedi evet haklı diyor. kocamıda paralıcam tam olcakAllah Allah ona neymiş ya. Böyle kayınvalide olmayalım Allah aşkına ileride.
Canım inanamıyorum çok çok çok üzüldümGebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Daha ucuzu cikana kadar simdilik yolculuk ordu yaAhahha çok iyi. Suyum geldi diye ortalığı kaldırıp işeyen çok hikaye duydum ben de.
Fiyatlar çok iyimiş. Yok mu başka kampanyası olan
Evet haftaya gideceğim. Ne gerekiyorsa yapılsın. Bu arada aspirin alerjim var
İyiyim şükür canım evime döndüm düzen kurmaya çalışıyorumCanım dönmüs seninki di mi bizim seninle ters duruyordu hatta agrı yapıyordu konusmustuk. cok sevindim darısı basımıza. Bu arada rapordan sonra isyerin cıkıs vermemeli bence ceza almazlar mı? raporlu biri isten cıkarılamaz diye biliyorum..
Canım dua ediyorum sana inanıyorum ki iyi olacak neler atlatıldı.. gönlünü moralini iyi tut annesi bebegin hisseder... hem erken alınsa bile sukur sınırı gectin sorun olmaz aman aman insallah sen kendi moralini iyi tut bozma lutfen...
Kız neden demedin o zamann :) İyi ki dogmussun nice mutlu guzel yıllara ailenle insallah
canım dualarımız seninle Allah yardımcın olsun...insallah duzelir gerek kalmaz
bende sana yazacaktım nerelerdesin diye :) nasılsın iyi misin?
Canım cok cok uzuldum... Allah sabır versin bir daha yasatmasın...
gunaydın canım
of gecmis olsun bu halde bir de grip cok fena oluyor... dikkat et dinlen
Iyilestin mi canim nasil oldunİyiyim şükür canım evime döndüm düzen kurmaya çalışıyorum
Sen nasılsın ne var ne yok
Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Geçen gün kontrolüm vardı ben tam sırıtarak ekrana bakarken doktorumun yüzü düştü rahimde bi anormallik varmış bi şeyler söyledi ben sadece o an donup kaldım rahim ince gibi bi şeyler söyledi sadece erken doğum riski var dediği kaldı aklımda beynimden vurulmuşa döndüm progestan fitil verdi magnezyumu günde 4 e çıkardı yarım saatten fazla ayakta kalma dedi ben de 1 hafta rapor aldım çok korkuyorum
günaydın kızlar.uzun zamandır yazamadım.malum benmi bebişin gelişimi 1 hafta geriden geliyor ya onun moral bozukluğuyla pek bi sesim çıkmıyordu.bugün son bikaç günü okudum da bazı terslikler olumsuzluklar yaşanmış.Allah tan hepimize güç kuvvet sağlık ve sabır diliyorum. benim haftaya çarşamba kontrolüm. bebiş inş kilo almıştır diye dua ediyorum.
Hayirli aksamlar
Benim de aksam üstü kontrolüm vardi. Sancilarim
Cikti bir de servixkisalmasi baslamis 2,4 cm e dusmus moralim iyice bozuldu pazartesiye daha da kisalirsa hastaneye yatis yazmak zorundayiz dedi. Iki yavrumla dusunmek dahi istemiyorumdualarinizda akliniza gelirsem benim icin de dua edin
Ya kalp kırmak istemiyorum yanı 1000 tl verip bi dolap alamadı marangoz derdine düştüşu kayınvalide kayınpederler karışmasın alışveriş işine deyince nankör gelindim dime benparasını versin biz alırız deyincede
zahmet etmesin doğumda getirir deseydin
banada 2 hafta ileride dedi kafa çevresi için, koca kafalımı olacak bizim bebişler anlamadımama arkadaşıma da demişlerdi hiç öyle tosbik çıkmadı
Dolaşım sıkıntı olunca kan sulandırıcı mı yapılıyorEvet haftaya gideceğim. Ne gerekiyorsa yapılsın. Bu arada aspirin alerjim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?