- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Şekerim mickey li pijama bulunca dünyayı unuttuğundan olmasınPentiden o kadar alışveriş yapıp nasıl onlara bakmadım şuanda kendime şaşıyorum
Yaaa bu günü Mickey günü ilan ettimŞekerim mickey li pijama bulunca dünyayı unuttuğundan olmasın
Yassak anam yassak yassakYaaa bu günü Mickey günü ilan ettim
Misss gibi Mickey çarşaflarımı serdim
Pijamalar da hazır akşama hazırız
Yassak anam yassak yassak
Mickey e odaklanmışsındıe sen canım.Pentiden o kadar alışveriş yapıp nasıl onlara bakmadım şuanda kendime şaşıyorum
Kız bırak şu Mickey in yakasını....Bu takım trendyolda 99 tl sizce alayım mı ?
Lohusa sepetinde varmış fiyatlarda uygun gayetMickey e odaklanmışsındıe sen canım.
Sağol canım hemen bakıyorum siteye..Evet penti de varmış indirim. Bir emzirme sütyeni iki de balensiz normal aldım
Evet evet yeter dimi bu kadar :)Kız bırak şu Mickey in yakasını....
0-3 ay kıyafetler 56 cm sanıyorum, hastane çıkışına baktım o da 56 cm . Kullanıyoruz galibaKıyafetlerin etiketlerini kesiyorumda
0-3 aylık olanları ilk doğduğu gibi giyemez dimi
Yeni doğan kıyafeti lazım
Bu kıyafet konusu zormuş heee
Daha bi almaya gerek Yok o zaman 0-3 ay çok almışım0-3 ay kıyafetler 56 cm sanıyorum, hastane çıkışına baktım o da 56 cm . Kullanıyoruz galiba
Bana da belki birkaç body gerekebilir bir de patikli altların üstüne sweatshirt bilemedim. Büyükler gelsin bir baksın arada kaldımDaha bi almaya gerek Yok o zaman 0-3 ay çok almışım
Bende anladım bi sürü zıbın almışım amaBana da belki birkaç body gerekebilir bir de patikli altların üstüne sweatshirt bilemedim. Büyükler gelsin bir baksın arada kaldım
Galiba evet. Bende alt değiştirme rahat olur diye bir yerden okuyup patikli altları almışım ama üzerine hiç kombin yapmamışım halbuki takım alsana değil miBende anladım bi sürü zıbın almışım ama
O zıbınların üstüne Sweat - pijama filan lazım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?