Ohhh böyle kocaya evimin direği dersin tabii... ama benimki de ne anasını ne beni tutar. Laf aramızda kocacığım bir lafı mı iki etmez. ( yani evin reisi benim demek istedim anlatabildim mi?)Benimki zamaninda benim cocuguma sakat demisti.O an onu defterden sildim benim icin bitmistir...
Bugunde beni gezdir demis esime.Esim evimin erkegi bas tacim ne demis "karim rahatsiz "demis evimin diregi
Geçmiş olsun canım valla sıkıntılar seni buluyor stres sıkıntı da uçuk yapar, vücut hastalık atarken uçuk yapar çabucak geçer inşallah.Kızlar üst dudağım bir uçtan diğer uca uçuklandı. Konuşamıyorum da hiç.. dudağına botox düşünüyordum. Gördüm ki bana yakışmazmış. kayınvalidemi kahvaltıya getirdim. Azıcık yüzü gülsün diye. Bi beklentim yok aslında. Ama her şeyi benden ve ailemden beklemesi beni üzüyor.
Telsiz bende ilk zamanlar almayı düşünmedim ama yanlış mı yaptım bilemedim. Gece yanımda ıyuyacak, gündüz odasında uyuyacak ama evde birsürü insan olur duyulur sesi diye düşündüm. Sonra geniş geniş araştırır alırım birtne demiştim
Belki kimisine gereksiz gelebilir ama ben kullanılışını gördüğüm için de almak istiyorum. Hangi model olur emin değilim ama kesin alacağız. Hatta eşim işten izlemek için hubble uygulaması olanı istiyor. Onun da internet çekiminde sorun oluyor diye ben istemiyorum. Bakalım bu kararsızlıkla alabiliriz umarım.
Sağol canım. Hayat işte bir şekilde geçiyor. Rabbim herkese dayanabileceği kadar dert verirmiş. Buna da şükür. Kötü bir hastalık olmalısın ölüm olmasın. Bunlar geçer gider Allah’ın izniyle.Geçmiş olsun canım valla sıkıntılar seni buluyor stres sıkıntı da uçuk yapar, vücut hastalık atarken uçuk yapar çabucak geçer inşallah.
Eşin uzakta olunca mecbur iyi olsunlar diye uğraşıyorsun tabi, Allah mükâfatını versin inşallah.
Sağol canım Ben ayakta evin içinde gezinmekten yoruldum galibaSEPTEMBER LOVE kolayliklar diliyorum bacim yorma kendini zaman var yavas yavas yap
Sen o restouranlarla az bilem almissin eccuk yi yi
Aaaa sen nasil atlarsin bunu. Soyle kilo aldim diye sayfalarca konustum ya. Yurumek gezmek spor da yasak.
Dün akşam ablana gittin mi gezmeyeIyiyim canim cok sukur.
Egilip dogrulursam agri hissediyorum sadece.Boyle boyle gececek zaman.
Daş dedigin ne kaya yuvarladim birine
Bence şart. Al gec iki tane. Memeler ufaksa normal sutyen de kullanilabilir.Bu emzirme sütyeni şart mıdır yaa beynim yandı beğenemiyorum birtürlü ama almazsak dışarda nasıl emzireceğiz offf offf
Bırak kendi kahvaltısını kendi alsınKızlar üst dudağım bir uçtan diğer uca uçuklandı. Konuşamıyorum da hiç.. dudağına botox düşünüyordum. Gördüm ki bana yakışmazmış. kayınvalidemi kahvaltıya getirdim. Azıcık yüzü gülsün diye. Bi beklentim yok aslında. Ama her şeyi benden ve ailemden beklemesi beni üzüyor.
Sart degil diye konusmustuk daha once burda.Bu emzirme sütyeni şart mıdır yaa beynim yandı beğenemiyorum birtürlü ama almazsak dışarda nasıl emzireceğiz offf offf
Ablam olsa giderdim gorumcem di o o yuzden gitmedimDün akşam ablana gittin mi gezmeye
Bence şart. Al gec iki tane. Memeler ufaksa normal sutyen de kullanilabilir.
Sart degil diye konusmustuk daha once burda.
Topik ikiye ayrildi bu konuda
Normal sudyeni alttan kaldirip emzirecek olanlar
Normal sutyeni usttun indirip emzirecekler olarak
Sen hangi gruptasin
Ne güzel yapmış bravo valla :)SEPTEMBER LOVE canım senin kulağın nasıl oldu. Çok yoruyorsun pera yi bak habire temizlik ev işleri derken yazık minik yavruya.
Erken doğum riski olunca dün benim arkadaş geldi sağolsun bebeklerin kıyafetlerini ayırdı etiketleri kesti bir makine çamaşır yıkandı beni temizledi biraz gitti kankam yaaa her an doğurabilirim diye panik yapmış. Haftaya da ütü yapmaya gelecekmiş
Bunu ben kaçırmışım. Ben mormal sütyeni üsten indirip emzireceğim :)Sart degil diye konusmustuk daha once burda.
Topik ikiye ayrildi bu konuda
Normal sudyeni alttan kaldirip emzirecek olanlar
Normal sutyeni usttun indirip emzirecekler olarak
Sen hangi gruptasin
Sen 1 tane al yanında Dursun canım. Dışarı çıkarken onu takarsın :) süslü dantelisiniz bulursun bana da link at canım. Malum biz kocamla yeni buluşmuş olacağız:)Bu emzirme sütyeni şart mıdır yaa beynim yandı beğenemiyorum birtürlü ama almazsak dışarda nasıl emzireceğiz offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?