10 kilo. Senin kac?Kızlar sizler kaç kilo aldınız
Söylemeye bile utanıyorum
Ben çok kilo aldım yaa
Evime geldiğimden beri saçma sapan besleniyorum
Annemin yanındayken o kadar dikkat ediyordum ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 kilo. Senin kac?Kızlar sizler kaç kilo aldınız
Ben çok kilo aldım yaa
Simdi nasilsin? Parolu de cok uzun süre kullanmamak lazim. Insallah hemen toparlarsin.Aldim cnm banamisin demedi 38 e çıkınca dr u aradım parol ic dedi gunde 4 taneye kadar icebilirsin dedi. Dünden beri parolla iyilesmeye calisiyorum bakalm şimdide 37.7 idi yine ictim off bebisimde. etkilendi heralde çok nadir kipirdiyor![]()
veririz Allahın izni ile ona eminim ama zaman alıyor spor da hikaye iki çocukla nasıl gideyim eşim geç geliyor boğazımı tutarım artık.yine incecik olursun hiç dert etme .su an hamilelikten mi ne sürekli takıyorum .doğumda da gider kilo .
Kendimi mutlu etme çabaları işte :)Gecmis olsun ya. Insallah hemen iyilesir. Penti sadece sana calisiyor maasallah.
Özel olunca sgk dan yatıyor ptt ye para di mi oda sıkıntı. Bizim maaş devam ediyor şükür. İnşallah güzel haberler alacaksın sen gönlünü ferah tut. Hem dikkat ediyorsun gerektiği kadar güzel gelişmiştir minik Pera.Rapor paramı bekliyorum :)
Hastaneyi özel siğortam karşıladı bende muane parası ile pijama aldım :)
Ay sonu inşallah rapor param yatarsa Kızçeme kendime güzel bir alışveriş yapacağız
Noksanlarımız var bide PaZartesi kontrol vAr bakalım ne durumdayız biraz sorunlarımız var çünkü İnşallah iyi haberlerle çıkarım
Senin alışveriş hep 2 x oluyor dimi :))
Benim heyet raporum var 32 haftaya kadarÖzel olunca sgk dan yatıyor ptt ye para di mi oda sıkıntı. Bizim maaş devam ediyor şükür. İnşallah güzel haberler alacaksın sen gönlünü ferah tut. Hem dikkat ediyorsun gerektiği kadar güzel gelişmiştir minik Pera.
İki kat evet alışveriş ama çok bir şey alamadık 0-3 ay aldık biraz ne kadar erken doğar bilemiyoruz premature almak gerekir mi o yüzden bekliyoruz daha eksik çok ama sağlıkla dogsunlarda bir yeşil örtü sariyorlar nasılsa. Tek maaş ile hayat çok zor kredi falanda ödüyoruz o yüzden sadece indirim olunca alıyorum çok gerekli olanları. Oda falan yapmıyoruz zaten şimdilik. Aman dokundun bin ah işittin bak neyse iyiyiz yaa superiz
Göbek fotoğrafı yok epeydir benim uygulama kabul etmiyor ev hali ile cekmistim ama![]()
Bence boylelerBir kız bir erkek içerdebu durumdalar gibi
![]()
Aman bacim bak hersey yolunda sukur sakin bi gun gecir olur mu olay cikarma cumartesi cumartesi zaten millet disarda kalabalik valla parcalarlarKizlar gorustm doktormla.. muayeneye gerek duymadi kirmizi kan olmadigi icn korkmana gerek yok ama gunluk bi progestana sen yine de geri basla dedi bol su ve istirahat dedi sekerim de cok sukur iyi cikti icim rahatladi enfeksiyon da yokms idrar da vermstm.. vee hastaneden ciktm kendimi viaporta attm alisverise![]()
şükür canım inşallah ben de uyabilirim ve kilo alimim yavaşlar umarım.hayırlısı ile sağlıkla gelsin de kuzularımız dikkat ederiz napalim .Benim de neredeyse 5 gunde 1er kilo artti bayagi bi dellendim bu sayfada. Neyse ki biraz duruldum şükür.
Rızkı ile gelir inşallah minnoslarin hepsi. Beklenmeyen Bebek mi olur diyorum ben hep 9 yıldır nasıl beklediysekBenim heyet raporum var 32 haftaya kadar
Her 2 ayda bir rapor yenileniyor
O yüzden maaşımda 2 ayda bir yatıyor tabi kesintileri çok oluyor olsun buna da bin şükür.
Çift maaşdan tek olunca çok zorluyor tabi ki ama sağlık olsun
Bide bizde araba yenileyip üstüne evi tadilatta soktuk hemen üstüne Peram bize süpriz yaparak geldi :))
Ee tabi bİz kredi borcuna girmiştik
Allah büyük bir şekilde yardım ediyor bin kere şükürler olsun
Yeterki biz ailemiz bebeklerimiz sağlıklı olsun
Sen neden resim yükleme yapamıyorsun ki
inşallah canım hepimiz eski kilolarımıza çok uzun sürmeden döneriz umarım ..iki cocukla gercekten zor ama ikisinin pesinde kosmaktan gece uykusuz klmaktan zaten kilolarida verirsin muhtemeln cnm yedklernede dikkat edersen ins eski kilona donersin
Ayyy bende yaz kış el ayak bileklerim falan açık olacak. Afakanlar basıyor çorap falan giydimmi. Birilerine gittiğimizde falan kışın ayağımda çorap falan olması beni çok daraltıyor. Ki kışında bileksiz çorap giyiyorum. O yüzden gecelik bana idealBen gecelik giyince üzerim açılıyor kendimi çıplak gibi hissediyorum. Sürekli üzerime örtme çabasında oluyorum. Pijama ve askılı bası bence de iyi oluyor.
Evet ocakta 9 yıllık oluyor artık. Bir kaybım var 12 haftalık down sendromlu düşük. Rabbim ol derse oluyor işte inşallah bunları sağlıkla kucaklariz.
Hepimize yardım etsin Rabbim sağlıkla hayırla gelsin miniklerimiz.
Bu arada bütün maasi pijamaya yatırdın ikinci çantaya para kaldi mi![]()
İkisi de kız bunlar gibi olamazlarBence boyleler![]()
Salı günü endokrine randevu aldım. Bugün bir otelin açıl büfe çay saatinde günüm var saat 3 te. Gidip bütün pasta tatlı hamur işlerini yiyeceğim. Salı günü diyet verme ihtimaline karşılık. En azından içimde kalmasın yiyim bari.![]()
12 kilo aldım canım bende sözde buda dikkat etmiş halim.. gerçi oğlumda 32 kilo almıştım kıyas yaparken yine iyiyim :))Kızlar sizler kaç kilo aldınız
Ben çok kilo aldım yaa
Son trimester girdik şükür. İnşallah hep beraber sağlıkla kavuşuruz.Ayyy bende yaz kış el ayak bileklerim falan açık olacak. Afakanlar basıyor çorap falan giydimmi. Birilerine gittiğimizde falan kışın ayağımda çorap falan olması beni çok daraltıyor. Ki kışında bileksiz çorap giyiyorum. O yüzden gecelik bana ideal
Az kaldı artık hayılısıyla alacaksın kucağına :)
bende uğrayacağım yarın kaç gündür aklımda pentiye uğramak eşimle gitmişken alayım bikaç parça bişey o varken ona aldırayım bari :)))Ya pentinin pijamaları çok güzel çıkıyor ve indirim var ken almadan duramıyorum
3 aya kadar yine bir 15 kilo gider canım ya az çok verirsin.. bizimde nişan var kardeşime diyorum biraz ertele doğum kilolarımı vereyim öyle yapalım diye espiri yapıyorum.. düğüne fit gelirsin havan olur diyo :))) 2 küçük çocukla havamdan geçilmez eminimki :)))ah canım kardeşimin bayram sonu haziran da düğünü var ve ben tontis olucam takmayim da fotolarda o halde olacak hep :))doktor bana bir şey demiyor ilgilenmiyor mu anlamadım bir dur desin artık..ben meyveyi de çok yiyorum bir de okulun yemekhanesi tuzlu ve yağlı geliyor ama başka seçenek yok maalesef ...veririz kilo buna inanıyorum ama o da zaman alıyor sağlığımız olsun hepimizin de inşallah verilir iyice takik oldum
Uğra bacım uğra ben beden bulamamıştımbende uğrayacağım yarın kaç gündür aklımda pentiye uğramak eşimle gitmişken alayım bikaç parça bişey o varken ona aldırayım bari :)))
İkiz göbeğinide merak ediyoruz ama :)Rızkı ile gelir inşallah minnoslarin hepsi. Beklenmeyen Bebek mi olur diyorum ben hep 9 yıldır nasıl beklediysek
Uygulama izin vermiyor bilmiyorum valla. Çok net bir şey de değil zaten siz gönderin bizi boşverin kendinizi kurtarın![]()