17 yıllık kanka olunca böyle oluyor herkese en az bir tane böyle arkadaş nasip etsin RabbimNe güzel yapmış bravo valla :)
He iyi yaptın o zaman gitmemekte :)Ablam olsa giderdim gorumcem di o o yuzden gitmedim
Bence bu konuda karar verinSart degil diye konusmustuk daha once burda.
Topik ikiye ayrildi bu konuda
Normal sudyeni alttan kaldirip emzirecek olanlar
Normal sutyeni usttun indirip emzirecekler olarak
Sen hangi gruptasin
Sen 1 tane al yanında Dursun canım. Dışarı çıkarken onu takarsın :) süslü dantelisiniz bulursun bana da link at canım. Malum biz kocamla yeni buluşmuş olacağız:)
İkisine de uygun birşey yaptım bir emzirme iki balensiz aldımBence bu konuda karar veringeronimo_s illa şart diyor sen değil diyorsun
Daha çok kafa karıştırmayın karar verin
Bizde bilelim dimibetsy_pc
KuZum ben bu gün pek bir şey yapmadım eşim çok uğraştı evide süpürdü akşam da silecek inşallahSEPTEMBER LOVE canım senin kulağın nasıl oldu. Çok yoruyorsun pera yi bak habire temizlik ev işleri derken yazık minik yavruya.
Erken doğum riski olunca dün benim arkadaş geldi sağolsun bebeklerin kıyafetlerini ayırdı etiketleri kesti bir makine çamaşır yıkandı beni temizledi biraz gitti kankam yaaa her an doğurabilirim diye panik yapmış. Haftaya da ütü yapmaya gelecekmiş
Sart degil diye konusmustuk daha once burda.
Topik ikiye ayrildi bu konuda
Normal sudyeni alttan kaldirip emzirecek olanlar
Normal sutyeni usttun indirip emzirecekler olarak
Sen hangi gruptasin
Ben hiç bakmadımİkisine de uygun birşey yaptım bir emzirme iki balensiz aldım
Eşinin eline sağlık. Sen yapma yeter.KuZum ben bu gün pek bir şey yapmadım eşim çok uğraştı evide süpürdü akşam da silecek inşallah
Ben ayakta durmaktan yoruldum bu gün
Ayy ne güzel arkadaş o maşalllah
Ben de kuzenimden yardım bekliyorum ocak ortası gibi mutfakğımı komple dolap içi indirip temizlesin diye :)
Emzirme sütyeni için pahalı bence çok çirkinler :))Ben hiç bakmadım
Zaten evde imkansız takmıyorum
Belki bir tane hem emzirme sütyeni hemde aleti alırım uygun bir şey bulursam Fiyatları nasıldı
Oy maşallah bitirdin eksikleriBir de depend alırsam sanırım benim eksiklerim bitiyor
Bende kuZum hayırlısı ile haftalar aylar geçsin istiyorumEşinin eline sağlık. Sen yapma yeter.
Maşallah valla sağolsun ben demedim kendi geldi zaten
İnşallah senin kuzende gelir yapar evin temizliğini eşim hallediyor kendince çok da umrumda değil artık açıkçası can sağlığı olsun derdindeyim.
Günler aylar çabucak geçsin istiyorum
Emzirme sütyeni için pahalı bence çok çirkinler :))
WuhuuuuuuuuuSen 1 tane al yanında Dursun canım. Dışarı çıkarken onu takarsın :) süslü dantelisiniz bulursun bana da link at canım. Malum biz kocamla yeni buluşmuş olacağız:)
Canim sende iki bebe bence sen direkt bi tsort gecir ustune tamamdir :))17 yıllık kanka olunca böyle oluyor herkese en az bir tane böyle arkadaş nasip etsin Rabbim
Bu arada bu emzirme işini ben ikisini birden emzirmeyi düşünüyorum hiç bir şey almasam daha mi iyi yoksa atletli olanı tercih ederim herhalde. Ama bedeni nasıl tutturcam benim göğüsler hali hazırda büyük süt ile nasıl olur olur mu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?