2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki zamaninda benim cocuguma sakat demisti.O an onu defterden sildim benim icin bitmistir...
Bugunde beni gezdir demis esime.Esim evimin erkegi bas tacim ne demis "karim rahatsiz "demis evimin diregi
Ohhh böyle kocaya evimin direği dersin tabii... ama benimki de ne anasını ne beni tutar. Laf aramızda kocacığım bir lafı mı iki etmez. ( yani evin reisi benim demek istedim anlatabildim mi?)

Geçmiş olsun canım valla sıkıntılar seni buluyor stres sıkıntı da uçuk yapar, vücut hastalık atarken uçuk yapar çabucak geçer inşallah.
Eşin uzakta olunca mecbur iyi olsunlar diye uğraşıyorsun tabi, Allah mükâfatını versin inşallah.

Ben ilk kizimda 3 aylikken odasini ayirmistim, o yuzden kamerasiz telsiz kullandim geceleri sesini duymak icin. O zamanlar goruntuku telsizle arasinda 50 lira falan fark vardi, aman ne gerek var aglayinca hemen kosarim ben deyip almamistim. Sonra asiri pisman oldum. Mesela gunduz odasinda kapi kapali uyuyor, aglayinca gidiyorum sesi kesiliyor, kapiyi acsam baksam uyanacak, acip bakmasam icim rahat etmiyor, halbuki kamerali olsa ordan takip ederdim. Ustunu acti mi dondu mu kustu mu, bence cok cok gerekli birsey. Bunda da indirim bekliyorum hemen alacagim bir tane.

Sağol canım. Hayat işte bir şekilde geçiyor. Rabbim herkese dayanabileceği kadar dert verirmiş. Buna da şükür. Kötü bir hastalık olmalısın ölüm olmasın. Bunlar geçer gider Allah’ın izniyle.

Bırak kendi kahvaltısını kendi alsın
Onuda mı sen yapacaksın bu halinle

Bu emzirme sütyeni şart mıdır yaa beynim yandı beğenemiyorum birtürlü ama almazsak dışarda nasıl emzireceğiz offf offf
Sart degil diye konusmustuk daha once burda.
Topik ikiye ayrildi bu konuda
Normal sudyeni alttan kaldirip emzirecek olanlar
Normal sutyeni usttun indirip emzirecekler olarak
Sen hangi gruptasin

SEPTEMBER LOVE canım senin kulağın nasıl oldu. Çok yoruyorsun pera yi bak habire temizlik ev işleri derken yazık minik yavruya.

Erken doğum riski olunca dün benim arkadaş geldi sağolsun bebeklerin kıyafetlerini ayırdı etiketleri kesti bir makine çamaşır yıkandı beni temizledi biraz gitti kankam yaaa her an doğurabilirim diye panik yapmış. Haftaya da ütü yapmaya gelecekmiş

Ne güzel yapmış bravo valla :)

Bu emzirme sütyeni şart mıdır yaa beynim yandı beğenemiyorum birtürlü ama almazsak dışarda nasıl emzireceğiz offf offf
Sen 1 tane al yanında Dursun canım. Dışarı çıkarken onu takarsın :) süslü dantelisiniz bulursun bana da link at canım. Malum biz kocamla yeni buluşmuş olacağız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…