2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sık sık sıvı tuket canim meyve suyu belki kilo aldirir ama yudum yudumda olsa su ic
Bende bugun daha iyiyim is yapmiyorum yatiyorum.Okulda yok bugun valim saolsun tatil yapti gidip gelme derdi olmadi sukur.Agrim cok az rahatsiz etmiyor.Anladimki kendimi yorunca cok agriyo dikkat edicem napim az bi zaman kaldi zaten sabredicem

S seymakerimomer valla benimki 24 haftalıkken ölçüldü en son 660 gr dı. Bir sonraki kontrol haftaya kilo için birşey diyemeyeceğim o yüzden.
Diete gelince tatlı ihtiyacı hakikaten gebelikte dert. Ben şuan canım ne isterse yiyorum ama diet yap deseler canım sıkılırdı hakikaten ama başa gelince çekiliyor allah kolaylığını da verir inşallah

Bende kıyafet konusunda tam emin değilim aslında
PaZartesiden sonra bi döküp bakacam
Tulum ve üst almam gerekebilir
Kaç kilo doğacaklar yeni doğan mı alsam
0-3 grup mu alsam

Ya da son günleri bekleyeceğiz tahmini ağırlığa göre karar vereceğiz

Uff çok karışık. Bence benim hertürlü ufak boy almam gerekecekte :))

Dün seni duydular bu gün tatil yaptılar
Aradım ben durumu anlattım benim bacımı üzmeyin okulları tatil edin dedim

1400 gram dedi.kilosunada biraz onde dedi.aslinda bu benim 3.cocugum digerlerinde seker sikintim yoktu.hatta zayif dogdular.
benimde hep 2 hafta önden gidiyordu, diğer doktor iri bebek diyordu, bu doktorumda haftasıyla uyumlu dedi. bazen önde bazen geride olabiliyor demekki.

Tokluk şekerin düşüyordur tam tersi şekerli gıdalardan uzak kalıp sık sık kaliteli karbonhidrat beslenmen gerekiyor. Diyetisyene gittin mi? Diyetisyene de söyle ani açlıklar hissettiğini. Basit karbonhidratlar (pirinç, makarna, şeker....) kan şekerini aniden yükseltip aniden düşürür. Benim oğlum dün 950 gram çıktı ve zayıf dediler

Boyanır mı acaba sen şeklinden memnunsun nasılsa boyansa düzgün görünür mü kareleri gider tabii ama
Yok kabartmalı bir şey, boyamak falan çözüm olmaz. Aynı banyo fayansı gibi görünüyor. Aman depo gibi bir odaya atacağım zaten. Yeni yatak odası alacağız. Bi ara fotosunu atayım. Aşırı gıcık bi şey

Off canım ya. ÜZüldüm şimdi peki hala hasta mısınız? Grip falan da bozuyor biraz kan değerlerini bir de yine enfeksiyon varmış. Hemen düzelir inşallah.

2 hafta sonra tekrar tok gidip bakacak sekerime.bu iki hafta ben dikkatedeyim dedim once dedim.yine yuksek cikarsa gidicem diyetisyene.kiloyu cok onemseme.iki oglum var ikiside zayif dogdular dogar dogmaz toparlandilar hatta kisa surede tosuncuk oldular.bundada 1400 cikti.sevinsem mi uzulsemmi bilemedim.gerci ben usg olcumune pek guvenmiyorum.ilk oglum erken dogdu 36 haftalik dogumdan yarim saat once usgde 1900 gram dediler 2500 dogdu.buyuk oglumda 1 gun once 2700 dediler 3 kilo dogdu.boyle yanlis cikanida cok duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…