2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim insaallah sonuclar guzel cikcak bozma moralini, seker icin de diyet yaparsin olir biter, takma kafana. Sen zaten tutarsin bogazini, dikkat etmeyi sevuyorum demistin.

Hiç karar veremiyorum bende mesela aldıklarımızı ne zaman giyecek :)

Ahahha bebek kombini için benim de sıkıntılarım var kafamda hiç oturmuyor :))))
Koz

gebelikte ıhlamur içebiliriz dimi
Sanki bogazlarım kötu
İçilir içilir sıkıntı yok ıhlamurda diye biliyorum

Al arkadaşım yenisini boşverr :) alıştık zaten alışverişe bu aylarda

bu enfeksiyon benimde canımı sıkıyor çok afedersiniz çamaşırım hep lekeleniyor, peçete koyuyorum.
keşke hamile kalmadan baksaydım çaresine. ama doğum olsun birkaç ay sonra kesinlikle süt maydanoz buharına oturcamne varsa eski yöntemlerde var, munorol yada diğerleri bende beş para etmedi

Senin kaç rahim rahim ağzı uzunluğun canım

Fıtıl kullandım gene geçmedi
Pazartesi soracağım doktora

İndirim yapmışlar gene meme için gümüş kapaklarda
Bilginİz olsun
Ben almayı düşünmüyorum herhalde
Mecbur kalırsam alırım diye düşünüyorum

Eklentiler

• F1077A2E-DB53-4552-B3F2-A6B83208C71D.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 65
Kesinlikle dikkat et canım
İş güç bi yere kadar
Çok zor hamilelik yaşadık
Başkalarına bakıyorum ohhh mis hep keyifler yerinde
Topik olarak çok çektik ama geçiyor zaman bir şekilde
Sağlıkla doğuralım inşallah

Bende dün tetanoz aşımı oldum
Az önce de hepatit b aşısını olup geldim
Kızım bugün hareketsiz neden acaba ya

Kızlar gebelikte ıhlamur içebiliyoruz dimi
Doktorum evet demişti
Siz hiç sordunuz mu
İçilebilir birkaç fincan sorun olmaz her seferinde taze demle ama içine biraz da taze zencefil koyan çok iyi gelir azıcık da bal miss.
Senin kaç rahim rahim ağzı uzunluğun canım
24+5 de 15mm ölçüldü 25+1 de 14mm ölçüldü. Adalat kullanıyorum kasılma varmış ayrıca kısıtlı mobil diyorlar yeni asgari seviyede hareket ediyorum. Surekli yatıyorum sadece wc ve yemek için kalkıyorum kısa duş alıyorum arası uzun. Haftada bir proluton iğne vuruluyor lekede geliyordu. İkiz benim gebeliğim erken doğum riski yüksek dendi. Ayakta kalma yer çekimi etkisi Bebek büyüdükçe rahim ağzı kısalıyor. İnşallah sağlıkla dünyaya gelecekler biraz daha dikkat edersek. Rabbim sifamizi verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…