- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Saol bacim Allah razi olsun sen olmasan zaten beni buDün seni duydular bu gün tatil yaptılar
Aradım ben durumu anlattım benim bacımı üzmeyin okulları tatil edin dedim
Aman dert etme o dogar buyurde seni beni gecerTokluk şekerin düşüyordur tam tersi şekerli gıdalardan uzak kalıp sık sık kaliteli karbonhidrat beslenmen gerekiyor. Diyetisyene gittin mi? Diyetisyene de söyle ani açlıklar hissettiğini. Basit karbonhidratlar (pirinç, makarna, şeker....) kan şekerini aniden yükseltip aniden düşürür. Benim oğlum dün 950 gram çıktı ve zayıf dediler
Ay katya varda o da şoför le fingirdicem diye kayboluyo ortadan4body1soul senin eve mürebbiye mi göndersek dışarı çıkmayınca daha iyisin hee
Ama ben elde yıkama almışım hacışakiri o yüzdenYok canim camasir makinesinin gozune koy deterjani makineyi calistir camasirlar kopurmeye baslayinca makineyi durdur birkac saaat sonra tekrar calistir yikama bitincede deterjansiz bir daha yika tabi tortu kalirsa baktin tortu kalmamis yikama
Adıyla sağlıkla mutlulukla huzurla yaşasın inşallah çok güzel olmuş eline sağlık.Merhabalar olumsuz haber alanlar için çok üzüldüm sıkıntılar geçer inş. hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
Oğlumun ismine karar verdik sonunda.. Kapı süsümüzü bitirdim nasıl olmuş kendim yaptımrenkler daha açık aslında fotoğrafta bir iki ton koyu çıktı.
Çok şükür rabbim daha kötüsunden korusun inşallah. Sen içini ferah tut her şey güzel olur inşallah.Kızlar hepimize teşekkür ederim. Kan sonuçlarım çıktı. Kansızlığa bağlı plt yüksekliği dedi dr. 3 haftada bir tahlil vereceğim plt değerini kontrol amaçlı. Hafta içi de endokrine sıra alacağım. İdrar yolu için tek kullanımlık antibiyotik verdi. Sinüzit için agumentin kullanacağım sabah akşam 1 hafta. Bu arada bebeğin böbreği biraz daha genişlemiş 5.2 çıktı. Ama sınır 6 dedi dr. 1 ay sonra takip. 900 gram olmuş. Haftasıyla uyumlu çıkıyor. Şimdilik bir sorun yok bebekte doktor. Bebek Doğum pozisyonunda değil yan yatıyormuş. Erken Doğum riskin yok şuan dedi.becidina 4body1soul geronimo_s @SEPTEMBER LOVE @ssule07 @betsy_pc @xxtalyaxx @ES-ER @Suzi1704 @hilalcikk @Sevda_S @Nurbal27 hepinize teşekkür ederim kızlar.
Bugun evdesin de mi hocamCanim insaallah sonuclar guzel cikcak bozma moralini, seker icin de diyet yaparsin olir biter, takma kafana. Sen zaten tutarsin bogazini, dikkat etmeyi sevuyorum demistin.
Pirlantali kristalli vazgectim benİndirim yapmışlar gene meme için gümüş kapaklarda
Bilginİz olsun
Ben almayı düşünmüyorum herhalde
Mecbur kalırsam alırım diye düşünüyorum
O zaman sen kuZumm penti ye bak orasında indirim yapmış :)Pirlantali kristalli vazgectim ben
Dantellisini gorursen haber et
Yerli alsan çalışanları böyle olmaz nedir bu yabancı sevdası kuzumAy katya varda o da şoför le fingirdicem diye kayboluyo ortadan
Katyaaaa kiz katyaaa bak gene yok ortada
Aynen olur. Insallah guzelce cikarirgeronimo_s Canım sarı leke Bebek kıyafetlerini bu sabunla bir gece suda bıraksam olur mu
Ayy ne güzel çok sevindim
Çok şükür ne güzel haberler. Allah çözümsüz dert vermesin.Kızlar hepimize teşekkür ederim. Kan sonuçlarım çıktı. Kansızlığa bağlı plt yüksekliği dedi dr. 3 haftada bir tahlil vereceğim plt değerini kontrol amaçlı. Hafta içi de endokrine sıra alacağım. İdrar yolu için tek kullanımlık antibiyotik verdi. Sinüzit için agumentin kullanacağım sabah akşam 1 hafta. Bu arada bebeğin böbreği biraz daha genişlemiş 5.2 çıktı. Ama sınır 6 dedi dr. 1 ay sonra takip. 900 gram olmuş. Haftasıyla uyumlu çıkıyor. Şimdilik bir sorun yok bebekte doktor. Bebek Doğum pozisyonunda değil yan yatıyormuş. Erken Doğum riskin yok şuan dedi.becidina 4body1soul geronimo_s @SEPTEMBER LOVE @ssule07 @betsy_pc @xxtalyaxx @ES-ER @Suzi1704 @hilalcikk @Sevda_S @Nurbal27 hepinize teşekkür ederim kızlar.
Sizin okula hotobos yok mu? Çocukları hotobosla yollasana
ay bende mi alsamİndirim yapmışlar gene meme için gümüş kapaklarda
Bilginİz olsun
Ben almayı düşünmüyorum herhalde
Mecbur kalırsam alırım diye düşünüyorum
Bebe leke çıkartıcılar işe yarıyor mu PekiAynen olur. Insallah guzelce cikarir
Çok para indirim de bile pahalı
Aynen hasta gibi yatıyorum evin içindeSabah burda okuduğum şeyden sonra ben hala kendime gelemedim kızlar
Kesin onlarda mutfakta aşk yaşıyorlardırYerli alsan çalışanları böyle olmaz nedir bu yabancı sevdası kuzum
Aşçı ile Uşak napiyor
Gel cnm beraber bi avazda dogururuz hem de ucuzaKizlar toplanin orduya gidiyokkk
neresi orası :) hotobüsü hep beraber tutup gelebiliriz oda ucuza gelir hem
ya sen wcde suyum geldi sanmışın annem direk beni wcde doğurmuş, tuvaletim var diye gelmiş patdanak çıkmışımablam bazen diyor bunu düşürmediğine eminmisin doğarken kesin kafasını taşa maşa çarptı ondan bu delilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?