Günaydın kızlar. Benim için kötü bir gün. Şeker tahlilim 180 çıktı. Direk endokrine gönderdi dr. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Kanımda plt oranı çok yüksek çıktı onun için de hemotolojiye 5 tüp kan verdim bekliyorum sonuçları. Yaa bu nedir anlamadım
Hiç karar veremiyorum bende mesela aldıklarımızı ne zaman giyecek :)Ya da son günleri bekleyeceğiz tahmini ağırlığa göre karar vereceğiz
Uff çok karışık. Bence benim hertürlü ufak boy almam gerekecekte :))
Hiç karar veremiyorum bende mesela aldıklarımızı ne zaman giyecek :)
İçilir içilir sıkıntı yok ıhlamurda diye biliyorumKoz
gebelikte ıhlamur içebiliriz dimi
Sanki bogazlarım kötu
Yok kabartmalı bir şey, boyamak falan çözüm olmaz. Aynı banyo fayansı gibi görünüyor. Aman depo gibi bir odaya atacağım zaten. Yeni yatak odası alacağız. Bi ara fotosunu atayım. Aşırı gıcık bi şey
banada içebilirsin günde 2 fincana kadar dedi, birde zencefil deniyor.Kızlar gebelikte ıhlamur içebiliyoruz dimi
Doktorum evet demişti
Siz hiç sordunuz mu
Senin kaç rahim rahim ağzı uzunluğun canımRiskleri hakkında doktorun ile konuşursan iyi olur, enfeksiyon vs gibi durumlarda yapılmıyor, rahim ağzında sıkıntı varsa yapılmıyor, karından yapılanı var vs doktoruna güveniyorsan önerilerini dikkate almalısın. İnşallah sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın.
Geçmiş olsun canım bu aralar çok sık aldığımız bir haber oldu servisk kısalması benimde 14mm bol bol istirahat et inşallah sağlıkla doğacaktır yavrun. Rabbim yardımcimiz olsun inşallah.
Rabbim yardımcın olsun inşallah bir daha böyle şeyler yasatmasın. Çok zor biliyorum ama kısmet değilmiş demek lazım bazen senin sağlığın önemli su anda inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun Rabbim sağlıkla hayırla evlatlar bağışlar. Hepimizin bir sorunu var maalesef inşallah geçecek kötü günler.
Allah şifa versin canım çoğumuzun başına geldi erken doğum riski bende yatarak geçiriyorum rahim ağzı kısalması var Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip edecek inşallah. Doktorunuz dinle bol istirahat et üzme kendini stres olmasın bebeğin inşallah.
Fıtıl kullandım gene geçmedibu enfeksiyon benimde canımı sıkıyor çok afedersiniz çamaşırım hep lekeleniyor, peçete koyuyorum.
keşke hamile kalmadan baksaydım çaresine. ama doğum olsun birkaç ay sonra kesinlikle süt maydanoz buharına oturcamne varsa eski yöntemlerde var, munorol yada diğerleri bende beş para etmedi
Fıtıl kullandım gene geçmedi
Pazartesi soracağım doktora
İndirim yapmışlar gene meme için gümüş kapaklarda
Bilginİz olsun
Ben almayı düşünmüyorum herhalde
Mecbur kalırsam alırım diye düşünüyorum
Aynen kuZum baktım gerekli ZAten 2 günde elimizde olurmemişlerin tek taşı diyorlar bunabende şimdi düşünmüyorum, pompa ve bunu ihtiyaç halinde alırım.
Kesinlikle dikkat et canımSık sık sıvı tuket canim meyve suyu belki kilo aldirir ama yudum yudumda olsa su ic
Bende bugun daha iyiyim is yapmiyorum yatiyorum.Okulda yok bugun valim saolsun tatil yapti gidip gelme derdi olmadi sukur.Agrim cok az rahatsiz etmiyor.Anladimki kendimi yorunca cok agriyo dikkat edicem napim az bi zaman kaldi zaten sabredicem
İçilebilir birkaç fincan sorun olmaz her seferinde taze demle ama içine biraz da taze zencefil koyan çok iyi gelir azıcık da bal miss.Kızlar gebelikte ıhlamur içebiliyoruz dimi
Doktorum evet demişti
Siz hiç sordunuz mu
24+5 de 15mm ölçüldü 25+1 de 14mm ölçüldü. Adalat kullanıyorum kasılma varmış ayrıca kısıtlı mobil diyorlar yeni asgari seviyede hareket ediyorum. Surekli yatıyorum sadece wc ve yemek için kalkıyorum kısa duş alıyorum arası uzun. Haftada bir proluton iğne vuruluyor lekede geliyordu. İkiz benim gebeliğim erken doğum riski yüksek dendi. Ayakta kalma yer çekimi etkisi Bebek büyüdükçe rahim ağzı kısalıyor. İnşallah sağlıkla dünyaya gelecekler biraz daha dikkat edersek. Rabbim sifamizi verir inşallah.Senin kaç rahim rahim ağzı uzunluğun canım
Her gün aynı harekette olmuyor kiBende dün tetanoz aşımı oldum
Az önce de hepatit b aşısını olup geldim
Kızım bugün hareketsiz neden acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?